Звездни компромати - 391

• 85 514
  • 762
  •   1
Отговори
# 750
Може килата да са й наистина от проблем със здравето!

Денис има противно поведение, да, виждаше, че Наталия се връзва и съвсем се оля - крайно недостойно.

# 751
Може килата да са й наистина от проблем със здравето!

Денис има противно поведение, да, виждаше, че Наталия се връзва и съвсем се оля - крайно недостойно.
Аз от статията останах с впечатление, че е непоследователна с диетите.

# 752
Гаджето на Деси - Явор, е 64 набор, значи е на 54 г.

# 753
Какво има да търпи Наталия? Първо, между тях двамата има намесени едни финансови отношения. Неслучайно нямат развод, защото Наталия го играе жертва, слаба и не започна нов живот отначало след раздялата, а остана под финансова зависимост на този брак. После нека си твърди, че не е лакома... Душата често се изписва върху външния вид.
Никой не я е карал насила да ходи в шоуто на Денис. Самата тя изпитва удоволствие да се бърка в живота на този мъж. Правейки се на жертва, доминира все още в живота на човека.

# 754
Гаджето на Деси - Явор, е 64 набор, значи е на 54 г.
Изглежда с 15г по-стар

# 755
Наистина, а може и кофти да е излязъл на снимката. Но на 54 си е дето се вика млад, а хич не му личи.

# 756
  • Sofia
Не бих съдила твърде строго Наталия...Жалко е,че е допуснала такава зависимост/обсебеност към мъжа си...Tired
На Деси Цонева какъв й е проблемът? Какво е това увлечение по мъже на възрастта на баща й,светла му памет!?

# 757
На Деси Ц. следвам Фейсбук профила, ей така, от свой си мазохизъм, по-вулгарно и просташко поведение от нейното рядко се среща. Все са едни намеци за секс, едни разкрачи, едни муцуни, снимки по бельо, просташки надписи, после пляс малко снимки на/с детето, после пак чекнеж, а да, и къде какво са яли, всичко гарнирано с безумния ѝ ококорен поглед. Лу-да.Mr. Green

# 758
  • До морето
А момченцето й вече е 3ти-4ти клас! Пълна простакеса!!!

Пп. Баща ми е 64тинабор и изглежда в пъъъти по-добре. Както и повечето на 54, де. Не ми се вярва този човек да е на 54, някакво грешка има.

# 759
Тя не е допуснала зависимост, тя е ИЗБРАЛА това.
Преди да обсеби Денис е имала връзка със Стенли, но веднага щом в радара й попада Денис (син на богат номенклатурчик), без колебание зарязва Стенли. Има хора, които помнят младата меркантилна Наталия .

# 760
Няма грешка. Виждала съм ЕГН-то му.

# 761
Е, просто е преждевременно състарен човека, такъв му е гена явно.

# 762
  • До сърцето...
Eхе... време е за нова тема.

ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА!

Общи условия

Активация на акаунт