ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 501

• 38 471
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Феми, няма да я краде Чачо, че е прекалено хубава за неговия вкус, но хуморът на Ети е неподправено свеж и не мога да не го оценя.
Белл, онова същество в Меджезира не е бил истинския Ча така че не се брои за партньорство и ако девойката е добра като актриса биха били завладяваща двойка.
Аз пък съм много любопитна в какъв вид ще е Хазалка в реалния си сватбен ден. Не знам дали в Марал е била булка, но останалите й героини 6 пъти са я обличали в булчинска рокля. Надявам се седмия път да е зашеметяваща в добрия смисъл. Дано Илка да не е била с нея при избора на роклята.

# 541
Рориии ще ме умориш Joy но си права, че Хазал е готина мацка за неговия вкус .

Каква  химия  направиха двамата  завладяваща и притегляща .Flushed Ча се променяше пред очите ни .

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 17:24 от femmi2

# 542
  • I Love You 3000
Хазал не знам дали ще я крадат Thinking Thinking Силно се надявам  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ама Филка ще я отвличаме май.....по Халилски методики Mr. Green Mr. Green

Защо ли не се учудвам? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Рори и ти ли бастиса НИ-то? Като ти четох коментара за 6 пъти са я обличали като булка, прочетох 6 пъти са я отвличали като булка Laughing Laughing Laughing Laughing И си викам аз къде съм бляла ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Имам сериозен проблем с екшъните май:lol: Laughing Да идва събота , че Джан Бей ще го играе срамотен Свети Валентинец, та барем спра да виждам бой, отвличания и т.н. Laughing Laughing Laughing

# 543
  • Варненска клюкарка
Големият ден сме а още няма нищо по въпроса, странно ми е, очаквах да покажат нещо още сутринта- букет, панделки, воал, нещо си там...

Ети хубав сценарий щеше да излезе hahaha Младоженецът беглец, за всеки случай ако не ще да бяга,  аркадашите вардят на линия да крадат булката и да правят рататуя на пюре, пък летящия нощен принц блее баирите hahaha

Фемо нещо за "Халка" си се объркала, рейтингът му е нисък Peace

Допълвам се, първа снимка за днес

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 13:50 от Беллора

# 544

Ех, че красиви цветенца  Heart Eyes Heart Eyes

Heart Eyes

Цитат
Ети хубав сценарий щеше да излезе hahaha Младоженецът беглец, за всеки случай ако не ще да бяга,  аркадашите вардят на линия да крадат булката и да правят рататуя на пюре, пък летящия нощен принц блее баирите

rotfImbo rotfImbo летящият нощен принц ,  ратутая на пюре   

# 545
Здравейте. Simple Smile
Със страх влезнах в темата, че не знаех каква булка, 4470  Mr. Green Joyще ме посрещне, ноооооо явно е рано.

# 546
  Рано е Наде  . Вечерта   ще видим булката  и кои са гостите .   smile3539

# 547
  • Варненска клюкарка
Аз взех да се чудя въобще ще видим ли нещо от сватбата newsm78 Не че ми е притрябвало много, ама за статистиката да я отразим tooth

И друг път съм я слагала, тук е сниман с едно дете или пред блока или в университета но рускините са ме улеснили и са го поизрязали. Времето е април-май 2012 г. Не помня дали  сме коментирали изказването на репортера че е толкова красив че човек не можел да откъсне очи от него Crazy Mr. Green И по смисъла на коментара да обобщя отново че наистина не оставя никого безразличен- обратни, нормални, леви, прави, малки, големи и още по-големи момичета и момчета  Mr. Green

# 548
 Е , как няма да видим от сватбата ?   Може да няма папараци за тяхно спокойствие но приятелите  ще извадат телефоните и снимат. От 19  : часа парти и церомония и 21 в ресторанта ,  така  пише в поканата .

Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
К касту сериала Из Артвина присоединилась Дениз Угур, ранее снимавшаяся в сериалах Я назвала ее Фериха, Обиженные цветы и Человеческая вина

кой е този сериал и кога почва ? Rolling Eyes

# 549
  • Варненска клюкарка
Смятам че ако са истински приятели и най-близки хора няма да смеят да пускат в мрежите. Ако има присъстващи от известните, те никога не биха го направили, защото са от същия дол като Хазал и се поддържат. Смятам че ще има няколко официални снимки и може би 2-3 видеа от "да"-то и сватбения танц, снимка с мама, тати и т.н. За повече не знам дали 33uu Но аз рядко познавам така че всичко друго може, не и това което съм казала Joy До 19 ч. не остана или беше към 20....

Цитат
Уауу smile3544

# 550
Със сигурност ще има фотограф  да запечата  семейни снимки .

Уауууу си е  Гарда ХаканчО Yum

# 551
  • Варненска клюкарка
Със сигурност ще има, но 90% от заснетото няма да го видим Peace

Приготоленията, гостите се събират, часът наближава:
В дъното Хазал ли е с белия халат и опашката newsm78

Как на стилистката веднъж не и хрумна да спре да разделя възширокото си лице и голяма глава с път по средата и да я прави двойно по-голяма ooooh!

Диджея ли е newsm78

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 18:41 от Беллора

# 552
Илка но комент Frowning Вежди ,лице  ,облеклото  не се вижда .
На мен този в гръб и прическата ми заприлича на Ча . Но вероятно не е щото косата му порастна и брадяса или се е обръснал .
Джейда Гювенджи очаквах  да е там Wink

# 553
  • Варненска клюкарка
Въъъх майко, тоя сюрприз да не е Дуда. Чело половин метър и наполовина отрязано лице черно бяло не мога да разбера ама ме жегна нещо newsm09

# 554
Майкооо мила ще познаем ще  я завлече,  баджаначке нерде сиии:rage:Rage
Ча ще е там сто процента . Не му пука ще го разнасят ,голяма промяна в него .
 Казах ви ,ама вие йок ! Оф дано не е тя .

Последна редакция: ср, 06 фев 2019, 19:16 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт