ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 601
  • 738
  •   1
Отговори
# 465

Декември и Септември 2018   . Със сака на рамо  е когато отлетя за Щатите .

Кориш  яде боб в закусвалнята и вика на Дефне  стига говори  не мога да се концентрирам   върху боба  Joy Joy  

Корай  постоянно яде .  На Дефне и вика Сухарката .  Снощната серия  си изкълчи крака и Йомер веднага изтича  при нея .  

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 21:22 от femmi2

# 466
  • Варненска клюкарка
Кориша май я наричаше "оная кльоща" hahaha
Много сладка Елка на снимката, пуу че хубава екранна двойка можеха да са с Ча Rolling Eyes

Септемврийския Ча е много хубав, а декемврийския е извъртял едни бузи...
У нафталина съм, ей големи драки тези хора  hahaha

# 467

Цитат
екшъъън     на ти  чаршафи , тук си спал с оная  . Луд и щастлив го прай  hahaha

ще ми прайш фасони а ?    как му устоя  инатлива  и виротлава  тая Фера .

убиха мЪ с тия конци за зъби   как го ши . Мразя те   , Обичам те  .    Боли го но търпи  .

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 22:19 от femmi2

# 468
Здравейте. wavey
Не съм писала от дни, ноооо съм в час със случващото.
Хазалче се къноса, Laughing а плъши хоп, троп, ихуууу. Joy
Сега да се изкажа по някои теми, които сте засегнали.
Джеско и Сюхан ги гледахме с мъжа ми, хубави бяха, но без грам химия помежду им(за мен), а финала бе от фантасмагория нагоре, такъв не бях гледала досега, а пък сегашния сериал Майка дори и за фон не го гледаме, защото на мен малката ми е адски антипатична при все, че е родена актриса.
Айде след зетя Laughing и снААта. Mr. Green
За тази снимка рускините пишат, че това е любимия кон на Ча, е и любимата му кобилка, rotfImao rotfImbo а пък Алиса е всичко друго Joy но не и в страната на чудесата. Joy

# 469
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
М-да, вляво може и да е любимият му кон.  Mr. Green

Мен тази вечер ми беше зор в нафталина, че говорех едновременно със сестра ми по телефона.  Rolling Eyes Заяви ми, че заради турската ми сапунка нямало да си отложи обаждането, защото после я чакали и други телефонни разговори  Shocked . И ща не ща се писах слушател половин час.  smile3555

Купонджийка е Хазал, което очевидно на Мишо изобщо не му пречи.  Laughing Много свежа на фотките от къната.  Heart Eyes

Гинчо може за всичко да е в тоя офис на Нетфликс. Турция със сигурност им е част от Близкия Изток. Ако някой си мисли, че непременно това е свързано с пустини и т.н., пустини бол. В това число в самата Турция могат спокойно да се снимат такива пейзажи. Няма нужда да се ходи в Сахара.  Peace

# 470
Наде , смея се с  глас Joy
Любимата Чачова кобилка върху истинска  кобила Joy  
За мен нямат Химия и атоми  Тубата и Киво.  Еджето скалъпи набързо финал .

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 22:15 от femmi2

# 471
  • Варненска клюкарка
М-да, вляво може и да е любимият му кон.  Mr. Green

Ох бе  rotfImbo

Истинският кон се казвал Мави Heart Eyes За мен снимката е красива, не Дуда, а снимката с животното Heart Eyes

Аз Киво много отдавна не се мъча да го гледам. За мен той е най в ЗП- там го харесвам и с буклите и с късата и с дългата коса, както и с двете партньорки Heart Eyes Все се смея с тези рускини като вземат да се настройват за и против едната и другата hahaha По сценарий обичаше и двете- в едната беше любен, а другата обичаше много, но и в двата случая все не му достигаше нещо... героят му беше егоист, не си падаше по саможертвите в името на едната гола любов и в същото време го мъчеше съвестта му ... Такива противоречиви образи харесвам аз, човешки, а не сапунисани и идеализирани, каквито ги къдри Еджето в последните си сериали ooooh! Не знам защо Биг боса за пореден път така и хариза Киво, че и не само него ами два сериала едновременно и даде които тя за пореден път опропасти #Cussing out Не само няма да стигне предишните си върхове, няма и да ги наближи дори, изчерпана е.

Последна редакция: чт, 31 яну 2019, 21:47 от Беллора

# 472
Снимката с кончето е хубава ,не Дуда .
Колко му е любима  ,те си знаят .
Онурчо ги дрънка се прай на интересен и да разберат хората ,че  му е аркадаш .
Мави на турски значи синьо или ?

# 473
  • Варненска клюкарка
При всички случаи не е случайна, повече от две години си е солиден срок с техния живот и в техните среди... Досега само два пъти е казвал че има севгили- през 2012 г. и наскоро. Хайде навремето беше по приказлив, но  като се има предвид че миналата година това му беше първото интервю от 2 години...абе много се изненадах Crazy Хич не я подценявам аз, в началото да, но вече не. И ако се сещате ние все ги разделяме, а лятото сякаш напук как ги видяхме, както никога не сме го виждали newsm09

# 474
Всички се изненадахме Flushed Остави папараците да го  снимат с жена . Не стига това,ами го  сънувах и се сбъдна .
Две години в техните среди не е малко .
 Загадка е  ,особено между две зодии .

чЕшим си клавишите . Каквото и да дрънкаме  това си е техният живот !
Да ни радва с проектите си  и чара.  
 Няма да е добре ,ако продължи години връзката .
Все за нещо трябва мрънкаме и  няма угодия Joy Рускините ще  са хепи като я натири . Арабските фенове не я тачат .

# 475
  • Варненска клюкарка
Е, то никой не я иска около него, само Ча hahaha

Лейла и Хаканчо на лееко забавен кадър, направо са огън Heart Eyes Mr. Green

# 476
По-добре да е с кобилката Laughing отколкото да е сам и самотен.
Феми, да, синьо значи на турски.
Хазалче сияе на фотките.

# 477
Сам и самотен. Не че е невъзможно ,мисълта ми е на сухо няма да остане  приятели около него има . Вярно е че са малко но  както се пее в една стара песен  стигат ми само двама ,трима но истински . Не може без любов ,но и нея ще намери за никъде не бърза .
  JoyБел  ,искал я само Ча ми  това е достатъчно   да стане известна  .  Добре му е с нея . 

# 478
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
==== Хич не я подценявам аз, в началото да, но вече не. И ако се сещате ние все ги разделяме, а лятото сякаш напук как ги видяхме, както никога не сме го виждали newsm09
Аз не, не ги разделям. Напротив, от време на време ви напомням, че хич не се надявайте скоро да я разкара.  Peace

# 479
  • Варненска клюкарка
Тази сега я виждам, Ча и Мерт Язъджъолу който маше участие, може би епизодично във втория сезон на Протектора, а в Карагюла бяха колеги с Айча. Пък Карагюла и Мъпет шоу бяха конкуренция... съдбаа....Всъщност каква конкуренция, по-скоро трябваше да кажа че се излъчваха по едно и също време. Този малкия сложи снимка с Ча от Рим и писа че се гордеел с него, а малко след това когато за пореден път се вдигна шум около делото на Ча я махна, може би се сещате, обсъждахме го миналата пролет....

Вярно е Профче, аз по-скоро го казах заради Фема Crazy Но от известно време Дуда и аз я приемам сериозно, така както съм сигурна че дълго ще си мислим че Ча е с нея когато вече няма да е, че нали ни е законспириран...

НИ често го отписваме, особено аз, а той с рейтинг 6,03 Crazy

Последна редакция: пт, 01 фев 2019, 13:28 от Беллора

Общи условия

Активация на акаунт