На кърма или на адапте, АПРИЛчето сладко расте ли расте!

• 11 185
  • 333
  •   1
Отговори
# 15
Здравейте и от нас Hug
tsachi голямо благодарско за темичката  Heart Eyes
Аз напоследък само чета, нещо нямам желание да пиша ... , но сега ще се включа в новата темичка ...
Кало също доста хълца.

Нуни, аз скоро купих чадърче на Бертони от Младост, но аз понеже търсех синьо от там взех, иначе в 2 магазина до нас (в Лагера) има на Чиполино доста цветове (но не и синьо)...

envia, има връзка между твоето състояние и това на бебчо. Аз забелязах, че като ям череши (по-скоро като прекаля) малчо получава разстройство ... Аз и дуфалак пия, че иначе положението при мен е трагично и педиатърката чак ми се скара как може по цяла седмица да не ходя и да съм взимала мерки, че всички токсини отивали в кърмата. Та пробвай дали черешите няма да помогнат (ако вече не си пробвала)

# 16
  • Boston, MA
Цачи - благодарско за инициативата! Стихотворението ти беше страшно (не помня дали ти казах), разчувствах се, вече е много лесно да ме разплаче нещо...
Данче, виждам, че отново си "с хумора напред", много се радвам!   Hug
Ох, и аз искам на концерт! Пак! Такова събитие! Янче (и който друг ще ходи), приятно изкарване!
Енвиа, и аз и малко Дани сме много редовни (слава богу) и не взимам мерки да ям специално нещо. Но има логика да са свързани нещата чрез кърмата. От бременния запек ме оправяха овесени ядки сутрин.
В тая връзка, как ви завиждам за черешите, дето от миналата тема ги разправяте... рядкост е при нас хубав, пресен, узрял както трябва плод.
Мимка, ние сме с убита ваксина и дигнахме МНОГО висока температура, над 40, през нощта, на следващия ден имаше малко по-ниска. От моите приятелки каквото съм чула, някои деца просто по-лесно вдигат. Давах Тайленол.
Дани също хълца много.
Роси, ние сме на централен климатик, а и в колата пускам. На детето му е по-топло и от нас, на баща му в колата е развален климатика и малкото се сварява. Май трябва моята кола да стане на Дани и родителите да се сменят около него, но нали не мога добре да карам стандартна  Embarassed се ослушвам.
Хайде до скоро!

# 17
Браво Цачи, бая си си поиграла.

И на мен взе, че ми дойде  Rolling Eyes Два месеца и три седмици след раждането  Whistling Много гадно така, а и в тия жеги. Добре, че поне засега не боли.

А тия работи за "затлъстяването" дето ги пишете  newsm78 Не е хубаво така да се ограничават децата от кърма и от мляко изобщо, така си мисля. Май няма чак такава голяма зависимост от теглото в началото и после. Като пример да дам брат ми, който се е родил 4,100 и е бил пухин до две-три годинки, има снимки и съм го виждала, а сега е една клечкаааа. Милия с какво ли не се тъпче за да качи някой килограм, особено като тръгна на зала, за мускули ... А другия - мъж ми, според майка му се е родил много слабичък, сбръчкан, на човек не приличал. И на снимки си е слабичко детенце, викали му "ей, момиченцето" (ама то и по онова време прическите ни са били едниии..  Mr. Green), а сега - под 100кг рядко пада, и то през лятото. Така, че не ги лишавайте от млякце децата. Аз на моя христо почти му спрях водата и чайовете, т.е. спрях да му бутам шишета като се разреве, ама то и рядко реве вече. Но мляко си му давам колкото си иска. И ми изглежда заслабнал нещо, или се е издължил. Ще видим кое от двете е на следващата консултация след седмица и нещо.

# 18
Добро утро Hug
Хайде на кафенцееее Coffee kaffeetrmker_2
Мойто слънчице днес рано, рано ми каза добро утро с беззъба усмивка smile3522
Днес пак се очертава жега, жега, ама нали хубаво време искахме, така че да му се наслаждаваме 1stroller family  Nature Sunny
Приятен и слънчев ден на всички  Heart Eyes

# 19
Ето ме и мене, благодаря за всички отговори Hug
Какви са тия чадърчета бре нещо изпуснах newsm78
Мажете ли със слънцезащитен крем newsm78
Ох притеснихте ме с тая ваксина, трябва да ния бият на 27ми, а на 30 пътуваме до морето, дали може нещо да стане според вас докато сме на морето с беба, уж на ваще за ден, два им е минало,ама знае ли човек newsm78

# 20
  • София
Момичета, я кажете за морето! Ще ходите ли и кога?

# 21
Mimka, не се притеснявай. От пентаксима при нас нямаше никаква реакция. А  и ако има за два дни трябва да отшуми.

Ох, мацки - снощи почти не съм спала от притеснения за днес. Вчера ми сервираха новината, че към 4 трябва да сме на стадиона, а аз не бях подготвена. Тази сутрин нацедих доста и манджата, ако нещо не се прецака млякото трябва да и стигне за 2-3 хранения. Уредих и гледачите, обаче мойте цици как ще издържат на толкова дълга пауза незнам. Чак започнах да се замислям, дали да не си остана в къщи. Но пък днес мога да си сбъдна една мечта Blush Бурка, мерси за пожеланието.

Данче, ще взема фотото, но незнам дали ще ме пуснат с него. Но от дъждеца ах, мен не ме е страх Wink

А Надето какво разказва, как се справя с 1+2.
А при нас моя запек няма нищо общо с дрискането на Симона. Това дете ме изумява, какво количество изхвърля.

# 22
честита ни темичка!   bouquet

Нямам време да чета новата, но да продължа от старата - това за риванола хич не е майтап, щях и аз да пиша, но Ани ме е изпреварила, (осведомена и готова да помогне както винаги  Hug) Нашата лекарка ме предупреди, че много хора реагират свръхчувствително, бебетата правят страхотни отоци и ги водят в Инфекциозна чак от този риванол, а родителите си имслят, че е от ваксината  Sad

Черепахова - само се запаси с подплънки и да си изкараш страхотно! Hug

# 23
Янче, изобщо не се замисляй ами отивай, изцеди преди тръгване и както ти е казала мама мецанка, зареди с подплънки Simple Smile
И да си изкараш супер и после да разказваш Peace

А от ваксините при Кало нямаше странични реакции, но по принцип ако има педито каза че до 48 часа отминават

# 24
Добро утро мамчета!
Леле моето дете още спи от снощи ShockedТолкова дълга пауза никога не е правил,ама не се оплаквам де,нали е добре и спинка спокойно Peace.
Искам да се похваля,че пътувахме до Търговища през почивните дни и ни се отрази страхотно,особено на Юлката.Да му се събира 1 час рев и 3 часа бодърстване за 4 дена-явно добре му подейства чистия въздух.И пътуването мина без проблем,аз малко се притеснявах за това ама...Дори едната вечер се бяхме събрали на вилата и спинка на двора до 24.00 часа.
Сминшо,август мисля да сме там поне 2 седмици,така че се надявам да се видим ако и ти ходиш по същото време на гости Party
Хайде чао,че малкия реве от глад милия-току що се събуди.

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 10:01 от petrovavania

# 25
Здравейте!  Hug
Много ми липсвахте мамчета, само да се отчета че снощи се прибрахме, сега ще изчета написаното и ще се включа по темите!
Целувки! Heart Eyes

# 26
Успях само една снимка да сложа, после ще сложа още

Последна редакция: ср, 21 юни 2006, 16:28 от мимка

# 27
Добро утро  Sunglasses

Ца4и, дай да вклю4ваме кака Маги, zнам 4е е родена на 19.3. но мерките не ги zнам, тя Бабъл4е Ще каже като се върне  Wink

Дан4е, ами тук е лудница но аz гледам ма4овете като вас по ТВ та никаква файда 4е съм тук  Wink В с.бота в центъра беШе фраШ с мексиканци, имаха ма4 тук в петък, ина4е аz ли4но не усеЩам много много. Пия беzалкохолна бира пред ТВто  Wink

Някой беШе питал zа хотели по 4ерноморието, в хотел Вита Парк на Албена имат детски коли4ки под наем http://www.albena.bg/?p=hotel&id=44 но е малко дале4 от плажа....

Ян4е, приятно иzкарване, аz ги видях на живо преz 1990 год.,.....малееее, остарях  Crazy

# 28
А така...успях да ви изчета Crazy

Ние изкарахме супер, поглезиха ни, радваха се на бебко, но ме обявиха за най-лошата майка, която са виждали защото на 35 градуса навън не бях сложила чорапки и беше само по тънко боди без ръкави Joy hahaha....всичко беше 6...до снощи, като се прибирахме....ей такава буря не съм виждала, между Търговище и Шумен...ад! не се вижда на 2 м. пред колата, билбордовете счупени на 2, клони хвърчат, чистачките не могат да смогнат да изчистят стъклото, гръмотевици и светкавици до нас...никога не ме е било страх толкова много, по едно време усещам, че сълзите са ми в очите, стиснала съм си яко зъбите и държа ръкат ана бебчо...не можем да спрем до дърво, абсурд....значи този 1 час ми се стори цяла вечност, сег акато се сетя и настръхвам пак...МНОГО страшно беше, и в цялата тази ситуация....Алекс се смее с беззъбата уста, да се смееш ли, да плачеш ли....

Цачи, страхотна тема Hug

Танина, и ние правим масаж вече месец може би и той много се радва и се кефи Peace

Росица_Г, честито за изпита  bouquet Ние също пускаме по малко климатик, просто бебко не е срещу него, не мисля че ще му навреди, не мога да го държа на толкова топло, стаята е южна, крайна и така пече....как да стои детето на 30 градуса вътре, смъкваме бавно температурата до 25-26 и така...засега нищо му няма Peace

Вени, аз давам сокчета от ябълки, сега мисля и череши да включа Hug

Ани, снимките на бебка са разкошни! Стискам палци майчето ти да се оправя бързо  bouquet

Янче, много да се кефиш довечера, и никакво чудене дали да ходиш или не Naughty

Ванче, никакви проблеми да се видим, със сигурност ще ходим и август, много ще се радвам, в кой район си там?

Татянче, че какво са 1000 км за теб бре, я бързо под Айфеловата кула Laughing Хайдеее, няма ли да идвате насам - към Варна, да цункам Миленка по краченцата Heart Eyes

Цикълът ми дойде - 2 седмици след като ми спряха лохиите - е не е честно #Cussing out #2gunfire Иначе тъкмо обяснявам на майка по Скайп, че искам 2ро дете скоро и тя - ми хайде, готова си, имаш си цикъл, давайте Joy hahaha

Тампони - слагам, на мен ми казаха до 40тия ден само, а и не виждам да е проблем Naughty

ooooh! Още щях да пиша....ама забравих какво, като се сетя - пак Hug

# 29
  • София
Браво на Тцачи!  bouquet
Давид продължава да го държи ваксината, но съвсем малко!Просто мрънка малко повече!
Между другото засякох, че Катя от Сливен пише из форума, а тук никаква я няма Thinking
Дано всичко е наред с липсващите!
И ние много хълцаме,  особено след ядене.
При нас новото е,че като го сложа в количката и след 1 минута такъв рев наддава като уплашен от нещо. Махам играчките, гуглата на количката, но продължава да реве. Нито биберон го успокоява, нито шише. Почти всеки път го прави този номер, а преди не беше така newsm78
А за гръмотевиците-миналата седмица малкият се стресна много силно от една такава.По принцип не му пазим тишина и спи на силен шум, но тази явно му подейства.

Общи условия

Активация на акаунт