ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Такъв е сценария   .

Имаш ли такъв мъж не  се инати като магаре ,ами стои и го пази .  Постави всяка на мястото й   !

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 12:55 от femmi2

# 436
  • Варненска клюкарка
Тая вечер пак така грозно бяха изрязали сцена  ooooh! Момента Фера като засече навън отвеждането на Чепика, трябваше и Емко да излезе, а после заедно да изгледат целия панаир пред блока и да влязат всички със Сехерлита и лелята в мазата, но това го нямаше ooooh! Направо ги показаха в мазата ooooh! Ако някой гледа серията за пръв път, нямаше нищо да разбере какво е станало че се озоваха всичките на място където принципно Емко не припарваше...

Рори питаше кога се е настанил студения фронт Crazy Мисля че е някъде по това време, до този момент дебелееха и слабееха в синхрон, но тук Ча видимо започва да се вталява, а Хазал рязко бухна. Със сигурност за студените ветрове писаха около 57-8-ма серия, а сегашната може би е 54-та или 55-та newsm78
Тази вечер като го показаха в близките планове, то нали имат много такива, но тази вечер бяха толкова близки че даже и косата му не се виждаше, само лицето до веждите, та беше същи Хачанчо, въобще не изглежда че между онзи Ча от 2012 г. и този от Защитника първи сезон има 6 години разлика  newsm09

Последна редакция: вт, 29 яну 2019, 22:16 от Беллора

# 437
Цитат
Тази вечер като го показаха в близките планове, то нали имат много такива, но тази вечер бяха толкова близки че даже и косата му не се виждаше, само лицето до веждите, та беше същи Хачанчо, въобще не изглежда че между онзи Ча от 2012 г. и този от Защитника първи сезон има 6 години разлика  
Няма почти разлика , защото е със естествената  визия  .  Хакан по сценарии е  младеж  , продава килими на пазара .  Стилът му е хубав . Хората се променят визуално но  някой си остават същите  .

Като гледам първата снимка  уникален сет   на АФК  . Репортажи и интервюта .
  Липсват ми репортажите  , сега  суша . Да го издебнат се изнизва и  усмихва .

Видях как са резнали кадъра  #2gunfire   Бизнесмена Чепиков    , който  Вейсел го изигра , а той не се усети .    Не дават щерка си на Емир   , а  той нищо не им е направил . Дълга към банката щеше да плати ,но бабато му спря кранчето .

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 16:51 от femmi2

# 438
  • Варненска клюкарка
Точно с тази снимка от сета на АФК хич не намирам прилики, но от снощната серия, която е около 2 месеца след този период, направо са еднакви. Както и да е, все е Ча и го намирам за най-красив в АФК периода и миналата година, особено лятото с голямата риба е Rolling Eyes

Щях да казва на Ети за Ни че дори и да вкарват нови персонажи, това никак не пречи да го финализират.  Я последните серии на Фериха колко нови набутаха и разводниха историята- в момента правят същото с НИ и от първоначалната идея нищо не е останало ooooh!

Нослето какво връхче Heart Eyes

Крият се не крият и отричаха даже, ама ето ги пак...

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 15:18 от Беллора

# 439
 Дениз Даде  е по - голяма шаманката и от кака ви .  Като призрак е .

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 16:52 от femmi2

# 440
Здравейте wavey
Много ми е грозна Дениз Деде, не че Бурак е измил зорите.
Инфо към снимката им.
http://teammy.ru/2019/01/30/6673/

Не ги разбирам такива фенки де все по сетовете висят.

# 441
  • Варненска клюкарка
Ами мъже... Рускините се шегуват че ако се вземели официално щяла да стане Дениз Дениз  Laughing
Навремето тая  все висеше на шията на Ча, има една снимка на която не личи добре, но имам чувството че е в скута му, предвид по какви си пада нашия, като нищо може да му е излязъл късмета с нея hahaha

# 442

Зрителите  ги харесват със Зейнеп

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_886438
  БУ  Дениз  в репортаж .   Рускините пишат  , че пазил гаджето от  репортерите

Може да ги е минал   нашичкия Дениз Даде . Минало , заминало .   По това време не е ли с оная кака   , как се казваше ? newsm78   При Айшето каза , че имал разлика с приятелка 12 - 13 години .  Предполагаме , че  е тя  . Напусна  позицията в която беше  . От вас съм чувала .

кученцето и  Киво   Heart Eyes   обича животинките .  

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 19:23 от femmi2

# 443
  • Варненска клюкарка
Тъкмо и аз идвах със снимките. Мисля че с Хазар и с Айча са правени в различен период- с Айча изглежда по-бухнал в лице, а с Хазар доста по-слаб Peace Явно са си надиплили снимки, ама поне да пускат по-често че умряхме от скука ooooh!

Фемо в един нощен репортаж в края на Фериха казва че имал връзка или наскоро приключила, забравих вече, та каза 11 месеца... Не го знам стои ли още в ЮТ от години не съм го търсила- там където с капитана са в парка към 23 ч.вечерта и се люлеят на люлката везна и си дрънкат с репортерчето Crazy
Според мен се разделиха с каката някъде март 2012 г. ама казва ли ти някой 33uu Тогава взе да вършее по кръчмите и да попийва, може би тогава той и още няколко човека с които дружеше попаднаха в грешна компания... При ареста се разбра че са започнали да го следят преди 9 месеца, точно въпросния период когато са му махнали чатала от врата.

Като споменах ареста, не знам дали четохте онзи материал от рускинята която работи в агенция за масовки, тя казва че това с наркотиците го правят почти всички, не само актьори но и технически екипи и си е норма за тях а не изключение. Чат пат се случвало някои да изгорят и тогава сме разбирали ние обикновените хора, но дори и тогава сме разбирали просто за върха на айсберга. В техните среди се знаело всичко за всеки, независимо от официалната версия по медиите, тя била за хората tooth Беше писала и какъв разврат е в Турция- нещо като всеки с всеки, вместо добър ден, затова гледаме някакви хора които имали връзка ръка за ръка, това онова, пък то се оказало че са замалко hahaha

# 444

Правят се на моралисти у Туркиш , ама не са  !  Чашите с алкохол замазват заради религията  .   Попадала  съм    , където си пият   без замазване на чашата  в няколко дизита .   Както каза Бел Сем  ги  е яд изпуснаха парата , щото не могат да глобят Нетфликс.  hahaha

Цитат
Арабские источники утверждают, что интернет-платформой Нетфликс ведутся переговоры о съемках некоторых эпизодов сериала Защитник в пустыне Сахара и Иерусалиме
Арабски източници  кога са познавали , има ли такъв случай ? Thinking

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:36 от femmi2

# 445
  • Варненска клюкарка
Докат Емко се обясняваше с Бена че все още имал надежди че не го познавал напълно, имаше голяма прилика с Хаканчо Peace А следващата серия ще метне Фера на рамо Crazy Досега не съм се сещала да поискам гифка точно на този момент как я вдига от земята от приклек или докато се инатеше как я издърпа от таксито и пак от приклек... Laughing Маргиии Laughing

# 446
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Като култивирана гъба никнел Капитана.  Joy Joy Joy Не знам това дали го чухте тази вечер. А в началото и Хатиджето пусна някакви мохабети за змийския език и същност на Сахерлитка.  hahaha

Готини нови фотки на Хаканчо/Чачко  Heart Eyes .

# 447
Тази вечер  изпуснах нафталина . Предната гледах малко ,но видях как са резнали сцената и веднага у мазата . Първото с мен ми си  го оставиха този път ,а предния го изрязаха и направо целуфана . 
Марги лазаш ли гифката където я издърпа  ,кога чете писмото и я пита за него . Фемилито рязаха пак .
  Нареждам се и аз за поръчката  как я нарами  от пансиона и дето го напрай на луд в ап.
 Тая реплика за Култивираната гъба и капитана кой я казва ? Май не съм го чувала преди .  Различни преводачи .

# 448
  • Пришълец
Тъкмо смятах на Бел да й понахалствам на лични, но щом има и други желаещи да ги метна тук Laughing
Феми, след малко ще се допълня с ”писмото”.

Много инатлива таз Фера, кефи ме Joy

Аз не съм у нафталина в последно време, не следя и други сериали, хвърлях по едно око на Джесура, но тази вечер започна Майка и изгледах почти целия епизод. Хареса ми.

Последна редакция: ср, 30 яну 2019, 22:27 от Маргарита Н.

# 449
  • Варненска клюкарка
И в другия дублаж ги има, само че там не е култивирана гъба, а никнел като гъба след дъжд, и за змийския език на Сахерлита имаше също. Двата дублажа нямат голяма разлика в превода, различията идват по-скоро от интонация или например някоя членувана или нечленувана дума за разлика от първия дублаж. Пък Флинстоун има проблясъци, ама като цяло си е мъкааа ooooh!

Какво е станало с носът му на втория кадър Shocked

Ами това откога ли е, тука нещо не ми харесва, ах зда я грабна тая косачка и само на мустак ще ми стане #Cussing out

Много инатлива таз Фера, кефи ме Joy

Ехаа Crazy Heart Eyes Тука като я вдигна от таксито, даже и го срита, ама на гифката не се вижда tooth

И се сещам че Зиза е ппропуснала да ни опише тази сцена както тя я вижда, язък, голям смях щеше да падне, направо си представям някои от лафовете Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт