Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 49 542
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Интересно... На ММ "Цикатридина супозитории" изобщо не му помогнаха. Остана крайно недоволен, а ги взехме с голям оптимизъм. От други (по-евтини) кремчета и мазила е имало ефект при него.
Сподели, благодаря предварително.

# 466
Сега питах мъжа ми - от "Прокто-Гливенол" е останал доволен, другите не ги помни как се казват. Simple Smile

# 467
При мен проктогливенол свещички действаха(мазилото изобщо не ми помогна) ; също така за моментно облекчение обливане със студена вода с ръчния душ, ползване на мокри кърпички вместо хартия.

# 468
Консултирах се с позната пулмоложка.
При първи симптоми веднага Тамифлу 2по1 таблетка.
А случайно да знаеш какви са милиграмите на таблетките за възрастни с тази дозировка. Защото и от 75 и от 45 се води все за възрастни.

# 469
# 470
Благодаря! Flowers Hibiscus
Сега остава да си вербувам фармацевт. Wink

# 471
Аз не знам защо се дърпат и на какви се правят,все едно от аптеката до тях не мога да си го купя Simple Smile
Ми ако примерно съм се обадила на личния ми лекар и той ми е казал да си го взема?А е бил първа смяна,а аз се събуждам в 12 със симптоми и му звъня?Ще чакам до утре да отида при него,защото някаква си е решила да е "правата" Simple Smile Хаха

# 472
На някои места ги гледат с камери и ги следят. В крайна сметка лекарството е силно и има доста противопоказания, заради което е с рецепта. И аз се ядосвах преди, но това е положението

# 473
А,с доста противопоказания,нали гледах листовката.
И с тези лекари с трезви преценки направо сме застраховани ако ни го изпишат Grinning Само като ви чета на какви попадате,и моя ЛЛ включвам тука,направо ние самите сме по-добри лекари от тях.

# 474
Аз всеки път съжалявам, когато ми се наложи да отида на дежурен и се падне арабския доктор. Нямам нищо против човека. Преди много години е идвал с линейка до вкъщи, когато детето нямаше годинка, а с нищо не можехме да свалим температура от 40.1. Нито чаршафите помагаха, нито нищо. Тогава помогна. Но му казвам грип е, той се съгласява и ме праща да си правя чай и да пия хранителни добавки. А бях съвсем в началото на заразата и можеше да ми помогне. Вместо това са пържих в собствен сос три денонощия с 39.5. А сега съм на път да си изхр@ча дробовете.  Нали са затова тези лекарства, за да се предписват в точния момент. Ако продължавам още малко с кашлицата, ще взема да си назнача едни кръвни изследвания, да не съм изпаднала в другата посока, вече за АБ.

# 475
Тази тема е необятна като Мон Дьо.
Търсене на читав лекар,който е в час,хората близо до столицата са облагодетелствани,другите не знам.И изобщо в големите градове не би трябвало да е трудно да се намери способен лекар.Лошото е,че докато намерите,ехееее,така с гаджетата,докато намерите психически и физически здрав,може да сте лепнали доста неща Grinning

# 476
То аз като намерих, та какво? Чаках 5 часа с Т, да ме прегледа... Tired

А вие как знаете, че е грип точно? Аз си знаех, че съм настинала, не можех без АБ, до бронхит стигнах.

# 477
Не знам дали да се рискува с Авирон рапид,веднага след първи симптоми?Дали ще помогне?
Какво може да те хване по време на грипна епидемия не знам,освен грип?Че и с Т.
Парагрипните вируси са без Т.
Такива ме хващат мене.

# 478
За мен освен високата температура за грипа са показателни и болките в мускулите, главата, ставите. Не знам до колко е вярно, но имаш ли хрема, не е грип.

# 479
Хрема,да.Двуседмична,с буквално реване,толкова гадно ми беше.Какво беше това чудо не знам.

Общи условия

Активация на акаунт