Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 304
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
Лео в Парадайс, говореше по телефона и разглеждаше в магазин за техника.
Ако знаеш какво си помислих... За част от секундата реших, че си видяла Лео Ди Каприо 😅
Тези Звездни компромати много лошо ми се отразяват.

# 211
Вчера, в Ринг мол, Джулиана Гани и мъж - дуднеше му нещо на главата Joy Симпатична е, ако можеше да махне дългото косище, еххх!

# 212
  • Berlin
Лео в Парадайс, говореше по телефона и разглеждаше в магазин за техника.
Ако знаеш какво си помислих... За част от секундата реших, че си видяла Лео Ди Каприо 😅
Тези Звездни компромати много лошо ми се отразяват.
И аз така, а не чета ЗК от известно време, така че не е заради тях. 😄 Даже три пъти прочетох, за да разбера какво става. 😱

# 213
Миналата неделя на опашката на Симеоновския лифт - Биляна Йотовска и Митко Димитров.

# 214
  • София
Извинявам се тогава, не съм си помислила, че може да се заблудите така.  Simple Smile

# 215
Вчера, Иван на Стрина, по Цариградско с джип Тесла. Загледах се по колата...

# 216
  • София
Видях Иванка Тръмп в Мюнхен, имаше си аура на звезда, беше на централен площад, но отдалеч си личеше охраната за кого точно е, въпреки че не бяха залепени за нея.

П. П Не знам дали нещо се вижда на снимката, че я качвам през телефона, а снимах отдалеч. С жълтата рокля е.

Последна редакция: сб, 16 фев 2019, 21:29 от Niya-

# 217
Ей това се казва папарак, браво.

# 218
Вижда се, вижда се! Браво!
Аз видях днес Явор Дачков за ръчичка с една дама

# 219
Кирил Чалъков, винаги съм го мислела за по-висок. И Симона Пейчева. И двамата в Парадайс, поотделно.

# 220
Димитър Павлов в йога вайб юг. Не ходи на йога, де. Посещава класа по мобилност. Много любезен и естествен Simple Smile

# 221
Асен Агов

# 222
Николета, на живо изглежда по-добре от снимикте,които качва.

# 223
Боже мой! Припадането по Бойко Борисов мога да го сравня единствено със Стокхолмски синдром. Не сте у ред! Горките вие Smile Satisfied

# 224
  • софия
Аз не разбирам припадането, по който и да било български политик, но си мълча и приемам, че проблемът е в моя телевизор  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт