Тренировки в домашни условия - 97

• 41 193
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте и от мен Simple Smile

Прочетох темите ви, преди бях тренирала усилено по програмата на Shaun T - Insanity. Можете ли да ми обясните какво е 80 ДО? Препрочетох назад, но не намирам какво е това съкращение...
В момента съм в търсене на някаква програма, подобна на тази която преди правех, всеки ден нещо различно Simple Smile

Благодаря предварително!

# 136
  • София
Днес се отчитам с Postnatal Yoga for Upper Body Tension (15 minute Yoga) Postpartu … | Sarah Beth Yoga и ден 1 от предизвикателството със 100 клека на Йоанка (тя пише ли още в темата?).

Йогата ми беше скучна, но ще продължа да правя по-леките варианти докато позаякна, а клековете ми бяха супер, но една идея лекички. Последно ги правех с големи тежести и сега си беше почивка. Ще видим как ще съм идните дни като се включи и мускулната треска.

Духче, повечко вода и добавки с колаген. На колко години си?

# 137
За много години, момичета!

Аз се отчитам със загрявка и след това Low impact cardio от Фитнес блендер, а за финал направих стречинга на Денис Остин. Имам мноооого да работя, за да си върна формата, силата и издръжливостта, но знам че ще успея.

Дези супер идея даде с дневниците  Blush

# 138
Днес по план трябваше да е The master cardio. Но много кратичко - 15 мин. Така и така ме пуснаха от работа и правих баир кардио.

# 139
Lindea, 80DO = 80 Day Obsession, разгледай за какво става въпрос в линка (80 тренировки в програмата, не се броят почивните и възстановителните, та реално е по-дълга, около 3 мес., доста оборудване, но не прекалено; много е добре да се разполага с по-високи тежести, особено в дните с тренировки за крака/дупе, за да не отиват нахалост, тренировките са 40-60 мин):
https://www.beachbodyondemand.com/programs/80-day-obsession

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 15:47 от Agent Provocateur

# 140
За днес - ден 29 от 80 ДО (Total Body Core). Много по-добре от едноименната от първа фаза, но един час си е множко.

# 141
Свиркайте, ако я мернете, не само Звезди да внимава, както обикновено:

1/44 Колоездене 60 мин
2/44 Гребане, интервално 22 мин (22 min intervals (2, 3, 4, 3, 2; 2 min rest in between)) + кростренажор 44 мин

Последна редакция: чт, 03 яну 2019, 12:00 от Agent Provocateur

# 142
О, сега ще почна да проверявам в групите на всеки кръгъл час. Така идеално ще си уплътня 6-те седмици.

# 143
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Добро утро!

Толкова много постове посветени на 80DO, че реших че ще си вдигна и аз крака като жабата дето видяла вола да го подковават и си свалих снощи цялото нещо. Днес сутринта се наканих, обаче нямам ластици.... така че довечера го започвам, днес ще мина да си купя ластици, ако не намеря, ще поръчам, а междувременно ще правя ФБ.

ФБ Стронг я завъртях 2 пъти без 4 тренировки, така че почти си изпълних плана, като 2 от тези 4 са стречове, една за цяло тяло и една за горна част. Във второто завъртане избирах тренировките малко по-свободно - прескачах, връщах се - според настроение, умора и т.н. като стана сутрин и не съм се наспала добре, а видя, че имам да правя Хийт тотал боди ала бала и скипвам, връщам се после когато се чувствам готова за нея.

Връщам се на 80DO - видях, че няма дразнещата музика и крясъци на Шон, темпото е прилично (в това отношение ФБ бяха започнали да ме дразнят - мн бавно ми беше, но правех екстра повторения, което беше пък ОК).
Някой си беше купил кутиите - май беше Амбър. На мен тази храна ми се струва много... чудя се още. И все пак ако може линк от къде са. В бийч боди гледах, обаче само сетове от кутия, шейкър и т.н. видях.
Някой желаещ да се включи с мен?

Довечера ще ви пиша първи впечатления, ако успея да си намеря ластици Simple Smile

# 144
  • 1st floor
Отчитам първата си тренировка за тази година - кростренажор 40 мин. Днес забравих, но утре мисля да се премеря и да видя какви са пораженията от празниците!  Mr. Green

# 145
  • Бургас
80DO и аз я свалих, но ми е тежка категория, още не съм за нея. Но ще и дойде времето Blush
Вчера Strenght Intervals PiYo. Ииииии реших, превключвам твърдо на Turbo Fire.

# 146
TDI, виж в Лидл. Тази седмица са пуснали някакви ластици. Много дълги са ми тренировките в 80ДО...само това ме спира да се включа с теб.
Продължавам с БР. Вчера Кардио 1, а днес БР1.

Някой правил ли е 20/20 на Jakie Warner? Скоро попаднах на нейна снимка преди и след. Решила е отново да влезе във форма и започна точно с 20/20 + допълнително кардио.

# 147
Момичета, от къде сваляте 80ДО, имам ги до ден 27 на харда, а искам да я имам цялата?
Вчера направих Афтърбърн на Кети...леле майко Simple Smile
Духче днес ще прегледам на Румяна какво имаше без подскоци, за проблемни колене...не съм те забравила.

# 148
До колкото видях ластиците в Лидъл не са подходящи за 80 ДО - не са ли от онези с дръжките? За 80 ДО трябват такива https://www.starwoodsports.com/products/resistance-bands. Аз съм много доволна за сега от тези. В пъти повече от декатлонските.

Арсен, аз си я свалих от руснаците, преди да я премахнат за авторски права. Липсват ми само два дни. Мога да пратя, но папката е доста голяма - около 40 ГБ. Ако ме светнете къде да я кача, нямам проблем да я споделя.
Благодаря ти, че мислиш за мен, не се притеснявай, коленете ми са малко по-добре, за сега не са ме боляли истински. Вчера докато седях усетих малко напрежение, но нищо повече. Днес ще наваксам с вчерашната тренировка Кардио Кор ден 40, но ще внимавам много и ще се опитам да съм в пълно съзнание за сигналите на тялото ми.
Ох така си фраснах лакътя докато сипвах пелети... като казах Лакът вчера се видях с една приятелка, има проблеми с лактите, според един физиотерапет са почнали процеси на калциране, а тя си хапва доста протеини.. та пак се замислих за тази мания с протеините. Наскоро пък Йога жената, която следя излезе с изявление, че вече не е 100% веган и яде яйца, защото има сериозни проблеми с образуване на камъни в бъбреците, а спанакът и други зелении спомагат за образуването. После мама ми каза, че спанакът съдържа оксалати и оксалатните камъни не се разбиват, за разлика от бъбречните. Та за пореден път се убедих, че всяка крайност, практикувана за дълго време е пагубна.

Относно кръста, вчера четох, че две от най-пагубните пози за коленете и кръста са кръстосани на стол крака и ако си прав, докато чакаш нещо, да пренасяш тежестта от крак на крак. Аз като съм права дълго време правех точно това, та нищо чудно сега да си патя от 8 часовите смени права преди Коледа.

# 149
Пак съм аз Simple Smile
Днес официално направих половината от 80 ДО. Въпреки предстоящият цикъл и въпреки, че сме едва три дни след празниците (демек манджите), си напраивх контролни снимки и колажи от началото на септември и днес. Честно казано съм изключително дволна. Може би някой ден ще се престраша да покажа, но ще е минимум след още 40 дни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт