ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 576
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • I Love You 3000
Този път ще се съглася с рейтинга Naughty Даже му е малко. Засегнаха много тежка тема за насилието над жени и деца - голяма драма беше. Този път наистина пресъздадоха нещо наистина реалнослучващо се и ужасно и показаха как се взимат мерки , как полицията помага, комшиите и т.н.

С две думи Хикметя отвлече едно бебе , защото явно родителите му го биеха, тоест мъжа. Той се опита да помогне на жената , но тя не го послуша и даже взе да го напада и т.н. Той много се залепи за това бебе и отиде та го отвлече. Цяла серия никой не каза на Филка , а Туфи, Рахмет, Пинокио и Чичека се спукаха да го търсят. Майката отиде да се оплаче в полицията и Чичека й видя ръцете , та се опита да  помогне като й даде съвет, да се оплаче от мъжа си , ама онази не - той й бил мъж #Cussing out #Cussing out #Cussing out
После Чичека отиде да я навести и видя как мъжа й я бие , хукна и тя да помага , онзи се нахвърли и на нея . Дойде полиция, онази не поиска да подаде оплакване , ама Чичека подаде, че и нея нападнал и така.
Криха от Филка , ама тя накрая научи по телевизията , като видя как се развилнял Хикмет в един магазин с детето в ръце.

Абе тежка тема засегнаха и народа е гледал. Жалко, че подобно нещо трябва да се случва , че да гледат ooooh! ooooh!

Джан Бей като си кара на целувки и мускули си крета с 4 %. Само и него да не вкарат да се бъхтят с жени, че ще полудея вече #Cussing out #Cussing out

Има ли някой да следи Чукура? Там главна има ли още? Тоест да не са я гътнали на Ямачо булката? Че все откъси дето ми излизат все мъжко и все се трепат.

Киво и той с колко е? Там тепават ли се?

# 481
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Нямам идея, Ети, не ги следя.  Rolling Eyes
Аз съм си у нафталина, чакам Ферка да шие Емко с конеца за зъби.  smile3502

# 482
  • Варненска клюкарка
Ети, до някое време Фема го следеше, но май вече не. Доколкото знам Диляна си е все още в сериала, не ми се вярва да я отлюспят Naughty
За Киво нищо не знам, само че цифрите хич не са добри ooooh!

Ни след 25 сериала е на 12-то място за миналата година. Рускините писали че е без промяна, но аз помня че миналата беше на девето или десето Peace

Илка май не е толкова кльощава както беше доскоро newsm78

# 483
Цитат

Ети, до някое време Фема го следеше, но май вече не. Доколкото знам Диляна си е все още в сериала, не ми се вярва да я отлюспят Naughty
За Киво нищо не знам, само че цифрите хич не са добри ooooh!

Гледах го в началото  и то малко  , вече не го гледам .  Трудно се задържам да гледам  дизита от нета .   Сега видях промото на Енгин Йозтюрк  жИсток е  Crazy Crazy  Flutter заради  Ханде Доандемир  дали ще се мъча ще си помисля  Rolling Eyes
 На въпроса  на Ети  Дилянка още  е в Ямата   Peace  Информативно мяркам сетови снимки . Нови персонажи брадати кочове  Sick екшън , трупове , преследване .   Държи позиция  в рейта .

Дилан Чичек Дениз попробовала себя в роли сказочной принцессы

ново от Дамлуша  Heart Eyes

женската банда от Ичарде се събрала

Премиера на на Организето   . Аркадаша Ча го няма . Девушките  обсъждаха преди  да сме готови да завлече кобилката  но не познаха  .  Неговите колеги ходят с приятелките  си , но нашия не е от тези и оставя журналята на сухо .   Ако наистина се влюби   някой ден ще ни изненада .

щастливи са то се вижда .  Опнала си е лицето ,   рускините са  сложили  разликата.
https://vk.com/teammy?z=photo-58199741_456329684%2Fwall-58199741_888937

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:50 от femmi2

# 484
  • Варненска клюкарка
Рускините са големи фантазьорки, на ничия премиера Ча не би взел Дуда- не би го причинил нито на себе си, нито на приятел. Ако въобще се стигне до показване на официално събитие, то ще е нещо което няма да засяга и да отнема от чужда слава. Но мисля че по-скоро ще ги виждаме по яхти и с приятели снимани отдалеч или в гръб както излезе една снимка миналата година на връщане от почивка...

Не знам дали е вярно но пишат че Чукура не само го глобяват за нещо си, но и го наказват за 2 седмици- през това време няма да се излъчва #Cussing out Не знам тези от гилдията що блеят баирите и не направят нещо по въпроса, тоя техния СЕМ им съсипва индустрията Twisted Evil

Башак изглежда страхотно, ген + правилни грижи и доктори- като нищо можеше да се опне с някакви скули започващи от веждите и уста като патешка човка, но всичко и е направено с вкус и мярка. Скоро май стават 3 години откак се ожениха Wink

# 485
 Ожениха се  в Париж . Родителите на Киво не харесват жена му  .  Причината те си знаят .
Защо няма да има Ямата  ?  Добре си е Ча в платформите ,няма забрани . Времетраенето на епизод е нормално . Алкохола замазват като се пие.   В нашия сериал Емо си пие  и се вижда алкохола .

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 21:46 от femmi2

# 486
  • Варненска клюкарка
Не знам защо няма да има, нещо не е допаднало на Ртюк-а и са ги порязали, пишеше че е лишен от право на излъчване за 2 седмици #Cussing out Бай Фатювия ЗП пък е лишен от право на излъчване за 5 седмици, даже на феновете му не е ясно защо ги режат така, нищо разголено или неморално не са забелязали в сцените. Тия от Ртюка сигурно се пукат от яд че не могат да забършат половин милион и заради Чачовото креватно изпълнение в Протектора hahaha

Ранини е потвърдила за глобите и преустановяването на излъчването на двата сериала: Естествено решението ще бъде обжалвано, но не се знае какъв ще е изхода от това обжалване, имало опасност въобще да забранят по-нататъчното излъчване Shocked
Цитат
Сайт Ранини официально подтвердил информацию о решении руководства RTUK приостановить вещание сериалов Чукур и Запретный плод, а также сообщил о том, что на решение будет подана апелляция. Если дело перейдет в судебную плоскость, то сериалы возможно закончатся раньше, чем суд примет решение в чью-либо пользу. Судебное производство по таким делам в Турции не быстрое
Според мен ЗП са го погнали заради скандала за сексуален тормоз, за който подозирам че Бай Фатю сам подклаждаше. Не вярвам че не можеше да си озапти актьорите, или те да са толкова прости сами да се лишат от работа, тикайки храна на жълтурите. Няма да му е за пръв път на Аксой да върти такива игрички, нито ще му е за пръв път да го глобяват, но за сефте му спират сериал.... Whistling

Така е, не само си пийва Емко и не му замазват чашата, ами и цели бутилки чичи Джак с черен етикет има изпъчени срещу камерата tooth
Дразнещи са такива двойни стандарти- за насилието няма проблем да се млатят 2 часа всяка серия, а за алкохола не може да се показва, не че не си знаят обществото където повечето лочат като продънени, да не говорим и че са една от най-пушещите нации. Криенето на навицитне им въобще няма да им помогне, просто лишават историите от голяма доза автентичност ooooh! Rolling Eyes Или пък под маската на моралисти са намерили удобен начин да печелят пари - имаше изнесени данни за миналата година или миналия сезон, забравих как беше формулирано, но от глоби бяха прибрали 400 млн. ТЛ newsm09

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 17:12 от Беллора

# 487
 Да спрът сериала  продуцента сигурно е бесен .  Бай ФатЮ е врял и кипял . Тоя скандал излезе от контрол . И нащИ намеси   ,то се видя на Премиерата на Протектора  коя е истината .
Правят се на моралисти . Алкохола  и дрогата не  са им чужди .

Последна редакция: сб, 02 фев 2019, 21:47 от femmi2

# 488
  • Варненска клюкарка
Ами бесен ще е... Ще загуби стотици хиляди от реклама, вероятно ще трябва да плаща и някакви неустойки, според договорите на актьорите не се знае, може и на тях да се наложи да плаща, те какво са виновни че стоят без работа а имат договор с него....Пък и Чукура е единствения му рейтингов сериал, даже смяташе да му прави трети сезон, а сега е заплашен опреждевременното му спиране Shocked
За Фатю смятам че до голяма степен сам си е виновен и сега ще си сърба попарата, добре че има и 2 други сериала- Кадъната е много успешен, а НИ си върви съвсем прилично...

# 489

Най - обсъжданите турски актриси . На първо място е Хазал Субашъ , която играе със Серкан и Ханде Ерчел  в Халка . Дизито  е с висок рейт засега .  Някъв екшън е  не го  гледам .  Субашъ с камбестия нос   я търпях  в Надеждата с Толгахан .   На трето е Хазалинда .  Дениз Байсал на пето място не  я знам .  Rolling Eyes

На Чагатае футболка с длинным рукавом • 181 ₺ фирмыPolo by Ralph Lauren

лайкове на аркадашите   Каванч и Енго  с новото дизи .

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 12:52 от femmi2

# 490
  • Варненска клюкарка
Бирсен писала за нов съюз, тоя път между Нетфликс и АЯ, щели да правят младежки сериал. надявам се да не играе Ча в него.

Странна класация, понеже е за актриси, а не за героините им, ми е странно баш когато за Хазал има сума и неща за говорене- то къна, моминска вечер и нам си к'о, сватбата е след само 3 дни... От 5 месеца дюс беше водеща в тази класация, а сега като има за приказване вече не е на първа позиция Shocked Странно ми е просто Whistling

# 491
Нетфликс сериозно  стъпва на турския пазар . Сега и съюза  с АЯ.  Биг бос не е изключено да работи пак със златната си кокошка ЧУ .  Две години се е подготвял за този проект .

Хазал Субашъ  на мен ми е странно кво я обсъждат ?  

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 12:53 от femmi2

# 492
  • Варненска клюкарка
Дано не направят някакъв конвейр, истински качествените турски истории които са доста дълбоки, вероятно по стара американска традиция ще станат плитки, тип доброто срещу злото, без нормални човешки характери като средно положение а и количеството почти винаги е за сметка на качеството ooooh! Ако обаче турски сценаристи обичайните си преразтегнати локуми от 80 серии ги свият до обичайните за Нетфликс 10 и то серии с малка продължителност, мисля че ще се получи много добре. Та не знам - и едните и другите си имат добри и лоши страни на работа, дано да намерят златната среда Rolling Eyes АЯ си имат нещо като код и дори от няколко кадъра сериалите им са разпознаваеми, но мисля че шефа нещо е загубил усет за историите, последните години с няколко изключения, бълва големи глупости ooooh! Явно го усеща и се опитва да влее свежа кръв- интернетните му сериали бяха в съпродуценство с друга компания, филма който пуснаха наскоро в съюз с Фатих Аксой, сега ако е вярно за Нетфликс.... Е, дано се получи де, че родните им са на път да им закрият индустрията с тоя Ртюк #Cussing out
Нетфлик опита с турски сценарист, при това със солидна слава- Пънар Булут, която е писала Езел, но добре че не робуват на стара слава като турските компании, и пренаписаха сценария на Протектора...

В Мексико карат на двойна доза Чачослав - от 17 ч. и ацтеките взеха да повтарят Фериха, а от 20 ч. им дават втора порция с новия за тях Ичерде Crazy Там по принцип турски сериали не повтарят, или го правят рядко, нищо общо с нашите телевизии...Странно обаче защо не са им закупили такава радост като мъпет шоу, поне ще е ново, а не повторение на нещо вече гледано newsm78

# 493
  • Пришълец
Нетфликс по-добре да си спестят опитите за съвместна работа с турски сценаристи - все тая дали ще е Пънар Булут или Едже Йоренч. Те нови върхове в кариерата си не могат да покорят, просто лежат на стари лаври и освен поредната боза друго да забъркат аз лично не вярвам, пък и не очаквам Whistling

Цитат на: femmi2

Странна класация, понеже е за актриси, а не за героините им, ми е странно баш когато за Хазал има сума и неща за говорене- то къна, моминска вечер и нам си к'о, сватбата е след само 3 дни... От 5 месеца дюс беше водеща в тази класация, а сега като има за приказване вече не е на първа позиция Shocked
Вярно Бел, странна е .... донякъде Mr. Green С увеличаването на информацията, активността спада, ама то подобна обратнопропорционална зависимост би следвало да ни е позната ... донякъде Joy
До сватбата на Хазал не остана, не съм толкова любопитна за роклята и прическата й, колкото дали Чачун ще е сватбарче. Наивно е, но имам тайна надежда, че ще го видим там tooth

Феми, а това за теб, сега ми попадна и се сетих, че искаше от галата. Месец и половина по-късно, но поръчката е изпълнена tooth
Heart Eyes

# 494
Маргиии , Страхотна си  ! Гифката е супер  Hug  Може си сменя авчето но тук е такъв котарачо  - мачо   от мъже в черно лято 2014 .

за теб

Баджаначке  и ти ли получи факс за сватбарина Ча  tooth   Доса пъти съм познавала ,  ще видим малко остана .   Илка и мениджъра  може са там .

я виж тиии кой е при Айшето  , нЕма кЪ да я наялази  ще излезе име после  Mr. Green Joy
 Сичко контролирала .  Жълтурите  не мойш ги спря  , какво е имала предвид ?
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_889952

Каан Урганджоулу и Юсуф Акгюн - Корай

Пънар Булут кво е сътворила  няма разберИм  . Хакан  ги мята на лИглото , на масата .    Явуз както е по книгата е срамежлив   но секси и жените го ухажват .  Не съм я чела  , съвсем малко от превода на руски .

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 14:32 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт