Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 175
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
  • София-Младост
Николай от Мастършеф.

# 676
Какво значение има височината за таланта, че изобщо се споменава? Възрастни хора сме, може да подбираме какво говорим!

кво толко е казано докторе

# 677
  • при най-добрият мъж...
Михаил Билалов и Николай Урумов на паркинга зад Фестивалния Комплекс във Варна. Мисля, че бяха на турне с Пазарджишкия театър, защото имаше камион спрял с такъв надпис.  Закачаха се с кученцето ми Simple Smile

# 678
Бойко Кръстанов до Съдебната палата. Бях с впечатление, че е по-фин мъж...

# 679
къв мъж той си е момче шейсе кила. не се хващам за килата просто е като момиченце с брада

# 680
Георги Петков (Гошо вратарчето  Laughing ) с дъщеря си в едно заведение.
В Ринг мол ли? Аз все там го виждам с дъщеря му

# 681
Снощи видях много млади "звезди" в родния ми град /на концерта на Кока Кола/ - М. Филева, Криско, Фор Меджик, М. Маринова, Е. Пармакова, Йоанна, Павел и Венци Венц, и някакви рап момченца, които на мен ми бяха непознати /не ги и запомних/. Хубав концерт направиха, но мен специално много ме впечатли Венци, който изведе едно момиченце /предполагам от публиката/и се държеше много мило с детето. Впечатлих се не за друго, а просто защото не го очаквах точно от него, имайки в предвид впечатлението, което ми е създал, четейки публикации.

# 682
  • София-Младост
Ники Илиев (режисьор) на една "фитнес" площадка, с кучето.

# 683
Л. Иларионов в една ветеринарна клиника.

Стори ми се напълнял, което затвърди убеждението ми, че бариатричните операции помагат временно. Голяма част от подложилите се на тях връщат част от изгубеното или цялото тегло.

# 684
  • София
Георги Петков (Гошо вратарчето  Laughing ) с дъщеря си в едно заведение.
В Ринг мол ли? Аз все там го виждам с дъщеря му
Не, в "Бояна".

# 685
Луиза Григорова. Снимаше за лотарията. Явно на лафката до нас някой е думнал печалба и го снимаха. Wink

# 686
  • София
Валери Йорданов (Попето Mr. Green), нисък, слаб, с мотор. Пиеше кафе на паметника Левски. Това миналата седмица.

# 687
Михаил Александров (футболист) и жена му. Изключително земни и готини. Нищо общо с така наречения елит.

# 688
Мира Добрева и асистентката й Деси.

# 689
Александър Алексиев до Народния театър

Общи условия

Активация на акаунт