Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 184
  • 758
  •   1
Отговори
# 120
  • До морето
Ирина Тенчева в Икеа и Вежди Рашидов в Аико.

# 121
ужс башар рахал много застарял на българия мол днес

# 122
  • под Витоша
Моника Валериева с Чавдар Иванов до преди малко в киното на Ринг Мол. Просто нямам думи.....не спряха да си чатят по телефоните, да се снимат, да се смеят и говорят на висок глас,да пречат и да осветяват целия салон! Такава наглост ... никакво възпитание и съобразяване с това, че се намират в киносалон и не са сами!!!

# 123
И Чавдар ИвАнов е? Гугълнах, но не схванах кой е, затова питам!

# 124
  • София
Моника Валериева с Чавдар Иванов до преди малко в киното на Ринг Мол. Просто нямам думи.....не спряха да си чатят по телефоните, да се снимат, да се смеят и говорят на висок глас,да пречат и да осветяват целия салон! Такава наглост ... никакво възпитание и съобразяване с това, че се намират в киносалон и не са сами!!!

Точно й гледах сторито в Инстаграм от Ринг и се замислих за хората, които  са в залата 😞

# 125
Иаз не разбрах много, освен, че е баджанак на Хрриси, по линия на Светлето

# 126

Точно й гледах сторито в Инстаграм от Ринг и се замислих за хората, които  са в залата 😞
Да, в сторито ѝ си личи колко нагло да се държали

# 127
Йоана Буковска, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев.  Тя е крехка красавица. Захариев е пълно дърво на сцената.

# 128
Жалко, че е нямало някой да ги постави на мястото им.

# 129
Йоана Буковска, Любомир Ковачев и Ивайло Захариев.  Тя е крехка красавица. Захариев е пълно дърво на сцената.

Точно като на екрана.

# 130
Да, уцелила си прякора, който придоби по време на  участието си в "Под прикритие".

# 131
захариев всъщност е доста естествен. той и на живо така се държи и говори аналогично. симпатяга е и ми изглежда свестен, доколкото го познавам.

# 132
И на мен ми изглежда симпатяга, но в театъра и киното, не искам да го гледам.

# 133
Симпагяга е Захариев,  свестен, естествен, харесвам го. Но актьорските му качества... хм.

# 134
  • под Витоша

и аз не знам кой е, взех името му от снимките, на които са се тагнали Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт