Знаете ли кого видях!?... тема 35

• 129 302
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм го виждала ББ на живо. Ми не можах да припадна. Една колежка щеше да получи инфаркт от цитирам: харизма и енергия. 😂
Да не политизараме, да.

# 226
Боже мой! Припадането по Бойко Борисов мога да го сравня единствено със Стокхолмски синдром. Не сте у ред! Горките вие Smile Satisfied

аз говоря за случки от началото на века, когато булките припадаха по него /още по времето, когато стана главен секретар/ Wink

# 227
И аз говорех за виждане на Бойко преди поне 15 години, когато беше по-млад. Ами хващаше окото, не мога да си кривя душата.

Пък кой колко е у ред си личи по включванията...

# 228
Аз много си харесвам Александър Пелев,сега е адвокат,но преди май беше в политиката.На живо е чуден!Сега е с брада.

# 229
Пелев беше водещ и на новините по БНТ и БТВ, доста популярно лице е. Абе и той е поодъртял като го гледам.

# 230
Пелев беше водещ и на новините по БНТ и БТВ, доста популярно лице е. Абе и той е поодъртял като го гледам.
Доста, скоро го гледах по Он еър, много одъртял

# 231
Пелев беше водещ в бТВ с Ани Салич. Сега е плешив.
Видях Явор Гърдев

# 232
  • Sofia
Мира Добрева с него ли имаше връзка?

# 233
Точно с него. С Пелев, не с Явор Гърдев Joy.

# 234
  • русе
Кога това ,бре????

# 235
Стара работа е. Преди Жоро Торнев.

Като съм се разприказвала да се запиша и по темата. Тези дни видях Борис Ангелов (светския журналист), да говори по телефона около съдебната палата. По гласа го познах, специфичен е.

# 236
Кольо Вълканов в салон за красота, около три часа се разкрасяваше човека-маникюр, педикюр, вежди, фризьор Simple Smile Стефания Колева пак там, но не заедно.

# 237
  • софия
Захари Бахаров около Раковска. Говореше по телефона.

# 238
Антон Радичев два пъти днес. Първия път беше на любимото си колело, а втория чакаше тролея.

# 239
  • Sofia
Жени Живкова в Бояна. Подминах я на светофара. В Порше Кайен.
Много нацупена таз женичка...светът й е крив.

Общи условия

Активация на акаунт