ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 431
  • 738
  •   1
Отговори
# 375

Всички ли изгледахте фантастиката  , защото  имам питане  ?   Върти ми се в главата аджеба и все се отплесвам да коментирам  , кадрите в Т ме подсетиха .    Хакан от кого  Опази Истанбул ?  Rolling Eyes От Мазахир и Фейсал    .

Дано в следващите сезони засилят ефектите   от кога мУча да фърчи   Crossing Arms Crossing Arms smile3535   С Лейла от вратата  за краката и се влюбиха . Филм да става....  Защо Фейсал отвлече Лейла? Да притисне Хакан и да дойде да я спаси .  Съблече ризата   и си източи кръв с камата  .

Най - мноУ зяпах страстната сцена  Mr. Green Crazy Crazy Crazy Crazy

опна си крака върху  голото телце

Има  забавни моменти и мимики като Хакан .  Ча ще се справи в комедия .

колаж   много си подхождат  Flutter Heart Eyes Heart Eyes

сладкишчеее   Crazy Crazy eat

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 13:59 от femmi2

# 376
  • Варненска клюкарка

Много искам да изгледате това видео от инстаграм, каква милота, но го гледайте със звук, защото картинката е нищо без него.

https://www.instagram.com/p/Bs0UEWwHBeI/

И аз най-много любовната сцена гледах и естествено Чачослав, пък кой кого пазил и опазил ли го, малко ми е през... В такв тип сериали не бих търсила нито логика нито някаква последователност 33uuСериалът го гледах единствено заради Ча и не се вживяам особено в съдържанието.
Относно другото, само мога да се надявам Ча да не попада в турска комедия от типа романтична и съм почти сигурна че няма, поне докато кариерата му е на равнището на което е.  Но в Защитника забелязах комичната нотка и на Ча му се получи добре. Не знам ако е нещо по-смешно как ще го накарат да остане достатъчно сериозен че да го изиграе tooth

Цитат

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 377
 Ох, че мила картинка с папагалката  Heart Eyes 

Фантастиката няма логика . Съживяват  смъртни , безсмъртни. Исках да питам за себе си  . 
 Наслаждава ме се на нашият хубавец . 
  Има недостиг на идей на сценаристите , ако играе  в комедия , какво ли ще измъдрят ?

чЕкай да сложим пак това

Flowers Sunflower Heart Eyes Heart Eyes

Асоциация   мъъъър

# 378
 wavey

Много, много, много се радвам за майката Party на Хазалка.
Видеото с папагалчето Heart Eyes ме разтопи.

# 379
  • Варненска клюкарка
Като го гледам с брадата, като знам как се облича, имам чувството че не просто външния си вид е запуснал, ами и хигиената Rolling Eyes Тази козина на лицето му сигурно мирише на цигари, риба и какво ли още не Close

Посмях се преди малко, ТИМС щели да правят римейк на Д-р Хаус Joy Joy Joy Почти съм сигурна че турския вариант ще е любов, омраза, пак любов и омраза + безкрайни гоненици на фона на няколко медицински случая hahaha

Наде и аз се радвам, макар че при такава диагноза няма нищо окончателно. А за папагала, това е безкрайно нежно, той не просто се наслаждава, не повтаря "като папагал" а разговаря със стопанката си newsm09

# 380

да сложа и тези хубавци  Heart Eyes В началото го гледах но доста съм изтървала .    Там забиват в драмата и мъката .

Цитат
Като го гледам с брадата, като знам как се облича, имам чувството че не просто външния си вид е запуснал, ами и хигиената Rolling Eyes Тази козина на лицето му сигурно мирише на цигари, риба и какво ли още не Mad
Е , не винаги е така , но в случая с рибарските дрехи  , където се отби да Озвучи Хакан  същото си  помислих и аз  .  
  Мразя цигарен дим . Sick Sick
На  него  му отива да пуши сексиии .

тук ухаеее на парфюм  няма брадище  и  всичко е точнУ 

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 17:57 от femmi2

# 381
  • Варненска клюкарка
Брада ей толкоз, ама кой ме пита ooooh!

Май тази вечер е награбването на диванчето пред телевизора Heart Eyes

# 382
 Тази  вечер ли е награбването на диванчето  Heart Eyes
  О, никой не ни пита за нищо ! Драскаме си тука .  Ако я обръсне добре ако не  ще търпим .   Тази на кадрите е тамъм .

душички  Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 17:57 от femmi2

# 383
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И награбването на диванчето, и шамара. И са толкова красиви и двамата в този епизод.  Heart Eyes
Емко си е вече почти 2 и 3/4.   smile3544
Дразни ме само, че понякога повтарят ненужно дълга част от края в предния ден, заради което глупашки са рязвали от останалото съдържание.

Много свежа Хазалка на днешните снимки и хубави новини за майка ѝ. Grinning

# 384
  • Варненска клюкарка
НИ 5,35 Peace С повече от процент надолу спрямо предишната серия която беше почти 7%, но предвид че отсъстват от почти месец е нормално, аз очаквах и по-малко...Замана е надолу с 2%

# 385
 НИ се задържа   . Керем и Ибо нямат този късмет  въпреки , че му смениха деня на излъчване .  

Пристигнала е делегация от Латино фенове и ще налазят Гинчо и Ча  . Е , това се казва  да се дигнеш от другия край на света заради любимеца си .   Ако  се срещнат с мениджъра    брееех Flushed

Поръчката ми за авчето е изпълнена , получих на съобщение гифката  Heart Eyes

Ето още няколко  bouquet bouquet

оххх  , какво лицеее   Crazy Crazy

спортуващ Емко  

на любимият стол  се утешава с чичи Джак    . Фера му каза една седмица без алкохол но проблемите  с парите  и Руята му дойдоха  повече . Той е работлив  сам ще се справи  Naughty Баща му си мисли че ще го изплаши ама Не е познал !

Едно стихче  надявам се  дружката да не се сърди  Hug

колко материал има за стихове  нищо не мога да измъдра  Joy  римувах за Хакан в  някой от старите теми .

Скрит текст:
Макар навън да е горещо,
около патроните всеки ден по нещо Very Happy
Не е суша, не скучаем,
по отношение на Ча можем само да гадаем......

Що наистина в родината остана
и не избърза със заминаването отвъд океана newsm78
Някоя кака ли го задържа Thinking
или към строг режим се придържа hahaha

Явната близост с Хазал едва ли е случайна
става дума за мисия тайна Mr. Green
Дали се готви за нов персонаж newsm78
някой по-охранен типаж tooth

Ако е така, Хазалче ще удари рамо,
Чачо ще тренира с виличка само.....
Е, при една такава диета,
ще има нужда Мишока да налива питиета hahaha

И зетя, и патрона да пийват умеят Drunk
може и пиянски песни да пеят tooth
Чачко ще засуче мустака,
чат-пат ще гали шкембака......

За Лудогорски ще бъде готов,
на вид як и суров Mr. Green
Красотата му след това може и да не се върне,
а патрона от Чачо в Чичо да се превърне

От името на Аман си похапваше и той-
нищо чудно това да е любимият му пресъздаден от него герой

сега е в такъв период тренира с вилицата и брадясва  

когато се подготваше за Делибала

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 21:41 от femmi2

# 386
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Стихчето още е актуално, а и кака си имаме  Wink ...

Чепикът как отвори очи като разбра, че Емир е ударил щерка му. Когато той сам я биеше, не му трепваше окото, а сега почти го заболя.  #Cussing out

# 387
Актуално е стихчето ядене и кака . С Хазал си дружат . Радвам се че си запазиха приятелството с Ча . В тоя ред на мисли за план Б  и ресторанта  няма инфо .
Кака ви няма да е задълго . Не ви се вярва но ще видите ,че съм права . Търпение ....
Последните два епизода ги пропуснах .
Ча има  у други проекти но Нафталина е само един . Joy Хакан си го биваааа ,но няма магнетизма като първата колежка .    Меджезира сме го дЪфкали ...

# 388
  • Варненска клюкарка

оххх  , какво лицеее   Crazy Crazy

спортуващ Емко  

Ухх Crazy И красиво пие и красиво яде и въобще е... красив Crazy
Миналата седмица с тези кадри от серията как спортува, имаше статия в Поста-та или някакъв друг парцал как сутрин тичал някъде си (бяха написали името на местността)

Фемо те и утре да се разделят тя колкото дълго е била вече, стига и... Пък и хич не ми изглежда да наближава раздяла както е налазила сред най-близките около Ча...

Проф и аз забелязах как се облещи Чепиков, а в една от предните серии, май от сряда, дъртия чепик нареждаше нещо на младия, че как можела да избере онова момче пред тях, пред тях, моля ти се Joy Joy Joy Та щом си го била избрала, нека и, да си живеела с него Joy

# 389
Цитат
В Украине сериал " Я назвала её Фериха " первый раз был показан 2015 году, став самым популярным турецким сериалом в то время. Затем после показа сериала на канале 1+1, он транслировался повторно на канале Бигуди в 2016 году, на 1+1 International в 2017. Причем показ на Бигуди повторялся два раза. Сейчас сериал выкладывается на Ютуб с украинской озвучкой по 1-2 серии в неделю. Есть вероятность, что его снова покажут на одном из каналов Украины.
Започнаха  като нащи тв да повтарят по света .

Цитат
И красиво пие и красиво яде и въобще е... красив Crazy
Миналата седмица с тези кадри от серията как спортува, имаше статия в Поста-та или някакъв друг парцал как сутрин тичал някъде си (бяха написали името на местността)
Четох го това .  Ставал и тичал някъде си.  Неформалният му говорител Онурчо  писа адреса на любимият му ресторант не Ла бума ,  друга кръчма .   Не запомних адреса ,  ако някои реши да го дири .

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 17:58 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт