ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 542
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И мен са ме хапали комари у дома през зимата. Миналата седмица размазах един. У дома съм ги хванала, че влизат през отдушниците на баните. Зимуват си там и как стане малко по-топло - веднага тръгват.  #Cussing out

........ Абе на мен не ми пука дали и самият Мишо ще присъства изобщо Laughing Laughing Laughing Laughing

Маааале не пращайте белите ризи, просто пекалих с екшъните напоследък Simple Smile
Joy Joy Представих си го Мишо да не иде.  Mr. Green
Няма пращаме, пазим си ги за нас.   newsm47

# 526
  • Варненска клюкарка
Де тоз късмет да се сдобием с младоженец беглец, ама нЕма ни огрее таквоЗ щастие hahaha

Това трябва да е от непубликуваните навреме Peace

# 527
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Това трябва да е от непубликуваните навреме Peace

Я какъв е слабичък и свеж тука!  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

# 528
  • Варненска клюкарка
Направо е наполовина тук Shocked Такива бързи скокове в теглото хич не са добре за здравето, дано не му докарат неприятности ooooh!

На снимката в центъра на колажа винаги ми е приличал на младия Георги Христов hahaha Миналата година по това време вече започваха, а сега сме в още по-голяма мъгла ще има ли продължение или ще е нов проект... абе нищичко ooooh! Свикнахме, ама не е приятно ooooh!

# 529
 Hug Hug wavey

Цитат
Как сообщает обозреватель издания Хюриет Онур Баштюрк первоначально премию GQ в категории "Международная звезда" должен был получить Чагатай Улусой, так как сериал "Защитник" - международный проект. Однако в связи с неясностью вокруг суда от его кандидатуры отказались в последнюю минуту, заменив его на Педро Алонсо (сериал Бумажный дом). Похоже, теперь кусают локти, ведь апелляционный суд отменил приговор
 Онур  в  подкрепа на аркадаша си .    Здраве да е Ча ще получава още много награди .

Хазалджим с нов цвят на косата .   

Етиии  разсмя ме с екшън сценария  Joy Joy    Ча ако отиде   с какви  дрехи ще  бъде   и с тая козина  ooooh!  

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 17:20 от femmi2

# 530
 wavey

Много сладка Хазалка на новата снимка, много. Heart Eyes

# 531
  • Варненска клюкарка
И една награда да не вземе Чачослав много важно. Чуждите са по-читави от родните му, но като няма от тях, голяма работа. Родните му даже е по-добре да не се сещат да го награждават, особено след последните изцепки по пеперудите, сигурно се сещате, коментирахме ги -щяха да награждават нероден Петко / бяха номинирали защтника/ rotfImao

На Хазал най и отива естествения и цвят, той балансира с цветовете по лицето и. Косата и е тънка и черния цвят кара скалпа и да свети, а русото каквато е бледа  и с черни вежди не е за нея. Собствения и цвят си е най.

# 532

Догодина  може да грбне  пИпирудата.

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 18:34 от femmi2

# 533
  • Варненска клюкарка
Протектора станал една от десетте най гледани програми в САЩ. Брей Crazy Чудя се дали това ще се отрази на популярността на Ча и дали ще го разпознават по улиците на ЛА Laughing

# 534
  Набира  международна популярност  , но чак да го разпознават по улицата?  Rolling Eyes
Америка е необятна , ще видим като иде  там ще го спират ли за автографи  . Отиде ли  при латиносите  ще е истерия .

мъж за грях  Crazy Crazy Crazy Whistling

# 535
  • Варненска клюкарка
Налазвам у нафталина Crazy

Кога мина това време, утре сватбата Shocked

# 536
Хазалка с черната коса и венчето от цветя изглежда точно както съм си представяла Снежанка от приказката. Дано Мишо да е нейния принц в отношенията им.
Иначе сценарият на Ети с Чачун,  Киво и Арас много ми се нрави, особено в частта в която може и Мишо да не отиде на сватбата, но те са готови да откраднат булката.

# 537
  Минава времето и сватбата дойде .      Времето е нищо , ако не го изживееш  ! Тази мисъл много ми харесва .  

Рори  bouquet  няма как Чачо да открадне булката . Това  си наши фантасмагории  .

Flutter Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes
Йозге Гюрел  празнува днес РД . Да е жива  и здрава и успехи!  Tada

Последна редакция: вт, 05 фев 2019, 21:53 от femmi2

# 538
  • Варненска клюкарка
Много е хубава Йозге Гюрел Heart Eyes Щях да кажа че ще ни е идеална партньорка, ама вече са имали среща в сериал че и целуфан си праснаха, няма да го бъде втори път ooooh!

# 539
Хубавица е Йозге Heart Eyes
Така и не видях тая целувка в Меджезира .Не съм го и гледала   за да знам .
Там ролята е била кратка  що  да не играят пак като главни ?

Общи условия

Активация на акаунт