Бързи здравословни въпроси и отговори – 18

• 47 451
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Да, в спешното беше нормално. Преди малко ходих и до личната... пак беше нормално. За кръвната захар не знам.
Не ми тече силно, съвсем нормално. Може и да се паникьодах малко, защото бях сама на улицата като ми причерня. Септември последно съм си пускала ПКК и всичко беше наред.

# 676
Как се взема биопсия на кожа (на ръката) ,боли ли ,слага ли се упойка ?

# 677
Пусни си една ПКК, кръвна захар, желязо, ЖСК, хемоглобин.
Да не пазиш диета и да гладуваш?
Сигурно от цикъла ти е прилошало и на мен ми се случва, а вс ми е ок. Но мен ме хващат и паники.

# 678
Излезе бактерия и чакам антибиограма да ми се направи. Утре ще е готово, явно от там е температура до 37.5 , втрисането, изпотяването и кашлицата с болките

# 679
bubulina_baby, ти се измъчи. Дано най-накрая ти назначат необходимото лечение.

Водих синът ми да му изгорят кокоши трън. Боли го, казва че му е зачервено. Някой, който го е правил да ми сподели дали е нормално и какво да очаквам като развитие? Как и кога би трябвало да падне?
Лекарката беше много груба и изнервена и нищо не ми каза. Сега се притеснявам.

# 680
Мажете го с нещо, например йодасепт или от аптеката кремче някакво. Ще стане мехур и ще мине после като се пукне.

# 681
Благодаря, Сиси. Flowers Hibiscus
Гентамицин ми каза да сложа и лепенка.

# 682
Не знам, много ме е страх, понеже повече от месец съм така и ако и сега с тази бактерия не ми обърне личната пак внимание да не стане нещо по лошо

# 683
Какво се е изолирало?

Твоята ЛЛ май плаче за жалба към БАЗП.

# 684
От лабораторията казаха, че утре сутринта ще е готово и ще разбера. Казаха, че е изолирана бактерия, но и аз не знам още

# 685
Бихте ли се доверили на доктор с татуировки?
Аз да,и на този специално голямо ДА Smiley

# 686
Единият гинеколог, където ходя , е с татуси и слуша Металика в кабинета 😄😄😄

# 687
Медикус Алфа гр. Пловдив
Частна клиника е, но спестява главоболия поне.. А и парите, дето ги хвърлих преди него бяха в пъти повече през всичките лекари..
частните клиники също работят по здравна каса
или случая не е такъв

# 688
  • Варна
Наливам се с чай липа и чакам да подейства Авелокса. Вие ми се свят, кашлям зле. Как да го подпомогна тоя организъм?! Нямам нищо изписано за кашлицата

# 689
Здравейте!
Имам болки в кръстта от които ми се схвана целия крак, като с бодлички ми е прободен. И легнала и седнала, всякак боли. От два дни пия вимово без ефект.
Нещо сериозно ли е според вас?

Общи условия

Активация на акаунт