Добро училище в Русе след 4-ти клас

• 781
  • 1
  •   1
Отговори
Моля ви за съвет къде да изместя сина ми.Не харесвам сегашното училище.От 1 до 4 клас беше там заради прекрасната госпожа, тя е чудесен педагог и е изключително всеотдайна.Още от начало си пролича кои деца са конфликтни и със самочувствие до небето, благодарение на нея те не успяваха много да се вихрят, навреме се намесваше и ги слагаше на място.Но от 5-ти клас нагоре не сме при нея.Търся училище, където се държи на дисциплината, където децата учат и са добри.За нашите учители добри деца означава да не обръщат чинове и маси и да не налитат на бой.А това ,че има сплетни и интриги, злословене по адрес на кой ли не, клюки, клевети, обиди, грубо и арогантно държание,обидни реплики към учители и липса на възпитание...ами неглижира се.Повечето от тях са момичета и не могат да разделят света.Освен това децата дори в час си играят на телефоните, занимават се с каквото им се ще и особено по някои предмети е анархия.Изключвам Дойче шуле и Европейските защото не му вървят езиците толкова, че тепърва да наваксва.Не ми е важно в кой квартал се намира училището.Важна е средата и дисциплината.Ако тук има родители на деца в 5-ти клас от Вазов, Тома Кърджиев или Отец Паисий, би ми било много полезно да разбера мнения за вашите класове и дали децата ви се чувстват добре там.За останалите училища-също.На ясно съм, че почти навсякъде има по някой калпазанин, дето не може да се удържи и пробва да проваля часовете, обаче ако все пак е намерен начин да го държат изкъсо и да не пречи много на другите, значи мястото е добро.

# 1
Дано да намериш добро училище за детето след 4-ти клас!
Не мога да помогна , защото нашият син е в Дойче шуле от първи клас до момента. ...

Общи условия

Активация на акаунт