Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 325
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Не ми изглеждаше на неразбрана и огорчена от живота душа. Имаше лека преигравка, съвсем нормална за 20 годишните.

# 166
Асен Блатечки вчера на обяд. Беше седнал на съседната маса в заведението.
Малко след това до Ректората на СУ - Димо Алексиев. Говореше по телефона.
Май видях днес и Венета Харизанова в една книжарница ама може и да се бъркам.

# 167
Гергана Капзамалова във варненски мол. Мисля че взимаше интервю за работа заедно с друго момиче. Дребничка и слабичка.

# 168
Гергана Капзамалова във варненски мол. ...
Ааа, тази беше участничка в едно предаване - Женени от пръв поглед.

# 169
Днес се разминах с актрисата Силвия Петкова, която щеше да се блъсне в мен, защото с джиткаше на телефона и не гледаше къде върви.
Видях и новият Минчо Празников. Метеорологът, който се върна от Антрактида, наистина имаше завиден тен

# 170
Димо Алексиев го видях преди 3 седмици в миниатюрна кола.Забелязах го,защото цялата кола се тресеше на място на червен сфетофар.Той вътре се движеше май,за да разсмее хлапе на задната седалка. Simple Smile
Онзи ден Денди на Мария-Луиза.С бомбе и вехт панталон на едро черно/бяло райе.В едната ръка повода на кучето,в другата бира.Абсолютен клошар.
Няколко дни преди това Амебата на ул.Пиротска тъпчеше на едно място и се оглеждаше като обран евреин.Изглежда си както винаги,все едно не остарява с прическата от '86г.

# 171
Силвър, докато говореше по телефона беше седнал в колата си и отворил вратата. Joy Може да е била същата кола, една малка, синя, не видях марка обаче.

# 172
Да,малка,светлосиня кола мисля,че е Тойота.

# 173
Да,малка,светлосиня кола мисля,че е Тойота.
Хаха, същата, да.
Направи ми впечатление как такъв висок мъж се събира в тази малка кола.

# 174
Амебата редовно го виждам с колата.

# 175
  • софия
Няколко дни преди това Амебата на ул.Пиротска тъпчеше на едно място и се оглеждаше като обран евреин.Изглежда си както винаги,все едно не остарява с прическата от '86г.
СМЕ правят рок клуб там Simple Smile

# 176
Аз пак видях Ники Кънчев, около Дарик радио. Доста слаб, с боядисана коса Wink

# 177
На кого викате Амебата.

# 178
  • При децата ми

Иван Несторов - Амебата е рок музикант. Стана ми интересно на кого викат така, и цъкнах в Гугъл. Знам кой е, но не знаех, че така му казват. Докато цъках и попаднах на тази снимка! Фънки!:satisfied:

# 179
Амебата е съдружник на Фънки в промоутърската фирма. Двамата са музиканти и свиреха в една група (Ера).

Общи условия

Активация на акаунт