ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 39 414
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Party И аз обожавам камерите от сета  Heart Eyes . Супер, че пуснаха от Протектора.  Grinning

Белл, първия линк иска регистрация в контакта.
Другото, което си написала, е много интересно. Мерси, Hug. Ние си знаеме нещата, ама нека и другите да го видят написано от вътрешни хора. Wink

# 406
  • Варненска клюкарка
Проф, направих редакция  и сложих нов линк, но не знам дали ще ти се отвори. Аз отскоро имам регистрация и на мен линковете ми се отварят, направих я точно защото ми писна едно да се отваря, друго не ooooh! Ако не се отвори директния линк, този тук е към самата тема, а статията е пусната късно снощи с тази снимка от сериала на Кадир, момичето е зад него Peace

https://vk.com/diziturk

вчера в 23:30

А профилът и отвори ли ти се?

Ако и така не става мога да ти дръпна един огромен цитат на ЛС ако пожелаеш Peace
Този път обаче доста внимава в прикаките, защото както ви казах предишната и публикация въпреки огромната дискусия я изтриха, че някои филмирани наскачаха като попарени.
Девойката е в по кофти откъм клиенти агенция, но казва че е по-сигурна, защото в по-скъпата красивите момичета ги пращали на продуценти и режисьори като един вид промоция, следващия път пак тяхната агенция да търсят... Абе нещата както сме си ги говорили тук и преди... Предния път имаше и за  актриси много от които получават роли не по актьорски заслуги, но на сутринта темата вече я нямаше ooooh!

# 407
На мен ми се отваря ,защото съм регистрирана . Видях профила на рускинята  но в лице  прилича на екзотична мулатка .

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:13 от femmi2

# 408
  • Варненска клюкарка
Е, тя е от някоя от кавказките републики, според мен си изглежда съвсем нормално момиче.

Като видя нещо такова за сексуален тормоз към актьорите и се сещам за едно интервю на Берен от 2014г. Почна от там че повече сериали като ЗП няма да се правят и излезе права, изреди причините, но не ми се започва и за тях... ooooh! Но другото което ме потресе е разказът и как на някаква вечеринка, награждаване или нещо си там, докато били наредени за снимка и до нея се усмихвал шефа на голяма телевизия, през това време я опипвал отзад, а тя трябвало да се усмихва докато ги снимат Rolling Eyes Не помня и за същия шеф ли ставаше въпрос, но на същото събиране, в дамската тоалетна и скочил и тя го плеснала през лицето и каза че после отношенията им отишли към замръзване и завинаги прекъснали професионални отношения. Берен е единствената турска актриса която направи 2 мега хита един след друг, а после вместо да продължи със същата компания, отиде да работи за друга... По една случайност по онова време шефа на въпросната компания беше собственик  и на две от най-гледаните  телевизии Whistling Имена не казвам, просто фактите....Изводите са за вас Peace

# 409
Златна си  Hug Hug Hug Hug Hug
Профилът ѝ се отваряше, но другия линк не. Новият се отваря, както и този към групата им по-горе.  Peace 

# 410
  • Варненска клюкарка
Проф, той се отваря, но сега се сетих че без регистрация, пак няма да видиш всички отговори, аз се регистрирах след последното обновление, защото едни се виждаха но също така и цели групи отговори от една и съща дискусия оставаха скрити ooooh!

Фемо онзи ден като споменах Селин Шекерджи че я изкарват от сериала и и да се готвим ниЙ за шестото разменяне Ча-Шукрю #Shocked Забравих да ти отговоря на въпроса- не, героинатя и не умирала, а заминавала за чужбина, т.е. явно си оставят някаква вратичка за завръщането и... може би 33uu

# 411
Мерси ,Бел Flowers Hibiscus Селин заминава за чужбина .Няма опасност да я лепнат на Ча .   За партнерка   е зор да се предположи коя ще изберат Нетфликс ? Но те имат вкус няма да е крокозъбел ,за талант не знам .  И  да имаш  и нямаш глеЙ кво става трябва преспиш с някоя клечка да те вземат .  Дори да искаш да се развиваш  те спъват .   Е ,не винаги е така .

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 18:43 от femmi2

# 412
  • Варненска клюкарка
Не Селин а героинята и Peace Селин си е в Турция и върти фотосесии...

# 413
Оффф героинята ли ? 
СеркЪ и Шокрю играят в театъра - Алиса в страната на чудесата. Шокрю е шапкаря.  

За мъжкия каст   Сечо го харесвам и умее  да играе . С нормална виншност е . Защо да не си пожелая Ча и Сечо като тандем .
Бел може да не съгласна но никой нямА да ни пита Grin

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:43 от femmi2

# 414
  • Варненска клюкарка
У нафталина съм Crazy

Тц, няма да съм съгласна, ще са като Крачун и Малчо, а Сечо с тоя тънкия врат ми е направо женствен. Слава Богу и никой не е тръгнал да го реди до Ча. Нещо друго ще е Rolling Eyes

Серка и Шюкрю завинаги ще убият деЦкото у драгия зрител, ама щом имат желание Mr. Green

# 415
Сечо ,колко е висок ?  И с Хазлинда ги искам .     Ако окапе Сблъсък Алперен  също е вариант.
Енго ще видим как ще тръгне . Нищо не се знае  за проекта на Айча Туран   ,като подписа с друга компания .

У нафталина съм .... Фера инат като магарица . Емо беше изнервен иначе никога нямаше да я удари . Не го оправдавам .

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:44 от femmi2

# 416
И аз съм у нафталина.  Crazy
Много е хубава Нурана  Heart Eyes. Стабилна двойка излязоха с Исмаил Филиз, браво.
Ама и Емко какъв е лапнишаран  ooooh! ! Срещу Ферка е серт, а съвсем абдалски се оставя "Руя и с-ие" да му пробутват номерца и да го манипулират. Те и Ферка манипулират, ама хайде - тя зелена и неопитна в света на акулите. Ала Емко трябваше да е обръгнал на такива номерца, предвид натрупания опит като Сарафоолу. Филм да става. Crossing Arms

Сечо би подхождал за партньор на Хазал. А на Чачко ми е трудно да кажа кой колега би му паснал в тандем. И без това не следя други сериали, изобщо не знам какъв мъжки каст се върти в момента.

Ети, кажи какво става в НИ, ако се мернеш.

# 417
  • Пришълец
Сечо предпочитам да не го виждам около патроните, само в едно дизи ми беше харесал започнала го бях и възнамерявах да го довърша, но така си остана...
Но Алперен и аз го харесвам, Феми. Уточнявам обаче, че с визията му в Сблъсък. И от кадрите, които ми попадат, даже те с Мелиса са ми по сладки от двойката главни герои Blush

Не съм у нафталина, но се радвам, че споделяте докъде са стигнали нашите хора. Имаше период в който дотолкова ми се гледаше и не забелязвах дублажа, но в един момент пак започна да ме дразни много и засега съм извън нафталина. Като разбера, че идват финалните епизоди, ще се метна наново Joy Всъщност ще ви следя за подробности и за 62 оригинален проявявам интерес.

Феми, другото според мен ти отиваше повече newsm47

# 418
  Забравила съм или  за сефте го виждам  Rolling Eyes кошмара на Фера как мъжът и гали корема на Руя .
 Стресна се и се събуди .   Ако бях аз щях да  се инатя но чак толкова йок !  Красивите мъже е трудно да ги опазиш , всяка му се лепи затова трабва да е до него .

Цитат
Те и Ферка манипулират, ама хайде - тя зелена и неопитна в света на акулите. Ала Емко трябваше да е обръгнал на такива номерца, предвид натрупания опит като Сарафоолу. Филм да става.
А де ! Фера неопитна но Емо се оставя да го манипулират , а той е кипял като Сарафолу .

Профи  bouquet И аз мисля , че ще си допаднат Сечо и Хазал   .

Маргиии сладки са Мелиса и Алперен , но и Киво и Елка също  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:45 от femmi2

# 419
  • Варненска клюкарка
И за Хазал не го искам Сечо, ще ми е като мишок номер 2 пък и един сериал успешен няма. На възраст е когато няма и да има.
Проф и аз нито един сериал не следя, ама по картинки  харесвам този-онзи Crazy Пробвах се с Фазилет, ама то там нижат глупост след глупост и главния бастун не мога да го трая, заради един Алп гледах, ама все бастуна ми тикат и ме отказаха #Cussing out

Харесвам Алп и Алперен, ха, имената им си приличат Party

Heart Eyes

Въъъх едвам я познах- фотошоп, или пак си е правила нещо на лицето Shocked
Скрит текст:

ПП Проф, а мен това което най ме дразни към сегашните серии е че всъщност никой не си дава сметка нито ГГ нито клявките, че Фера също може да има бебе в корема си, какво и тикат тая Рюя ooooh! Цял сериал родителите на Емко я наричаха уличница, пуснали му евтината си дъщеря, нам си ква, Хандето пък каза на брат и че милата му сестричка отдавна била минала през Емир, а никой  и през ум не му минава за такъв вариант. Ние сме странични наблюдатели, но героите не са и няма как да знаят кога какво са правили насаме.... Ама както казваш филм да става.

Общи условия

Активация на акаунт