Частни училища - информативна тема 23

• 68 144
  • 781
  •   1
Отговори
# 540
За СС, ако правилно разбрах, тече втори кръг до края на седмицата.[/url]

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 23:25 от dani_ster

# 541
В СС вторият кръг не е приключил все още, поне до утре знам, че има насрочени срещи.
Иначе тази година дават 6 работни дни за уведомяване след индивидуалната дата. До 1 февруари е срокът за резултатите от първия кръг.

Това е от писмото, което ми пратиха за първия кръг.

"Резултатите ще бъдат изпращани поетапно на електронната Ви поща до 05.02.19 г."

# 542
Здравейте, моля Ви за информация за училище Дойче Шуле,  всякаква от - до 🙈 разбира се, ако някой я има ☺
Интересува ме всичко - от условията в училището, отношението до колко и как учат и се оценяват децата.

# 543
  • София
До 1 февруари е срокът за резултатите от първия кръг.

Това е от писмото, което ми пратиха за първия кръг.

"Резултатите ще бъдат изпращани поетапно на електронната Ви поща до 05.02.19 г."

В моето пише до 1 февруари и помислих, че важи за всички Blush

# 544
И в моето пише първи, сега го загледах.

# 545
И в моето също пише 01.02. - нямам все още мейл - казаха ми от училището вчера, че ще изпратят на всички за ПУК до края на седмицата.

# 546
И в моето също пише 01.02. - нямам все още мейл - казаха ми от училището вчера, че ще изпратят на всички за ПУК до края на седмицата.

До 1.02 е уведомяването за ПУК.
До 5.02 е уведомяването за 1-ви клас.

# 547
Хаха....ясно...разбрахме се Simple Smile Важното е, че ще уведомят всички Simple Smile

# 548
  • София
Да се включа и аз относно ПУК,Питагор и уведомяването. Мен до сега не са ме уведомили нито веднъж по е-mail. За дата за явяване видях съвсем случайно ,като преглеждах данните , които съм попълнила на платформата. А днес гледам ,пак на същото място ,защото вече давам F5,  всеки ден ...че са сменили статуса на класиране на резерва. Мейл така и не получих.

# 549
Питагор не пишат. Аз от тук разбрах, че трябва да се гледа платформата. Видях на 23,че на 24 сме на събеседване. СС определено имат по-добра комуникация.  В неделя писаха ,че детето е на присъствен ден в сряда,  в петък се обадиха,по телефона, че е прието и обясниха какво се очаква от нас.

# 550
Да се включа и аз относно ПУК,Питагор и уведомяването. Мен до сега не са ме уведомили нито веднъж по е-mail. За дата за явяване видях съвсем случайно ,като преглеждах данните , които съм попълнила на платформата. А днес гледам ,пак на същото място ,защото вече давам F5,  всеки ден ...че са сменили статуса на класиране на резерва. Мейл така и не получих.

Интересно ми е защо не четете...ако нямате интерес защо кандидаствате. А ако имате такъв защо изобщо не се запознавате с процедурите.

На сайта на Питагор/ПЧМГ в секция ПРИЕМ пише:

"От 10.01.2019 г.

до 15.01.2019 г.

Родителите периодично проверяват в платформата за прием, в заявлението което са попълнили, за получена  датата и час, на които детето да се яви в училище.

След 16.01.2019 г.

Провеждане на индивидуалните присъствени часове за децата. По време на присъствените часове се проверява от училищния психолог степента на предучилищна готовност на детето. Резултатите се обявяват на електронната платформа до три работни дни след датата на явяване."

Та се чудя къде видяхте ,че някой ще Ви информира по мейла? Тя платформата за това е измислена.
Всичко да върви автоматично.

# 551
  • в страната на чудесата
Питагор са написали ясно на сайта, че комуникацията е през платформата за кандидатстване...

Хоуп, писали сме едновременно

# 552
Питагор са написали ясно на сайта, че комуникацията е през платформата за кандидатстване...

Хоуп, писали сме едновременно
Явно не съм единственият човек, който се информира ако нещо ме интересува Simple Smile

# 553
  • София
Явно ми е било трудно да работя с платформата Simple Smile
Накарахте ме да се почувствам като ученичка, която не си е написала домашното Simple Smile
Благодаря!

# 554
Точно това сте направили - не сте си написали домашното Grinning ,  а очаквате шестица, т.е. прием в елитно училище.

Общи условия

Активация на акаунт