Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 196
  • 758
  •   1
Отговори
# 645

да изтрих всичко, но да си знаете хора,,добри артисти има, ама не са казват ,симона, митко, боби, дани, сабрина и тям подобни...просто  не са сред тях/ екранните им герои и нарочно с малки имена ги пиша/Другите деца, неизвестни са доста по -добри...

# 646
Аз гледам само индийски и турски сериали, там е истината!

# 647
Вчера в Парадайс някакъв мъж, който участва в “София ден и нощ”. Не знам как се казва, но 100% е от това предаване понеже съм го виждала на рекламите. Светла коса, много къса май беше, не беше много висок, леко набит ми се стори.
Днес водещ на едно събитие - Митко Павлов. Много е симпатичен и изключително забавен и усмихнат.

# 648
Натали Трифонова около НДК.

Последна редакция: сб, 18 май 2019, 05:05 от bluemmm

# 649
Вчера Екатерина Захариева, елегантна
Днес Ивайло Пенчев с обикновена синя тениска, направих асоциация със Зукърбърг

# 650
Капка (бивша сидерова) със сина си и внучката на бал в Ниагара на Дойран, в доста добра форма е.

# 651
  • софия
Тази сутрин Теди Москов влизаше в Народния театър. Доста остарял.

# 652
Спас Русев, сам без охрана.

# 653
Бебо Халваджиян във Фантастико, Драгалевци. Трудно е да не го забележиш с розовата коса. Доста по-нисък и пълничък от това, което съм виждала по снимки.

# 654
Жени Марчева с малката си дъщеря в мол. Млада жена, а е като тетка

# 655
Румен Луканов с жена си, не ми изглеждаха като разведени Simple Smile

# 656
Шеф Виктор Ангелов и жена му в Театър Азарян.

# 657
Нора Недкова с приятелка, днес следобед на "Позитано". Нора е като зле сглобена пластмасова кукла. Търсеха колата на Нора. Май неуспешно, защото приятелката й попита ужасено в някакъв момент: "Ти плати ли зоната?"

# 658
  • София
Ива Софиянска - Божкова, излизаше от фитнеса, до нея плътно вървеше охраната ѝ и постоянно се оглеждаше, а тя спокойно се носеше по улицата. Страшно депресивно ми се видя да живееш постоянно с някой, който ти е като сянка...

# 659
Малина в Токуда, доста добре изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт