ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 550
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На мен звъни  Whistling , щот видя, че не съм се включвала скоро. Mr. Green

Ау, Минето голяма метаморфоза е претърпяла, ако на горните фотки изобщо е тя.  Peace
Дуда няма нужда да я барат, не е грозна. Само челото ѝ е дразнещо.

Аз очаквам Чачко да се включи в сватбения купон на Хазалинда, както впрочем и целият Гинчо-тим. Минава ми през ума, че Чачослав може да дойде с Дуда  Wink .

# 511
  • Варненска клюкарка
А аз затворих раздела и набързо се върнах да погледна наистина ли Мине Тугай си написала, да не би аз нещо да не разбрах правилно Crazy Ама че метаморфоза.

Хубав Емко Heart Eyes Да сложа и аз Mr. Green
Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз да си ги копна Heart Eyes
Това ми е едно от любимите Heart Eyes

Ча и да отиде ще е без Дуда, да си причини такъв дискофорт сред непознати хора, тц, не би Naughty

# 512
Проф ,Ча те повика  и те се включи .   Ех ,това агънце ...
ЧЕлото  е дразнещо и ушите и говора . Направо мъжки глас .
И аз си го мисля и ми се върти  ще завлече любимата кобилка . Но от друга страна знае че това ще е сензация .  Дано дойде сам .  Ще го разнсят из пресата ЧУ дойде с гаджето си . 

# 513
  • Варненска клюкарка
НапраУ ще затъмни цялото събитие, затова нито ще отиде, още по-малко ще завлече и съкровището. Ама не остана, така че пак ще си говорим след големия ден.

Аз на Дуда никакъв спомен и нямам от говоренето. Чувала съм я в Ичердето, но все едно не съм 33uu Макар че знаех че е Чачова не съм и обръщала голямо внимание, чак ми е странно за самата мен Crazy
Ако не е това чело, си е съвсем нормална нито красива, нито грозна, просто обикновена. Чачовите фенове и се дразнят защото са имали по-големи очаквания, или пък са си виждали любимките на нейно място. Пък аз не съм и ми е все тая, стига ми да знам че Чачослав е на правилния бряг. Той може да не разбира от жени, ама Дуда очевидно разбира от мъже tooth
Но гледам с очите на жена, може пък мъжете да виждат нещо у нея, знам ли 33uu Като споменах женската гледна точка, ми е по-мъчно за Хазалинда и младостта и дето ще я даде на тоя нейния ooooh! Жените обичали с ушите си, ми то това и глас няма, трабва да е мнооого добър, иначе не знам Tired

Ами хубава двойка са Wink

# 514
  • Пришълец
И аз като Феми и Профи подозирам, че Чачун може би ще го видим сред гостите. Днес за втори или трети път го казвам пък дано вземем, че познаем. Mr. Green И без това скоро не се е показвал Crossing Arms Ще разберем, не остана....

Киво и Башак и според мен са хубава двойка Heart Eyes

# 515
Скрит текст:
НапраУ ще затъмни цялото събитие, затова нито ще отиде, още по-малко ще завлече и съкровището. Ама не остана, така че пак ще си говорим след големия ден.

Аз на Дуда никакъв спомен и нямам от говоренето. Чувала съм я в Ичердето, но все едно не съм 33uu Макар че знаех че е Чачова не съм и обръщала голямо внимание, чак ми е странно за самата мен Crazy
Ако не е това чело, си е съвсем нормална нито красива, нито грозна, просто обикновена. Чачовите фенове и се дразнят защото са имали по-големи очаквания, или пък са си виждали любимките на нейно място. Пък аз не съм и ми е все тая, стига ми да знам че Чачослав е на правилния бряг. Той може да не разбира от жени, ама Дуда очевидно разбира от мъже tooth
Но гледам с очите на жена, може пък мъжете да виждат нещо у нея, знам ли 33uu Като споменах женската гледна точка, ми е по-мъчно за Хазалинда и младостта и дето ще я даде на тоя нейния ooooh! Жените обичали с ушите си, ми то това и глас няма, трабва да е мнооого добър, иначе не знам Tired
Ами хубава двойка са Wink
Скрит текст:
Скрит текст:
Той да, но като знам какви нейни снимки Sick #Crazy ooooh! виждах преди да се омъжи за него............ Stop и съм дотам.
Не разбрах дали познахте актьора от АФК за който Ви споменах, както и да е.
Гледа ми се втория сезон на Защитника, но докато го пуснат, Rolling Eyes ще забравя първия. Confused

Последна редакция: нд, 03 фев 2019, 23:06 от Neidjal

# 516
  • Пришълец
Не съм ги виждала снимките на Башак, стана ми любопитно, дано някога попадна на тях Laughing
Май го разпознах, Наде. Любимият на Зехра - Хасан май се казваше Laughing

# 517
Да Марги, той е и се бори с рака, Cry да пази Господ. Praynig
Нов герой в НИ(мяркала съм го в отрицателна роля).
И тук, ще е кофти персонаж, а на мен самия актьор визуално ми е анти.
Скрит текст:

# 518
  • Пришълец
Значи правилно съм предположила.

Нов герой в НИ, май няма изгледи за скорошен финал. Laughing

Още малко от тези  Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 фев 2019, 14:23 от Маргарита Н.

# 519
Тоя сега нещо като Явуз ли ще е?  newsm78 Само такъв персонаж май нямаше в НИ.

# 520
Не знам кой е Явуз, защото както знаете не гледам НИ, но четох за новия герой, че щял да бъде побойник и да малтретира съпругата си. С една дума-отрепка.
Актьора се казва Умут Олчер.

# 521
  • Варненска клюкарка
То новите герои не пречат за финализирането на сериала- спомнете си то Едже, Явуз, сигурно и някакви други имаше...

Наде мен на Башака миналото въобще не ме интересува, отбелязвам само че са хубава двойка, чисто физически стоят много добре един до друг. А заради Киво се надявам да успеят да слеят гените си че инак ще е жалко ooooh!

# 522
Наде, за Явката Стражаров говоря.  Laughing
И аз НИ не го гледам, а го карам на преразказите на Ети.

# 523
  • I Love You 3000
Тоз мандрамуняк вече го дадоха в НИ-то  #Cussing out #Cussing out Ако го направят и постоянен образ спирам и откъсляците да гледам #2gunfire #2gunfire

Той е мъжа на жената дето беше млатена в миналия епизод. Явно биеше и детенцето и затова Хикметя отвлече бебето. Чичека тръгна да спасява жена му, която той преспокойно си пребиваше на улицата #Cussing out #Cussing out #Cussing out Та той погна и нея. Дойде полиция, жена му не искаше да подаде оплакване , но Чичека не се даде и го вкара е панделата за двата й омъкнати косъма. Та прибраха жената и ще я настроят да се разведе с него, че да могат да отърват и Хикметя като се появи.
Но мен ме съмнява , че тоз все пак ще излезе и ще извърши някаква поразия в стил Халилско масакре. Та някой ще мре ...... въпроса е да видим кой?

За сватбата на Хазалка - Аз съм с Бел Laughing Laughing
И аз се съмнявам , че ще се появи изобщо. Пък под ръка с Шамана - абсурд! Ще отвлече вниманието прекалено много Naughty
Но пък и зависи колко публична и достъпна за папараци ще е сватбата. newsm78 Ако направят някаква шашма и заблудят всички за датата и мястото , може и да присъства. Но ме съмнява чак такъв зор да са си дали за таз сватба. Naughty
И ако са нужни такива мерки , няма да е, защото Мишо е много интересен, а всички и особенно чуждестранните фенове на Хазал, се интересуват дали Чачо ще дойде. Не мисля ,че на някой му пука толкова дали Бурак ще иде, или Арас или дори Киво........ Абе на мен не ми пука дали и самият Мишо ще присъства изобщо Laughing Laughing Laughing Laughing Но видиш ли ако Чачо се появи  Whistling Whistling Whistling 100% ще трябва охрана и спец части да скрият присъствието му. Особенно и след известността му с Нетфликса сега.  Whistling
А в моята утопична фантасмагория бих искала ако се появи , да открадне булката и да бегат от туй - Рататуй...... Ама късно е вече и не съм си пила хапчетата..... таааа простете Simple Smile Laughing Laughing Laughing Laughing
/Излъгах по - горе - малко ми пука на мен дали Арас и Киво ще дойдат. Защото играят важна роля в сценария ми за краденето на Хазал.  Laughing Laughing Арас е много добър и обигран в боевете покрай Чукура, Киво и той го игра боксьорче. Та докато двамата пюрират Рататуя, Чачо ще има време да я отвлече Laughing Laughing Laughing/

Маааале не пращайте белите ризи, просто пекалих с екшъните напоследък Simple Smile

# 524
  • Варненска клюкарка
Eти не вярвм ни един папарак да има на сватбата. Каквото успеят да снимат ще е пред дома и, а другото каквото тя допусне да бъде официално показано. Тя е като Ча, години за нея нищо не знаехме, случвало се е за цяла година да пусне 2 снимки и примерно 2 случайно снимана с някого някъде си и то след сто къндърми от страна на фенове да се съгласи Хазалинда на снимка....Едва последната година около сериала и фотосесииите се поразприказва и показа някои неща. Беше се поразмърдала и около Марал и после пак се скри.

А в моята утопична фантасмагория бих искала ако се появи , да открадне булката и да бегат от туй - Рататуй...... Ама късно е вече и не съм си пила хапчетата..... таааа простете Simple Smile Laughing Laughing Laughing Laughing
/Излъгах по - горе - малко ми пука на мен дали Арас и Киво ще дойдат. Защото играят важна роля в сценария ми за краденето на Хазал.  Laughing Laughing Арас е много добър и обигран в боевете покрай Чукура, Киво и той го игра боксьорче. Та докато двамата пюрират Рататуя, Чачо ще има време да я отвлече Laughing Laughing Laughing/

Маааале не пращайте белите ризи, просто пекалих с екшъните напоследък Simple Smile
rotfImbo rotfImao rotfImao
За краденето на булката от приятелите, рататуя на пюре Joy Joy Joy  пък по-нагоре можело и без неговото присъствие и за белите ризи Joy Joy Joy

Тая сутрин това го четох в леглото и как хубаво се разсъних Joy Цяла нощ не мигнах че не знам откъде накъде през февруари, ама някакъв нагъл комар цяла нощ ми фуча около главата, такова нещо не беше ми се случвало през зимата ама ето на ooooh! Вчера беше много топло и цял ден държахме отворено ...абе не знам но факт че ме хапа комар през зимата #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт