Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 18 дек. 2018, 21:06 ч.

Ясновидки/врачки - тема 36

 • 54 122
 • 635
 •   5
Отговори
 • Мнения: 438
Анкетата е преместена в Google Forms

Гласуване
Резултати

ДОБРЕ ДОШЛИ В ТЕМА 36


Нека запазим добрия тон и да си бъдем полезни


Темите до сега:
Тема 1 , Тема 2 , Тема 3 , Тема 4 , Тема 5 , Тема 6 , Тема 7 , Тема 8 , Тема 9 , Тема 10 , Тема 11 , Тема 12 , Тема 13 , Тема 14 , Тема 15 , Тема 16 , Тема 17 , Тема 18 , Тема 19 , Тема 20 , Тема 21Тема 22 , Тема 23 , Тема 24 , Тема 25, Тема 26 , Тема 27 , Тема 28  , Тема 29 , Тема 30 , Тема 31 , Тема 32, Тема 33 , Тема 34, Тема 35

Ако желаете да пишете за магии, моля пишете в тази тема: РАЗВАЛЯНЕ НА МАГИИ

За негативни мнения, базирани на лични наблюдения, моля пишете в тази тема ЧЕРЕН СПИСЪК НА ЯСНОВИДЦИ, ВРАЧКИ И ХОДЖИ В БЪЛГАРИЯ

Сайт за безплатен отговор само на 1 въпрос, въпроса трябва да е зададен на английски: http://www.hollywoodpsychics.com/

Специални благодарности на всички, които са се грижили за темата   HugHugHug
За предложения за темата моля пишете на ЛС   Hug

# 1
 • Мнения: 217
Прилагам списъка на който попаднах търсейки отзиви за една персона. Списъкът е разделен на лични посещения и други. Само да наблегна още веднъж, че не съм ги посещавала аз, за да не започнете на лични да ме питате:)

http://www.aspirinbg.com/viewtopic.php?f=37&t=2104&start=80
Лични посещения:

Скрит текст:
Стефанка Райкова от Ямбол-гледа на кафе-единственото,което ми е познала,беше,че ще ме приемат в университетите в два противоположни края на България-факт,учих във Варна и продължавам в София.И че ме вижда с бяла престилка-факт с бяла престилка съм,но не беше това,което исках-то добре,че не стана,но все пак...Иначе сватба ми обещава от 2004,после 2009,2014,сега последно след 3 години.Нося снимките на възлюблените-първия път ще стане,втория път-няма да стане.Молитви в църка ми поръчва.енергия ми намества,та се моли на архангел Михаил да ми промени кармата-едни пирамиди до главата ми стояха.Глупости..От лечнението ѝ обаче съм доволна-на два пъти ме извади от гроба тази жена.

Димитринка Григорова(маг Сибила) от Ямбол-тотални глупости-първата ѝ дума беше магия.И ми обещаваше,че всико ще стане,не стана.А за баба каза,че ще се оправи и ще стане-ами ,да стана и директно към гробищата.Разваля ми магия-хвърлях разни билки пред църква,други в реката,кадих дрехи,варих билки и се поливах с тях.Носих едни кичозни гривни,майка ми-също.Имаше едни камъчета в торбички с икони,пък стояха пред една наталнакарта и накрая изхвърлих всичко.Позна само,че на сесията ще имам три шестици и една петица.Туй беше. Искра от бистрица-падала си,ставала си,като дете те боляло ухо,пък си ударила и малкото пръстче.С тати много се разбирате-нищо подобно...Април ще си намерип работа и ще бъдеш много уважавана-намерих си август и не бях уважавана-едва издържах пет месеца и си тръгнах.Да не казвам колко я чаках-че била на изследвания в града,а имахме уговорка с нея предварително.А и каза-сега е на 80% твой,когато мислип,че всичко е свършило,ще стане.Не,не стана-окончателно всичко свърши.

Пепа от София-голямо чакане,голямо чудо.Да,тя ми каза,че няма да стане,позна,но не описа правилно ситуацията-просто каза,че той е срещнал жената на живота си и тя е свързана с бизнеса му.Хмм,ами той си хвана гадже тази година,бизнесът му се провали с гръм и трясък, атя ебезработна.На мен ми предрече един разведен с две деца на 45-46 годишна възраст.Трябваше да го срещна 2014,благодаря на съдбата,че не го срещнах.Иначе-жена с високо кръвно в къщи,не си доволна от заплатата си...

Иванка от Костинброд-ами и тя е тралала-аа,ще стане,бабо,как няма да стане...Стана,дръжки...Като ѝ казах,че вече не го искам и тя рече-беше крайно време,то колко време го чака.Иначе гледа чашата-кой е с М,койе зодия Риби-има попадения,но в каква връзка изобщо го казва не е ясно.2014 ходих последно при нея и това много добре съм го запомнила-ще ме вземат ли на работа в обекта-ама искат те ,бе -там ще си-не,не стана.Ще ме приемат ли в университета?-а ти четеш ли?...Тази година може да има нова любов,ама може и страият да е...Коментарът е излишен. Ина от София-аз я питам за него,тя ми отговаря за шефа.Ми аз знаех,че той е доволен от мен и хич не съм и питала.Имаше някои верни неща,но не ме впечатли.

Ангел Илиев от София-каза някои верни неща-поне не ме заблуждава,че ще стане.И ми каза нещо,което към тогавашния момент не беше вярно-че имам страх от високо и трябва да живея до трети етаж най-много.Този страх се отключи преди около година.Ние живеем на седми етаж и аз не мога да изляза на балкона,всичко ми се люлее и мисля,че ще падна.

Марина от София-наслушах се на сини каски,че съм будала,че съм родена с пирони в задника...Каква ми била мисията в живота...На мен ми е все тая...

Латина от София-въххх,толкова ми е избледняла,че...но явно не е блестяла изобщо.Каза да му кажа следното-ти си добър човек,но правиш лоши неща.И аз казвам-като се разбесня оня ми ти човек,много сърдит ми беше.

Стефка Коларова от Мало Бучино-седим и се гледаме,на една минута каже една дума,ситациятая описа напълно невярно.Не помня какви прогнози е дала,но не са били нещо велико.

Мира от София-седнахме в едно а=кафе-голям срам брах,това-2012 и до една година всичко трябваше да е цъфнало и вързало.Големи тъпотии бяха,де. Дана от София-майка му била кобра-верно кобра си е.Едни катинари ми отключва,заключва,вода ми дава-водата я изхвърлих ,беше вмирисана и плуваха нечистотии-кой знае колко циганета са се плицикали вътре.

Цецка от София-само за работата ми позна,че ше я напусна и то сроковете позна.А аз тъкмо бях започнала.Разваляла ми е-едни билки ми дава,едни восъчни пръстенчета.Когато почина баба и много ме беше страх сама вечер в къщи и тя каза да отида да си запаля една свещ в църквата.Та това беше ползата ѝ.

Веска от София-до три месеца сватба,мога да я уверя и че след тридесет години няма да има сватба.После беше си запаметила номера ми и ми с еобаждаше от време на време-ама прозвънява и затвори,да не се набутва.води ме в един манастир,отключвах едни църкви,един поп ми чете нещо си,ама забравих името на манастира-някъде около кв.Бенковски в София.И там брах срамове,че попът беше многогласен,та всички разбраха защо съм там.

Ташинка от Конуш-глупости тотални,над една захар там каза едни думички и нищо не се случи.Преди месец я свърших.Значи пет години омагьосана захар ядох.

Марияна от Пловдив-коя е Елена,коя е Венета,коя е Ваня.Щеше и ма гия д ми разваля,но аз не се съгласих.И обичам да ми кажат-от теб зависи. Божидар Караджов от София-този е пълен нещастник.Нищо вярно не ми каза-за десет минути ,накрая ми се сопна,че много питам и други чакали.Само едно уточнение-много си стабилна на работа,а аз бях вече с предизвестие за напускане.Писах в сайта му да кажа,че не съм доволна,но не ми публикуваха мнението.

Ели Маринова от София-само з абизнес ставал човекът,и затова не става-фалира.Половин час отиде в смятане и нареди четири карти.А и какво съм се обличала като пенсионерка...Ми пенсионерски се чувствам,ако ми трябваше такова мнение,щях д аотида при дизайнер.

Надежда от София-колежка ми е,злобен човек,оказа се,че тя имала претенции към него и си изпозлва възможностите,ако ги е имала разбира се.Но когато я попитах за баба,ми каза не ви е съдено да търсите лекар.Така и стана,без лекар се спомина.

Даниела Герасимова от София-спомням си,че едни вихри му се виеха над главата,пък искаше да излезе през една врата,пък не можел..едни свещи си купих от магазина ѝ да си правя отливки.

Даниела Стоянова от София-друга колежка -тя ми каза,че няма да стане,но мисля,че си направи изводите от това,което знаеше.И мъж от море чакам от 2012 година. Малта от Жребино-лее куршум и казва някои неща по куршума,но понякога не можеш да се сетиш за кого точно става въпрос.Освен това ми е гасила въглен и бях много доволна,много ми помогна тази жена.

bobo08 от София-съжалявам,но този човек не е ясновидец.и аз мога да редя пасианси.

Мария Пенчева от Ямбол-със смесени чувства към тази жена.Позна категорично оценките ми на приемния изпит.има попадения,но по основния въпрос се оплита като пате.Магия ми разваля,ама тя майка ми е виновна тоя път,щото като разбра,че съм имам тумор и ѝ даде парите.Един ден реших да видя какво има в това амулетче-ами едно речно камъче имаше.

Валентин Начев от София-нищо особено,да седиш и той да се чуди какво да каже,щото нищо не разбира.

Невена от София-кой е Георги,кой е Мария.Донеси ми две бЯли свещи да им побая и всичко ще бъде ок.Ама аз не отидох повече.

Олга Георгиева от София-ми като го видиш,нахвърляй му се и го разцелувай,какво ми мигаш с тези очи...Да точно тъй става.

Петър Петров от София-регресия-нищо не видях,не влязох в живот,как хората виждат и всичко разбират не знам.

Стоянка от Раднево-две жени ще се скарат и ще се намесят полицаи-ти да стоиш далеч...ма верно ли...И магия разваля-то захар,то вода,то ключове... Станка от Костинброд-магия имаш,ще ми донесеш някакви води...ами не ѝ занесох.едни приятели щели да се женят и н а сватба щях да ходя,не съм ходила още.

Румен от Вълчи дол-ако Ви се слуша за мъртви-моля...той е човекът.

Емилия от София-първо на вратата ми се нахвърли едни куче,аз бях потресена,общи приказки,писа на една тоалетна хартия на арабски,восък хвърлях и не знам си какво още.

Не съм се срещала лично с тях:

Албена Борисова(Карла)от Драгоман-по скайп си говорихме-първият път всичко ще се оправи,втория път-нищо няма да стане.И накрая започна да ми препраща нейните разговори с приятеля ѝ и да ме пита какво мисля-имат ли шанс двамата или не.

Анелия Лечева от Пловдив-при мен не се случиха нещата-слушах за ретроградни Венери,разбеснели се Марсове...2014 бременност и влизане в унито-само едното се случи.За един изпит ми позна много точнпо-описа ситуацията,както се и случи впоследствие.Но общо взето 10 % познаваемост с а нищо.

Никола Узунов от София-добронамерен човек,но дори и настоящата ситуация не хващаше,аз тогава не знаех каква е била,но в последствие разбирах.

Емилия от Лондон-каза жената,че човекът не е добре психически и така излезе,тя поне не ме залъгваше с добри прогнози.

mr.morrison от Шумен-нищо не позна.

Марияна Николаева от Варна-толкова тъпо същество-къщата ви е забита в земята(ами каква да е-летяща къща),виждам те като малка с една кукличка в ръце.Ще се запознаеш с един русичък пълничък и ще се залюбиш с приятеля му.

Сирма от Средец-всеки път различни версии.Имам чувство,че се чудеше какво да каже. Цвети от Пловдив-ама ще с еоправите бе мила,а тая дето се меси между вас-той ще я разкара.Верно,разкара я,но не се оправихме.Всъщност,оправихме се-всеки си пое по пътя и толкова.

Зарифе от Яворница-ама я какво му се молиш-хващай някой друг,ма...много интелигентно беше.

Махмуд от Пловдив-ела,ела,ще ти дам едни неща и всичко ще се оправи.Не отидох.

Катя от Кюстендил-по нейната скала сме били несъвместими...писане,смятане и се оказа права.

Людмила Накова от София-имаш отключен късмет,ела и ще го оправим,че имам да издържамсин студент.

Маргарита от Варна-имам чувство,че беше пияна тази жена-ще се омъжиш за чужденец...

Златина от Русе-искаше да ѝ пратя златните си накити,за да ме отблокира и нещата да тръгнат.Даже на следващия ден пак ми се обади да настоява. Галина Алексадрова (Кабала) от София-питах,каза не и толкова.

Пиналски от Атина-с смс каза,че всичко е приключило-приключи,но много по-късно.

Руми Стефанова от...-каза си не.

Маг Ани от София-много различни версии чух по телефона.

МАг Яна от...-успя максимално да ме задържи на телефона-да съм се мажела с мед да го привлека...телефонът беше импулсен.

Ани от София(тази е друга,не е маг)-каза,че имал друга,ама нямаше.

Стела от...-каза бягай от него-имало е защо.Маг Поля от Ловеч-и тя каза,че няма да стане,но и каза много тъпотии от сорта на минал живот,уроци и не знам какво си още.

Роберто Методиев от Перник-били ни объркани отношенията,то ми е ясно това...като нямат какво да кажат.

Ивелина Христова от Пловдив-смс с различни версии.

МАрия Асенова от София-имало магия.

Евелина Лютова от Кюстендил-и тя каза магия.

Пепа Драгнева от Варна-друг ще е.Може,ама де го...

Фатима от София-имал по-ниска енергия от мен и той го усетил.

Силвана Христова от София-твърдо не. Маг Рада от...-доста си приличаше с маг ЯНА

Поли от Плевен-всичко може да си го прочетете от някой хороскоп.Галина Георгиева от...-хороскоп ми прави,нищо особено.

Таня от Тънково-ааа,душо,един с тръпчинки ще дойде,и работа ще си намериш много хубава.От две места ще ти се обадят-от нито едно не с еобадиха.

Елвира от...-или ще стане,или няма да стане.

Николета Йохансен от...-хороскоп от типа-излез сред хора,смени си прическата и иди на маникюр,не ми вършт работа.

Ралица от Златица-магия и се скъса д ами звъни на другия ден,докато я блокирах.

Гергана от...-всъщност Ралица и Гергана са едно и също лице.

Зоя от Нови Искър-нацели някакви неща,ако изобщо тази жена съществува.

Румяна от...-глупости на търкалета.Данаил(димо) от...-уж телепат-може и да има развита интуиция,както нямапе магия,в просцеса на работа излезе и както бяха едни 120 лева,дай оше 140,но не аз не те карам,ако искаш,ама то е за твое добро.

Странен Уфологов от...-той пък карма щеше да ми променя.Иначе ползвам сайта му за забавление.Спирали сме циганки и са ми говорили какви ли не щуротии с цел да изкарат някоя стотинка или да те оберат.
Имах една позната,която ми гледаше на карти,но нацелваше сегашното състояние.
Тук много момичета са се отзовавали в темата за таро и ленорман.И в сайта таротико-също,безплатни хороскопи са ми правили пак от разни безплатни сайтчета.
Моментното състояние се познава донакъде,а бъдещето-йок...

Последна редакция: сб, 22 дек 2018, 13:57 от AnMary

# 2
 • Sofia
 • Мнения: 4
Здравейте, търся актуални координати/телефон на Зита от София. Simple Smile

# 3
 • Мнения: 2
Привет,
Не съм ходил досега на такива места.
Не знам защо но ми се иска да опитам, /явно ми е дошло времето Simple Smile/
Иска ми се да отидем някъде с половинката заедно да ни гледат на кафе на карти на каквото и да е.
Ще е нещо ново различно и може би полезно?
Вместо пак да сме на бар или на ресторант, защо не да си прекараме докато ни гледат на кафе?
Та нещо в центъра на София подобно  има ли как да се случи, някой правил ли го е.
Дали заедно дали поотделно.

# 4
 • Мнения: 217
Ти сериозно ли?
Ели Загорова гледа в хотел на бул. "Витоша" и срещу 120 лв. за двамата добре ще си прекарате.

Привет,
Не съм ходил досега на такива места.
Не знам защо но ми се иска да опитам, /явно ми е дошло времето Simple Smile/
Иска ми се да отидем някъде с половинката заедно да ни гледат на кафе на карти на каквото и да е.
Ще е нещо ново различно и може би полезно?
Вместо пак да сме на бар или на ресторант, защо не да си прекараме докато ни гледат на кафе?
Та нещо в центъра на София подобно  има ли как да се случи, някой правил ли го е.
Дали заедно дали поотделно.

# 5
 • Мнения: 4 936
Това ходенето двама души на врачка, освен ако няма сериозен проблем, касаещ двойката, за мен няма смисъл. Какво става, ако въпросната гледачка ви каже, че след време няма да сте заедно или нещо друго ? Имате здрава връзка и изведнъж ? Такива неща пораждат силни съмнения. Така че много добре си помислете, дали си заслужава да се "забавлявате" по този начин. При такива хора се ходи при наистина сериозен проблем, а не за забавления. Тази Ели Загорова не я познавам и не мога да кажа за нея дали познава или не.

# 6
 • Мнения: 217
Абсолютно съм съгласна. А примера за Ели Загорова ми дойде на прима виста, защото отговаря на изискването да е в центъра и да си прекарат добре...та ето им прекарване за 120 лв.Simple Smile


Това ходенето двама души на врачка, освен ако няма сериозен проблем, касаещ двойката, за мен няма смисъл. Какво става, ако въпросната гледачка ви каже, че след време няма да сте заедно или нещо друго ? Имате здрава връзка и изведнъж ? Такива неща пораждат силни съмнения. Така че много добре си помислете, дали си заслужава да се "забавлявате" по този начин. При такива хора се ходи при наистина сериозен проблем, а не за забавления. Тази Ели Загорова не я познавам и не мога да кажа за нея дали познава или не.

# 7
 • Мнения: 2
Ти сериозно ли?
Ели Загорова гледа в хотел на бул. "Витоша" и срещу 120 лв. за двамата добре ще си прекарате.


За пари ако говорим, ходенето на заведение пак ще е толкова, но ни е писнало. Simple Smile
Така ще е интересно, нови емоции и тема за разговор каквато ни липсва от много години Wink

Други предложения?

# 8
 • Монтана
 • Мнения: 146
Хора вижте явно как избират и обучават истинските ясновидци или хора с паранормални способности!Интересно е:http://valentinasidorova.ru

# 9
 • Мнения: X
Здравейте
След 2 седмици имам час при рускинята която е  близо до съдебната палата в София. Някой може ли да сподели нещо за нея

# 10
 • София-в сърцата на моите деца
 • Мнения: 1 214
Здравейте
След 2 седмици имам час при рускинята която е  близо до съдебната палата в София. Някой може ли да сподели нещо за нея
Ще те чакаме ти да споделиш!:wink:

# 11
 • Мнения: 137
Някой знае ли нещо за тази жена Атанаска в София, която дават в момента по Ничия земя по нова?

# 12
 • Мнения: 2
Някой знае ли нещо за тази жена Атанаска в София, която дават в момента по Ничия земя по нова?
И аз се интересувам от информация за нея, ако някой знае нещо 😊

# 13
 • Мнения: 46
Astonished
Някой знае ли нещо за тази жена Атанаска в София, която дават в момента по Ничия земя по нова?
Нали я чухте-негативна енергия се лекува с кестени /аз пък знаех,че ставни болки се лекува с кестени/ .Зарязала си децата и мъжът в Шумен и дошла в София да лекува /изкарва пари/!!!:trollface:

# 14
 • Мнения: 4 936
Кестените имат свойство да поемат негативна енергия. В такава ситуация много бързо се изсушават, свиват се и вътре могат даже да се развалят. Човек ги носи в джоб, чанта,... и като усети, че вече кестена е поел доста го изхвърля в течаща вода. Има облекчаващ ефект, но не е панацея. Да и лекарство се прави за стави, и лапи се правят за налагане и ... има и ядливи кестени от които се прави и крем супа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт