Обсъждане на имотни обяви-7

• 46 835
  • 759
  •   1
Отговори
# 405
Никога няма да разбера - жилище за милиони на мръсен булевард.

# 406
Grinning ми не съм фен на червено със златно и умрели животни по пода, но не мисля, че ще е сложно да се махнат бонусите.
Проблемът е, че и да не ти е по вкуса, някой е дал маса пари за дизайн и това ти влиза в цената на апартамента.

# 407
Скандинавският стил си е Икеа/Виденов еФтиджос. Затова е масов. Не че харесвам обсъжданото малоумие.
Скандинавският стил е минималистичен и изчистен, което не е задължително да е евтино.
+1 Както и супер грозното и кичозното няма връзка с това дали е скъпо или евтино

# 408
Аз лично съм фен на дизайн тип икеа. Въпреки че в нас имаме само един диван и две маси от там. Много от нещата мъжа ми се ги правил у нас и съответно няма аналог.
Но тези двата апартамента ми идват прекалено кичозно. Харесвам барока, но и замък да имам пак не бих го обзавела в този стил.

# 409
Малко офтопик. Някой може ли да сподели как в сайта на imot.bg може да се търсят повече от 25 страници? Изглежда ми прекалено малко и непълно. Мерси.

# 410
  • София
Задай повече параметри Wink
Ако си задала само София и ТЕЦ е нормално да ти излезнат над 1000 обяви. И без това не е логично да се ровив измежду неща, които не те интересуват. Сложи параметри за цена и за цена на м2 и поне няколко квартала

# 411
Здравейте,
В предишната тема 6, е засегнато името " Твоят Естейт" в olx.
Споделям мнението си, че обявите са абсолютно фалшиви, след като днес засякох снимки на аппартамен, които наши съседи продаваха преди време!
Сигнализирала съм на админитраторите на olx, но реших и тук да споделя, защото много хора, които търсят имот, ползват сайта на бг мама като източник за дистоверност.
Благодаря ви и аз!

# 412
Не, че търся в олх, но пък потребител без мнения досега, да започва с очерняне на сайт. Повярвах веднага!

# 413
Има фалшиви обяви, ми те маймуните обикалят всички сайтове:-)

# 414
Не, че търся в олх, но пък потребител без мнения досега, да започва с очерняне на сайт. Повярвах веднага!

Здравейте,
Използвам бгмама за източник, в който чета и проверявам информация, но не съм активна да пиша.
Реших да споделя какво съм разбрала, защото някой може да "пострада" от такъв вид измама. А пиша сега, защото сега търся жилище и сондирам информацията.
Хубаво е да подхождате с недоверие и аз така правя, но преди да кажа нещо проверявам Simple Smile.

Поздрави,
Милена

# 415
Здравейте,не знам дали тук е мястото,но искам да ви попитам какво мислите за сглобяемите къщи? Надеждни ли са? Зимата как е вътре?

# 416
  • София
Ще има мнение и за двете крайности. За мен лично на цена излизат като монолиотните, не виждам какво предимство имат пред тях, освен че могат да се сглобят на място, на което монолитнбите не мопгат...

# 417
  • WonderLand
Здравейте, бях питала преди, но не получих отговор, затова питам пак. Реална ли е цената за ЕПК 13, последен етаж в Люлин 10, вътрешен необзаведен апартамент за цялостен ремонт, кофти гледка от всички страни, изложение кухня и хол - североизток, спални югозапад, само вътрешна изолация, не саниран, на 7 мин от метро, без ТЕЦ, 75к евро.

# 418
Ще е реална, ако има сделка.
Аз последен етаж не гледам и не обсъждам.
Изложението също не ми харесва.

# 419
Последен етаж в панелка или епк не бих гледал и аз.
Последен етаж в НС да.
Тези 75к евро за колко квадрата са? НС на зелено има по 850 евро квадрата. Няма как да платя за ЕПК в Люлин нещо дори близо до тази цена.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 15:19 от DonJon

Общи условия

Активация на акаунт