Имаш ли такъв мъж не се инати като магаре ,ами стои и го пази . Постави всяка на мястото й !
Момента Фера като засече навън отвеждането на Чепика, трябваше и Емко да излезе, а после заедно да изгледат целия панаир пред блока и да влязат всички със Сехерлита и лелята в мазата, но това го нямаше
Направо ги показаха в мазата
Ако някой гледа серията за пръв път, нямаше нищо да разбере какво е станало че се озоваха всичките на място където принципно Емко не припарваше...
Мисля че е някъде по това време, до този момент дебелееха и слабееха в синхрон, но тук Ча видимо започва да се вталява, а Хазал рязко бухна. Със сигурност за студените ветрове писаха около 57-8-ма серия, а сегашната може би е 54-та или 55-та

Бизнесмена Чепиков , който Вейсел го изигра , а той не се усети . Не дават щерка си на Емир , а той нищо не им е направил . Дълга към банката щеше да плати ,но бабато му спря кранчето . 

При Айшето каза , че имал разлика с приятелка 12 - 13 години . Предполагаме , че е тя . Напусна позицията в която беше . От вас съм чувала . 
обича животинките .
Явно са си надиплили снимки, ама поне да пускат по-често че умряхме от скука 
Тогава взе да вършее по кръчмите и да попийва, може би тогава той и още няколко човека с които дружеше попаднаха в грешна компания... При ареста се разбра че са започнали да го следят преди 9 месеца, точно въпросния период когато са му махнали чатала от врата.
Беше писала и какъв разврат е в Турция- нещо като всеки с всеки, вместо добър ден, затова гледаме някакви хора които имали връзка ръка за ръка, това онова, пък то се оказало че са замалко

А следващата серия ще метне Фера на рамо
Досега не съм се сещала да поискам гифка точно на този момент как я вдига от земята от приклек или докато се инатеше как я издърпа от таксито и пак от приклек... 

Тука като я вдигна от таксито, даже и го срита, ама на гифката не се вижда