Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 245
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Златка Райкова в Парадайс. Хареса ми с тъмната коса. На живо изглежда по- добре, отколкото на снимки, но ако не спре с филърите, устните ѝ ще заживеят собствен живот.

# 481
  • София
Жоро Игнатов от Съдебен спор вчера. Много слабичък, но асолютно същия сладур, както пред камерите. С удоволствие бих го поздравила, но уважих правото му на спокойствие в личния си живот.

# 482
  • София
Шеф Иван Манчев преди малко на Славейков. Говереше по телефона и питаше: Миди има ли? 😂😂

# 483
Аз пък преди малко видях Ива Екимова на излизане от бутик.Каза, че утре вечер ще е на номинации на Бг радио

# 484
  • При децата ми
Днес в Търново: Мая Манолова, Румен Радев, Цвета Караянчева, Цецка Цачева, Вежди Рашидов, и още много депутати.

# 485
Днес в Търново: Мая Манолова, Румен Радев, Цвета Караянчева, Цецка Цачева, Вежди Рашидов, и още много депутати.
Брей, опознават групово родината, за да я обикнат!

# 486
А, опознават те, имаха тържествено заседание на НС по повод 140 години от Търновската конституция. Във Велико Търново днес ще е голям урожай на политически "светила".

# 487
  • out of space
Жоро Игнатов от Съдебен спор вчера. Много слабичък, но асолютно същия сладур, както пред камерите. С удоволствие бих го поздравила, но уважих правото му на спокойствие в личния си живот.

И аз го видях в петък, в метрото. Със същото впечатление съм- дребничък, симпатичен и възпитан.

# 488
Преди няколко дни Георги Христов в парк "Свети Никола" в София. Беше с едно огромно черно куче и явно правеха "заварката" с друг огромен пес.

Много младолик се стори.

# 489
Певицата Вероника в нейната сладкарница в Бургас

# 490
И как е?
Харесвам я Simple Smile

# 491
  • София
Рори от Master Chef - този сезон в метрото на СУ.

# 492
  • софия
Министър Владимир Горанов пресичащ Раковска.

# 493
Добричка е И красива

# 494
Министър Владимир Горанов пресичащ Раковска.

Владислав Горанов искаш да кажеш Simple Smile .

Общи условия

Активация на акаунт