ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 665
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • Пришълец
Феми, това последното е от Т. Моите си личат, по-малки и размазани, оставила съм си ръцете Joy
Скрит текст:

Кое друго, екшъна в ап.10 май каза newsm78

Скрит текст:

Crazy

Crazy

Heart Eyes

А аз пък тези дни си бях харесала това Heart Eyes

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 00:22 от Маргарита Н.

# 451
  • Варненска клюкарка
Феми, това последното е от Т. Моите си личат, по-малки и размазани, оставила съм си ръцете Joy
Скрит текст:

Кое друго, екшъна в ап.10 май каза newsm78

А аз пък тези дни си бях харесала това Heart Eyes

Скрит текст:

Нощта на къната...

Тоя момент е страхотен, както и разговора по телефона, тичането насам-натам, притеснението, много готин Ча Heart Eyes

# 452
  Джесур не го изтрайвах нито визията ,ни партньорката  . Не се мъча с него . Майка съм го гледала . Добра игра от всички .
Оная ми идеше ....    Децата  с нищо не са виновни .   Оф става ми мъчно .

Инатлива тая Фера Марги .  Разбирам наранена е но знае че Емир  никога не би го направил съзнателно да я удари .  

Тая снимка с мустака е от Ичардето .  В началото нямаше брада .  Сегашната  трепе  рибата . Добре, че не е като Гинчовата  Joy      Дуда  така го аресва с  рибарските дрехи    немит и небръснат .   

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 11:32 от femmi2

# 453
  • Пришълец

Лелее, само не това - Ча с брада като Гинчовата hahaha Тогава пускам косачката в действие, ама да му мислят и двамата hahaha

# 454
  • Варненска клюкарка
Аз Майка го гледах когато го даваха по Лейдито. За втори път снощи гледах първа серия и пак си поплаках, тая малката е гениална актриса просто, една такава кривлуша е, но е идеална за историята. Но и самата история, както и нещата както са показани. С право сериалът е хит и извън Турция, преди време ми минаха пред очите някакви таблици според които в Чили Майка е първия сериал, успял да пребори по цифри местните истории. Чилийците гледат всичко, но досега никой не беше минавал техните.
Има нещо сбъркано в БТВ-шките програмни мениджъри, които пускат  хубавия сериал по кабеларката, а някакви изсмукани глупотевини по основния канал ooooh!

Червените рокли са две Peace

Тези жени мисля че са и роднини, поне едно от момичетата, ако не и двете, и е сестра или братовчедка Peace

А тука Йълдъз Чъъръ, Согюл Йоден, Нур Фетахоолу, Илка...Някъде по другите снимки видях и Гюнгьоровата Йълдъз...

Ето я. Това момиче преди 20 дена роди, изглежда перфектно Heart Eyes

Това леопардовото трябва да е Илка Peace
да, тя е Wink

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 10:54 от Беллора

# 455

Сюнгюл и Хазал много ме радват  Heart Eyes сега се замислих и тя може да е сред гостите  Rolling Eyes

Илка трепе с леопардовото като фолкаджийка от  зората  hahaha харесвам фолк  не маанета и зле облечени .

https://vk.com/teammy?z=video-58199741_456247747%2Fd3bafab4c2f5c … pl_wall_-58199741
 мърдащи 

Инфо за вечерта на къната  при турците .  Разрових  ми беше интересно за обичайте

В навечерието на сватбата у момичето се прави къна геджеси, а у момчето – даул чалдърмак (прощалните моминска и ергенска вечер). Преди сватбата, в една стая в дома на булката, се разпростра целия й чеиз, за да бъде видят и преценен от всички.

В деня на сватбата булката се къпе, след което жена къносва косата й, глезените й и китките на ръцете.   Къносването на булката е бръсненето на младоженеца.

Според обичая при пристигането на младоженеца в къщата на булката, той трябва да напълни лявата й обувка с пари. Ако парите се сторят достатъчни, пускали младоженеца в една добре приготвена стая, завеждали забулената невеста и пристигал ходжата, който в присъствието на двама свидетели извършвал бракосъчетанието, съгласно ислямския канон.

Източник : 
http://www.svatbata.bg/articles/turtzi.html#ixzz5eBBM5wv4

Пп: Гюнгюровица не  личи , че  е раждала , бързо се възстанови  Shocked

https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_886873
  как не им омръзна дойде ли проект да спрягат Фарах Зейнеп и Мервето .  ooooh!  Мервето в КГ  ми допадаше , напоследък се измени .

# 456
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 Joy Joy Последният коментар при рускините е трепач.
Цитат
С Папуа Гвинеи пригласят для экзотики актрису. С бусами на шее и в набедренной повязке, что Хакану было легче раздевать её.

Белл  Hug, Феми  Hug, много хубави снимки от Хазалината къна геджеси сте ни донесли, благодаря  love001 !
Много ми е интересно на Мишо дали ще му обръснат мустака. Mr. Green

# 457
 Профи  Hug На мен също ми интересно ще обръснат ли мустака на Алито  Joy    Да се изръси повече за откупването на булката ,  аннето да го измъчи малко  .

Красавицата е родена в Израел и се подчинява строго на каноните на православната религия и често ходи в църква. Заради религията си тя се отказва и от договори с известни, световни марки, ако християнската общност в държавата й ги сметне за неприемливи.

На вас харесва ли ви ?    Такива , колкото щеш .
  снимки  :

Ех че хубавиии  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes това дали ще стане за шапо  ?  

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 17:26 от femmi2

# 458
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Феми, красива е, напомня на младата Брук Шийлдс. В същото време има и нещо дразнещо, например веждите. Ама то днес безумните вежди преобладават навсякъде.  ooooh!

# 459
  Профи веждите са дразнещи , ама почти всяка е с такива .
 На Хазал по едно време ми бодяха очите  но тук са добре .

https://twitter.com/crazy_girl_SC/status/1088743275849232384
ето ви   Алиса  - СеритУ

нашия секси рибар

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:43 от femmi2

# 460
  • Варненска клюкарка
Аз пък знам че докато се къносва момата напяват една българска народна песен, естествено с текст на турски. Чела съм го но не помня подробностите.

Ергенска вечер не знам ще има ли, но Мишо е бил на къната. Ей ви го, Хазалинда отиде да му танцува:

https://vk.com/diziturk?z=video-1657033_456243604%2F1825a428b2be … Fpl_wall_-1657033

Надявам се поне на свабата си да не отиде с това кожено яке, а да метне някой костюм ooooh!

Съкращението на имената им ХазАл, пак образува името на Хазал Laughing

А Енгин днес е бил в Амстердам в офиса на Нетфликс за Близкия Изток и Африка. Какво ли означава това newsm78

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 16:29 от Беллора

# 461
JoyJoy Ако отиде с кожено яке и ланци на врата   и Хазал с нам  ква си рокля  ,младоженците ще са чудни . Майтапим са ще е с костюм споко Wink
 Хазалинда обича да денси  и ще си оттанцува на сватба си .

Thinking  Гинчо в тоя офис не се окаже вярно за  пустинята . Макар ,че Близкия изток е широко понятие . Навсякъде може да снима .

# 462
  • Варненска клюкарка
Едната и рокля е нещо като стилизирана носия Peace

Цитат
Heart Eyes
Марги сега видях че си допълнила още гифки Heart Eyes

# 463

още

с любимият кон на Ча  . Така пишат, ама той само един път е яздил .

ток  в петитее  smile3544 smile3544

Скрит текст:

Кадир  сефте виждам че е играл с Елка .   Вечер гледам кирилика по лейдито . Кориш е дразнещ като се лигави но понякога е забавен  .

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 19:48 от femmi2

# 464
  • Варненска клюкарка
Не знам падругите що решиха че на снимката Дуда целува Чачовия кон 33uu

На мен пък Ардуча ми е дразнещ такова абсолютно дРъво е, а с Кориша направо си умирам от смях. Е по едно време прекалиха, ама то и аз половината само съм гледала и то заради Кориша и лелчето.
Елка я харесвам, не че е кой знае каква актриса но ми е сладка Heart Eyes И знаете как исках да играе с Ча....

Общи условия

Активация на акаунт