Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 48 512
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
След кратък тест се оказа че имамнарушение във вегетативната ми нервна система.
Какъв е този тест?

# 286
Просто лекартката ме надраска с нокът от вътрешната страна на ръката.Първоначално стоеше бяло като от надраскано с тебешир,после докато си говорихме започна да се зачервава и подува.След 20 мин вече си беше сериозен обрив.

# 287
Кръвните изследвания какви точно бяха? Да не си правила тест за хранителна непоносимост, а не алергия?
Защото има разлика: https://www.puls.bg/khranene-c-21/khranitelna-neponosimost-i-khr … razlikata-n-17429

# 288
На кой ден от цикъла се правят полови хормони?

# 289
Просто лекартката ме надраска с нокът от вътрешната страна на ръката.Първоначално стоеше бяло като от надраскано с тебешир,после докато си говорихме започна да се зачервава и подува.След 20 мин вече си беше сериозен обрив.
Зачервяването и подуването не е и нещо нормално при надраскване? Или самият обрив говори за нарушение на НВ система?

# 290
Кръвните изследвания какви точно бяха? Да не си правила тест за хранителна непоносимост, а не алергия?
Защото има разлика: https://www.puls.bg/khranene-c-21/khranitelna-neponosimost-i-khr … razlikata-n-17429

Изследванията бяха за хранителни алергий поне според лабораторията.в сравнение с други лабораторий цената беше сравнително ниска и за това се подлъгах да го направя но незнам колко може да му се вярва https://pisanec.com/laboratory.html

# 291
Зачервяването и подуването не е и нещо нормално при надраскване? Или самият обрив говори за нарушение на НВ система?
Мисля че самото зачервяване и подуване говори за нарушение понеже надраскването не беше с много голям натиск все едно съм се почесала с малко по голям натиск.Зачервяването и подуването се видя само след минута,две най-много.След 20мин вече си беше сериозен обрив.Явно по това съди лекарката.

# 292
По кое? По обрива или зачервяването?

# 293
По кое? По обрива или зачервяването?
Още в самото начало когато одрасканото се поду и зачерви.

# 294
Здравейте, искам да попитам когато приемате антибиотици и други лекарства, при загуба на апетит какво правите? Става дума за баба ми - казва че нищо не й се яде, а трябва да се храни докато пие лекарства. Не знам какво да й дам, пък предполагам на всеки му се е случвало.

# 295
Пробиотици, витамини б, бирена мая. А ако й се гади или я боли гърлото- пробвай джинджифил.
Давай течности...

# 296
Пие пробиотици, витамини б комплекс, давам й течности. Само бирена мая нямаме. Ще купя и ще видим.

# 297
Е то тя е пак витамин б. Ами опитай нещо като кисело мляко, нарязани плодове...сочно и леко. Знам ли. Това са идеи за деца по принцип.

# 298
За апетит пробвайте и с горчиви чайчета, например синя тинтява, пелин.

Правете й супички, топла питка, кисело мляко, давайте й мед.

# 299
  • София
На кой ден от цикъла се правят полови хормони?

Наложи ми се преди няколко месеца, каза ми гинекологът на между 3 и 7 ден от цикъла. За пролактина няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт