ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 566
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • Пришълец
Ох как ме знаете какво обичам, маргарелки Heart Eyes
Феми, и аз с факсове hahaha
Айшето налита само на представители на противоположния пол Joy

# 496
 факсоветИ  Mr. Green    По едно време мислехме че са преживяли нещо .   Правил с колежката  Хазал  това което нямал време с приятелката   Mr. Green   феновете на Джан и Демет  са направили анкета имат ли връзка в живота .  Смях се като една съфорумка коментира  Месут Йозил  е грозен като Дявола.  Joy   Вътрешна красота е важна.  Ча е видял нещо в шамана  . Обича като него раницата на гърба и по палатки .

Нашия се гаджоса в Ичардето .   Кой да предположи в мъжкото дизи ще  забърши някоя .

Алперен  

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 16:07 от femmi2

# 497
  • Пришълец
Така е, Ча е видял нещо в нея, щом са заедно толкова време вече. Не че има конкретни сведения колко, но Дуда започнаха да я споменават, че е с него преди около две години. Не е малко, никак даже. Laughing Пък и като не се показват заедно ни спестяват стреса и всичко е точно. Grinning

Феми, възползвах се, че си сложила линк към руската група и поразгледах.
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_889129_r889192
Най-запомнящата се роля на Чачослав

На първо място е Сарп с 46%, след него е Емко с 28% и т.н. А Орлето с по-малко от 1%. Crazy
Аз бих сложила първо Емко, после Хакан, Сарп, Орлето, Баръш. И Аман остава извън класацията hahaha

# 498
 wavey

Айде, че не остана до сватбата на Хазалинда и зетя. Laughing
МайкоУУУУУУ, Юсуф/Корай мяза на урунгел, #Crazy #Shocked не че някога ми е харесвал, но сега е направо отврат. Sick
Познахте ли го от АФК, кофти?!
Скрит текст:
#Teammy_News
✨Известный актер Айтач Арман, которого зрители могли видеть в таких сериалах как Я назвала ее Фериха и Грязные деньги и любовь был доставлен в больницу и помещен в реанимационное отделение. Актер долгое время проходит лечение от рака. Выздоровления мастеру!

# 499
Маргаррлкеее няма конкретни сведения  колко време е с нея и кво е видял в Шамана  . Все си мисля че  не е от преди  Ичардето .    Бомбата, че са разделени наистина ще гръмне .  Няма  фантасмагории по фейс ,мейс  ,как  го измислиха баш по фейса  . Тогава се зачудих  където е прикрит няма да  прави достояние ЛЖ . Се едно са им чели  кореспонденцията .  Когато човек пътува и го няма месеци  как издържат ?    Свобода ли е тяхното ?
 Плюс едно за класацията на Марги .   Аман остава извън нея .   Като го споменахме повтарят или потретват по лейдито след кирилик ашка - Квартала на богатите .  Онзи ден почна  но е мъчение да се гледа и Нямам намерение !  

солено му излезе   бройката за една нощ . Направи го от гняв , затова че е лъган .  

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 19:58 от femmi2

# 500
  • Пришълец
На мен Юсуф в АФК ми харесваше, сега не. Rolling Eyes

Стига бе, пак ли Прилива, и него поентват Joy
Аз нито веднъж не съм го изгледала целия и сега не възнамерявам. Като вървеше по основния канал проявих един-два пъти любопитство за дублажа, ама като цяло това не мога да го търпя. Имахме една потребителка Галя и стане ли дума за Олигофренията се сещам за едно кратко и уместно нейно изказване - ”повече няма да си причинявам нищо от прословутото нещо” hahaha та и аз така. Peace

Всъщност гледам сериали най-вече по една телевизия. Навик. Laughing Докато даваха Майка по Лейдито не го отразявах, но сега при повторното излъчване го забелязах и много ми хареса. Падам си по драмите, а малката Берен е уникална актриса.

ПП Фемо, през носа му излезе прегрешението, ама Емко редовно явно си е приемал Гинко Прим-а и помнеше с коя е прекарал нощта, хич не се оправдаваше, че не се сеща за тоз случай щото е бил в нетрезво състояние. hahaha

# 501
  • Варненска клюкарка
Нещо не ми се вярва Ча да е сватбарин ThinkingТой не отиде и на Ферханката, ама според мен той там нямаше място въобще, казах че няма да отиде и така стана, нито я поздрави в мрежата че да се отчете с внимание към събитието в обществото, според мен си имаха причини и двамата той да не отиде там... Whistling В мрежите лайкна Дерия за започването на сериала и, а Ферханката не, а НИ и ФИ започнаха в един и същ ден- 14 септември първа серия на НИ и втори сезон на ФИ Peace  
Не остана ще се види ако Ча присъства на Хазалината. Аз сигурно точно на този ден ще липсвам, а може и не... Абе неразбрали няма да останем hahaha

Оф тая Сера като седи седи че като изцепи някоя простотия... ми така си е, контролира журналята, сигур' си има 2-3 платени придворни драскача, достатъчни за да пускат каквото и е нужно, че ако не са те досега да е забравена вече. Стига един да напише нещо, следващите  часове всички го преписват и доукрасяват. А тя горката чак я съжалих -толкова си крие личния живот че всички и го знаят Joy Joy Joy Що нищо не се знае за тоя който наистина си го крие?

Марги, тази анкета е от някакво турско издание, трябва да отворя да видя кое беше. Рускините в едната тема са сложили своя, анкета, а в другата тема която е с наклон към приливеа въобще не са скложили анкета, защо ли tooth
Така или иначе каквото и да говорят на първите 2 места с голяма разлика от останалите и в Турция ще са ролите Сарп и Емир Peace

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 17:46 от Беллора

# 502
  • Пришълец
Сера не блести с акъл, знаем си я hahaha Скоро очаквам да се чуе и при тях с Керо за приближаваща сватба Whistling
Вярно, Joy така си крие личният живот, че всички й го знаят Joy

# 503
ТочнУ сте нацелили думите . Така си крие личния живот ,че почти всичко се знае .
Керем е интелигентен ,чела съм малко негови изказвания  . На жълтурите не се дава  и понякога им отговаря .
Нашия патрон позволи на папараците да го снимат и говори пред Айшето но индиректно без имена . Добър  ход но и журналистката не спомена името на Дуйгиу ,то си е пределно ясно .  Коя друга може да е ?
Особата що не контролира Гинчо ? Joy

Много казват ,че и се отдава да пее  . Не съм я слушала нямам нерви  . Може малко да съм я слушала  не помня .  

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:36 от femmi2

# 504
  • Пришълец
Феми, не е ли така, ”крие” и ЛЖ, и бельото си така, че всички да ги видят. hahaha

А в Т отбелязват годишнина от снежната сватба hahaha Хазалинда ще я споменават вече с две сватби през февруари - една сериална и една реална hahaha

Сера ли? Да, определено по-добре пее, отколкото играе. Чувала съм нещо в нейно изпълнение, хареса ми.
Тя всъщност като Мишо, като говори е с дразнещ глас, но запее ли - звучи различно Peace

# 505
  • Варненска клюкарка
Ако се сещате, много пъти съм казвала че в този бранш жълтури и актьори си живеят в чудесна симбиоза. Като не искаш да те снимат, не ходиш по местата където дебнат жълтури, нито мениджърката ти им  клюкари  къде да те срещнат "случайно" Или да ти подбере отбрана сюрия от тях да те питат "случайно" на пътя удобни въпроси, че да можеш официално да се измъкнеш от някаква ситуация ....  Онази рускиня която работеше в масовката беше казала че често журналисти въртят за някого една удобна официална версия, въпреки че в техните среди всички са наясно с истината, но понеже всички си имат нещо за криене, всички спазват вътрешните правила на играта...Чачослав що никой не го пресреща случайно? Съдейки по липсата на снимки от Лабума и там е разредил посещенията си, научи се народа къде да го дебне и вече право там се тупва, а на Ча му личи че не си пада по случайни срещи с фенове и журналисти пък и няма нужда от реклама, всичко си му е точнУ... Откак Гинчо официално се занимава с Чачовите неща, те се случват по правилния за него начин Peace

Вярно си е Марги- към март-април правят 4 години Shocked Макар че по мои наблюдения дългите връзки по-рядко завършват с брак, обикновено се появява някой, дългата връзка се разпада, а някоя от бившите половинки за норматив се взима официално с новопоявилият се... Бе имат време и двамата са млади. И Хазалинда имаше, но годинките на Мишо напреднаха доста...

Мине Тугай е много красива жена но докато стане толкова красива.... Оперирала си е носът, устните и са по-плътни, повдигнала си е веждите.  На горните снимки някаква симпатична но по-скоро незврачна жена, а тази долу е уау.
Скрит текст:

# 506
  • Пришълец
Съгласна съм, всичко си му е точно на Ча и няма нужда от евтина реклама Whistling

Колко е различна Мине Тугай #Crazy Жената горе ми заприлича по-скоро на Седеф Авджъ, друга турска актриса.

# 507
  • Варненска клюкарка
Марги знаеш ли колко пъти минах край тези снимки и аз също си мислех че виждам Седеф Авджъ, но не се сетих за името че да го напиша Crazy
Хубаво са я оформили, но това на кариерата и не е помогнало особено, а може би без тази визия щеше да е още по-зле 33uu Гледала съм я във Времето, Прилива и Парчетата- навсякъде беше еднаква, а предвид годините и едва ли оттук нататък ще става по-добре 33uu Просто останах изненадана какво е било и какво е станало, голяма метаморфоза Wink

Heart Eyes

Ясно е че е от миналия февруари, но май нямам спомен да съм я виждала newsm78 Ох това червило #Cussing out

# 508
  • Пришълец
А аз затворих раздела и набързо се върнах да погледна наистина ли Мине Тугай си написала, да не би аз нещо да не разбрах правилно Crazy Ама че метаморфоза.

Хубав Емко Heart Eyes Да сложа и аз Mr. Green
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 20:17 от Маргарита Н.

# 509
   Каква  метаморфоза .

Ако някой хирург направи от Дуда   убавица  е за Оскар.  Joy Повечето се орезиляват  , щото прекаляват. Трябва на  добър да попаднеш .

Ча разреди посещенията в  баровете  . Към феновете се  отнася с внимание когато го видят . Има го и момента на досада но то е разбираемо  непрекъснато те дърпат насам - натам.Портрета  подарен от  аржентинката Елиза стои в дома му . Видяхме  го от сторито на Гюнтюров . Мило и е станало на жената като е видяла, че го пази .

На Илияс Гюнгюр присъства  на сватбата  и на Аксоевата щерка също .   Иляс му е от обкръжението , Хазал също .  Освен ако не го е поканила   което не ми се вярва  , разсъждавам си .  

На 6 може да не съм  на компа  вечерта    Rolling Eyes  Ако не съм тук  и Бел я няма  останалите момичета дано се включат .

Маргии що ги криеш бе мило ?  

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

на теб ли звъни или на мен  Joy  Joy  като я знам Марга ще прави като Фера   и ще се инати

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:38 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт