ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 682
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Heart Eyes

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:46 от femmi2

# 421
Белл, а коя е фотошопираната? Сякаш съм виждала подобно лице, но не се сещам на кой е.

# 422
Рорииии фотошопираната е лудото Джансу от нафталина . Бая Фотошоп или си е прайла пластики Flushed

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 14:49 от femmi2

# 423
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Имаше един момент, в който беше ужасна Седеф Шахин след пластичната си операция. Тука много грим, много глътнати бузи и много фотошоп. Но и има някои снимки, които определено са ѝ се получили и без драстични намеси с шопа. Гледах и мърдаща в някакъв фрагман, хем е малко различна, хем си е същото Джансу. Laughing
Скрит текст:

П.П. Момичета, ако не сте обърнали внимание на тази тема - http://old.bg-mamma.com/?topic=803760 , направете го.  Peace
Днес я изчетох без да пропусна и ред. И се смях, и ревах, и все едно изгледах поне двайсетина филма за любовта. Уникално четиво! Няма слаба история. Препоръчвам я от все сърце.

Последна редакция: пн, 28 яну 2019, 21:37 от profi_1

# 424
  • Варненска клюкарка
Проф, тя не само в лице но и като цяло е много зле, затова хората са я избрали за лудото. Няма оправия каквото и да прави. Походката и е клатеща и подскачаща, раменете тесни и смъкнати, сега като е отслабнала съвсем са изчезнали. И тоя писклив глас който направо остъргва мозъчната кора на човек, хеле като се наеме на високите е Sick По сценарий не беше много наред с главата, ама като и гледах интервюто за Астана останах така newsm09 Сума и народ изуми със самочувствие и  твърдението че Ча трябвало да благодари на нея че го учела да играе #Crazy

# 425
  • Пришълец
Скрит текст:
И за Хазал не го искам Сечо, ще ми е като мишок номер 2 пък и един сериал успешен няма. На възраст е когато няма и да има.
Проф и аз нито един сериал не следя, ама по картинки  харесвам този-онзи Crazy Пробвах се с Фазилет, ама то там нижат глупост след глупост и главния бастун не мога да го трая, заради един Алп гледах, ама все бастуна ми тикат и ме отказаха #Cussing out

Харесвам Алп и Алперен, ха, имената им си приличат Party

Heart Eyes

Въъъх едвам я познах- фотошоп, или пак си е правила нещо на лицето Shocked
Скрит текст:
ПП Проф, а мен това което най ме дразни към сегашните серии е че всъщност никой не си дава сметка нито ГГ нито клявките, че Фера също може да има бебе в корема си, какво и тикат тая Рюя ooooh! Цял сериал родителите на Емко я наричаха уличница, пуснали му евтината си дъщеря, нам си ква, Хандето пък каза на брат и че милата му сестричка отдавна била минала през Емир, а никой  и през ум не му минава за такъв вариант. Ние сме странични наблюдатели, но героите не са и няма как да знаят кога какво са правили насаме.... Ама както казваш филм да става.

Така си е, дрънкаха без през ум да им мине, че и Фера може би е бременна. Ама филм...
Позабравила съм, но когато Емко разказваше на Корай, че щял след няколко месеца да става баща, той реагира съвсем адекватно, заподозря първо Фера като майка на нероденото още бебе. Все пак наистина само главните герои си знаеха кога какви са ги вършили и нормално околните да си мислят, че таз любов не е останала неконсумирана. Mr. Green

В Т има един профил, който обичам да наглеждам и слагат гифки от епизодите подред. Бел, след малко ще ти сложа няколко, пак са големи, знам, че ги харесваше Laughing

# 426
  • Варненска клюкарка
Охаа, давай smile3508

# 427
  • Пришълец
Heart Eyes
Скрит текст:

Ако качат още, може и тях да сложа Mr. Green

# 428
  • Варненска клюкарка
Heart Eyes
Скрит текст:

Ако качат още, може и тях да сложа Mr. Green
Запазвам ги Heart Eyes

Каква красота Heart Eyes

# 429
  • Пришълец
НИ е трети по обсъждане в социалните мрежи за изминалата седмица. Този с Керем и Ибрахим едва се задържа на екран, чудно ми е какво му обсъждат, приближаващия финал ли Laughing

На Кивовия стискам палци. Може да доживеем някой ден и него да пуснат по бг телевизия, та дано да е завършен. Wink А и Киво ми е стара тръпка Mr. Green

И очакван спад в рейтинга предвид голямата пауза... Всъщност при повечето сериали се наблюдава такъв. Както по-рано писахте при Чукурово с нашата Вахиде е чувствителен, -2,32%. Crazy Само Чукур и този с Ибо-Керем са си го повишили леко.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 00:25 от Маргарита Н.

# 430
  • Пришълец
Още няколко Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Пък тези няма да ги крия, че са ми от любимите Heart Eyes Heart Eyes

Ферее Joy

И се извинявам за последователните постове Laughing

# 431
  • I Love You 3000
Ох, най - накрая да намеря време да се разпиша Simple Smile Залепих се за другото си хоби и чета книги на конвейр и все нямам време да се вясна тук.
Ама ей го на Джан Бей се върна на екран и аз след него тичам. Че го озаптиха човека в целувките и ласките и рейтинга се сурна рязко и сега съм в паника да не го финишират набърже. Praynig Поне до лятоска да изкара, че в тоз студ какво ще правя Simple Smile

Ако ще суркат някой да суркат НИ-то. Хазалка ще се жени, има нужда от почивка жената. Бурак достатъчно известност получи , за да си върви сам оттук насетне. А и братята получиха доста слава-последните няколко серии Хикмет ги носи на гърба си повече и от Хазалка.
Ама няма да е скоро, щом взеха още нови герои да вкарват. А и отново рязко взеха да крадат от АФК-то, ми се струва. Мислят си , че хората спряха да сравняват и пак почнаха. Или може би си знаеха , че всеки ще се сурне след тази голяма почивка и решиха да заложат на претоплената манджа пак.
Сега положението много прилича на положението при нашите след 56 серия. Женени са , живуркат си заедно, но за обществото се предполага , че Филка е вдовица, а Сашо мишкее, докато тя се оправя с целия свят. Той се занимава с бившата си , отделно им се натресе и сестра му , която върти номера и ще ги вкара в някаква драма стил Едже. Междувременно , някой пак сваля Филка и й вдъхва увереност и кураж(стил Капитана), докато Сашо мрънка и вдига скандали. Татко Фикри набара някакви пари отнякъде и може да си гледа малките ако поиска. Големите братя се оправят сами вече и не са толкова зависими от Сашо. Та очаквам Филка всеки момент да повярва в себе си и да си хване куфаряците за 3 години.
Само дето си мисля , че не нея ще гътнат накрая , ами него, че иначе ще е чисто плагиатство. А и не вярвам Хазалка да се съгласи да мре пак, че ще й се лепне типаж. Пък за Сашо това ще е още един трамплин, стига да го изиграе добре.
 Та Сашо мре и НИ:Пътят на Амнезирала Фера и Летящия Принц е в процес на донаписване  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 432
  • Варненска клюкарка
Още няколко Heart Eyes Heart Eyes
Скрит текст:

Пък тези няма да ги крия, че са ми от любимите Heart Eyes Heart Eyes

Ферее Joy

И се извинявам за последователните постове Laughing

Да го цитирам докато не е артисал Laughing Тази сцена нали се сещате как я наричаме - Емко прожектира на Фера собствен филм Mr. Green

Пътят на Амнезирала Фера и Летящия Принц е в процес на донаписване  Laughing Laughing Laughing Laughing
rotfImbo rotfImao

Профче сега видях линка за темата в Клюкарника който си дала. Преди седмица я видях, и аз като теб ревах и се смях, както и ревах от смях, щях да давам линк за нея при нас, но нали пак се успахме така и не го направих...

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 12:46 от Беллора

# 433

Очи , погледи , жест  , красота ! Heart Eyes  

пред очите ни се разви и израстна

Зад кадър

Цитат
Цитат
Чок севиорум и я гътна на динанчетУ  , ама не  показаха  страстите  Фемирови
 Маргиии , Страхотна си ! love001

Цитат
оххх , пие секси Crazy
ето още...

Съемки сериала Берен Саат для Нетфликс начнутся в марте в Гебелеклитепе.

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 20:29 от femmi2

# 434
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Агънце-багънце  Crazy Heart Eyes Heart Eyes !

Изпълзях от нафталина  Laughing . Ферка как се самонавива, че като постои далеч от Емко, току виж ѝ минало.  Mr. Green До мъжа си не ще, ама при татко си хуква одма, независимо колко е нежелана. Чепиците на българско влакче са го обърнали в ареста  hahaha .

Общи условия

Активация на акаунт