Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 250
  • 758
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Аз никой не виждам.Но ще дойде лятото! Laughing

# 451
Тази вечер в публиката на театър - Гена Трайкова - симпатична и доста гримирана; Койна Русева - свежарка, много готина! Фен съм ѝ и исках да отида и да я поздравя, но ме досрамя Blush

# 452
Тази вечер в публиката на театър - Гена Трайкова - симпатична и доста гримирана; Койна Русева - свежарка, много готина! Фен съм ѝ и исках да отида и да я поздравя, но ме досрамя Blush

Еееее, и аз съм й фенка! Следващият път да я поздравиш и от мен!  Kissing За Койна Русева става дума Wink

# 453
Карбовски в Рингмол , Бриколаж.
Мислех ,  че е по-нисък

# 454
Нелина съм я срещала няколко пъти в Лозенец. Пеша. Хубава жена. Висока, но не груба според мен. А Койна веднъж пред Канала чакаше и тя за представление на, което беше публика се спъна и се бутна в мен и дори не се извини.Иначе като жена и актриса и аз я харесвам.

# 455
  • София

Дона, били сме на една и съща постановка.

# 456
Деси Зидарова в Бесо и Итина Папазова пак там, но поотделно.

# 457
Дона, били сме на една и съща постановка.
Да се отчетеш в театралната тема Wink

# 458
Деси Зидарова в Бесо и Итина Папазова пак там, но поотделно.

Деси Зидарова как зиглеждаше- до преди 2-3 години беше страшна мацка?

# 459
  • Сф
Георги Мамалев в заведение.Симпатяга и шегаджия Simple Smile

# 460
Зидарова и сега си е мацка, но се изживява много хай Grin

# 461
  • София
Спас Кьосев с едно малко момченце в Кауфланд снощи.

# 462
Силвия Лулчева. Жената има дар слово.

# 463
  • Варна
Миро снощи на участие. Направи страхотно шоу и имаше невероятен контакт с публиката. Много съм впечатлена!
Аз го видях предната вечер, в "Синатра". Страхотен беше, направо ни "отвя".

# 464
Евгени Минч. в Арена Армеец на състезание по художествена гимнастика. Дойде, постоя десетина минути и си тръгна. Май погледна и към килима.

Общи условия

Активация на акаунт