Отговори
# 300
Нямам.
Но имам бактерии.

# 301
  • София
И аз съм по същия начин. Но в момента съм в болницата да си лекувам адското главоболие и само се моля да отмине някога. После ще я мисля Ешерихия Коли. А възможно ли е антибиотикът да причини мигренозно главоболие?

# 302
И аз съм по същия начин. Но в момента съм в болницата да си лекувам адското главоболие и само се моля да отмине някога. После ще я мисля Ешерихия Коли. А възможно ли е антибиотикът да причини мигренозно главоболие?

И питаш. Възможно е и още как. Ако си го нямала преди и се е появило по време на прием на флуорохинолон си е направо от него. Прочети има много писания по темата особено на анлийски. Пиши fluoroquinolone toxicity syndrome и чети.

# 303
Сега...не знам какви изследвания сте си пускали, но съветът ми към 2-те е да Ви вземат цервикален секрет гинеколога и си пуснете изследвания за трихомонас вагиналис. За Хламидия не знам дали сте пускали, но ако имате симптоми, не е от бактериите. Винаги когато излизат бактерии, може и да са различни в различните микробиологии, причинителя е почти един и същ - трихомони. Имате ли някакви други оплаквания, течение, миризма?

# 304
Аз имам Ешерихия в урината.
И във ваг.секрет ми излизат различни бактерии, въртят се.
Течение нямам.

# 305

Имайки впредвид, че сме в епидемия, ти не ѝ ли обясни да те тества за вируса??? Имам една приятелка, която от петък е с болки в гърлото, и имала някакви усещания в дихателната тръба, но нямала температура. Ходила при личната й и тя й каза, че не е корона, а настинка и да си стои вкъщи.
[/quote]

Моята лична дори снимки не ми дава, само в много редки случаи. Изслуша ме и бам каза аб, аз й обясних, че аб не понасям и тогава ми даде някво сиропче. Не ме е изследвала за вируси, но симптомите си стоят и като почна да кашля м, чак ми спира въздуха, суха ми е кашлицата, с много рядко отхрачване. И бъбреците ми също са се разбутали, явно и моята бактерия там се е завърнала. Нямам температура, но не знам какво да мисля

# 306

Имайки впредвид, че сме в епидемия, ти не ѝ ли обясни да те тества за вируса??? Имам една приятелка, която от петък е с болки в гърлото, и имала някакви усещания в дихателната тръба, но нямала температура. Ходила при личната й и тя й каза, че не е корона, а настинка и да си стои вкъщи.

Моята лична дори снимки не ми дава, само в много редки случаи. Изслуша ме и бам каза аб, аз й обясних, че аб не понасям и тогава ми даде някво сиропче. Не ме е изследвала за вируси, но симптомите си стоят и като почна да кашля м, чак ми спира въздуха, суха ми е кашлицата, с много рядко отхрачване. И бъбреците ми също са се разбутали, явно и моята бактерия там се е завърнала. Нямам температура, но не знам какво да мисля

Ами и моята приятелка е така от петък, без температура, някакво усещане имала в гърдите, но дишала уж нормално и леко я боляло или пак имала нещо като усещане в гърлото, но не е зачервено. И личната й казала, да пие чай и да яде плодове и ако иска да пие доксициклин. Което е безкрайно безотговорно според мен да кажеш на един пациент в условия на епидемия с толкова фатален вирус.

# 307
Ами и моята приятелка е така от петък, без температура, някакво усещане имала в гърдите, но дишала уж нормално и леко я боляло или пак имала нещо като усещане в гърлото, но не е зачервено. И личната й казала, да пие чай и да яде плодове и ако иска да пие доксициклин. Което е безкрайно безотговорно според мен да кажеш на един пациент в условия на епидемия с толкова фатален вирус.
[/quote]

Абсолютно безотговорно отношение. 2 години ме размотаваха , затова се докарах дотук, че да не понасям почти нищо и да развия хроничен бронхит, който 2 пъти ме беше удрял в бактериална пневмония. С тия антибиотици имунната ми се срина и хората като се разболеят вдигат температура, която после овладяват и не се стига нито до бактерия, нито до продължителни лечения, а на мен ми стопираха нормалното функциониране на имунитета и само да задуха вятър се разболявам, камоли с този опасен вирус, който недай си боже не знам докъде може да ни доведе.

# 308
  • София
Почвам да губя надежда, че ще се оправя. Това главоболие и замайване ме убиват.

# 309
Почвам да губя надежда, че ще се оправя. Това главоболие и замайване ме убиват.
Здравей,

Много е важно при "флоксиране" да не се пият кортикостероиди или пък всички там за главоболие Ибупрофени и глупости, защото обострят страничните ефекти. Спри кафето и се опитвай да спиш повече. Как ти е кръвното и пулса като си права?
Дай си време, времето лекува, човешкият организъм е уникален, но няма панацея за излекуване освен времето. Потърси в интернет и прочети floxie hopes истории, предполагам ще нсмериш доста подобни на твоята за излекувани хора,но не става с магическа пръчка, всички казват, че до 9-ти месец минават през така наречената остра фаза, редуват симптоми или ноеи се показват, но с времето всичко утихва.

Поздрави

# 310
  • София
Да, взимам лекарства за главоболие. Но в болницата ми дават. Минали са все пак само 8 дни от приема, може би не трябва да се надявам на чудеса. Кръвното ми е 110 на 70, пулсът - около 70. Проблемът ми е главоболието и менингитоподобните симптоми.

# 311
Ако това ще те успокои, аз живях със замайване и главоболие и куп още неща около година и половина (даже година  и 8 месеца). Аз само, че не знаех какво ми е и след първия прием си поставих много диагнози, които не се потвърдиха и аз реших, че е някакъв вирус и си взех левофлоксацин за втори път и тотално се довърших. Сетих се, че тук в бг мамма, още когато беше стария облик имаше много теми по въпроса, изчетох много неща, изгледах много видеа и ми стана какво ми е. Но всичко отминава.

# 312
  • София
Благодаря! Страхотни сте.

# 313
Здравейте, снощи ми беше първият прием на левофлоксацин на Тева. Към 12 часа вечерта почувствах силно изтръпване на двата крака, описано в листовката, като мравучкане. Звънях днес на личната, тя каза да го спра, но вече 24 часа не отминава...Не съм прочела цялата тема, но ми се плаче...мога ли нещо да направя?

# 314
Много чест страничен ефект е това. Всъщност засягасе нервната система, това което е главоболие и замайване пак е засягане на нервната система. Има хора, които се оправят бързо, има такива по-бавно, но според мен ако сте го пили малко време ще ви мине бързо. Аз се възстановявах бавно, защото имах глупостта да го пия два пъти.  Сега повече ме притеснява коронавируса и епидемията.

Общи условия

Активация на акаунт