Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 155
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Чужбина
Здравейте момичета. Иска ми се да се включа в темата, въпреки че не съм ви изчела.

Отдавна не бях пускала вкъщи турски сериал, защото принципно гледаме други. Но този буквално ме разби.

Изгледах първите 4 серии на един дъх. Много много силен каст. Играта на Къванч е виртуозна. Гледам, гледам и чак не мога да повярвам, че някой може да играе така.

Много много ми хареса играта на Алперен. Възхитена съм, направо ми бръкна в душата това момче.

Елчин, за мен, не се справя добре. Това си е мое мнение. Принципно за мен играта на актьорите е много важен фактор. Тя просто контрастира на изумителната игра на останалите.

Много красива актриса, но не й се получават нещата.

# 571
# 572
Айре, не знам на каква версия съм, но съм като в небрано лозе.... Ужасна е!!!!
За Вели - сетих се като ми припомни, имат близнаци с Туба мисля?
На Галип му разбрах случая в сериала, но като актьор нищо не ми говори. И Алперенчо мамин златен, бива го детето. Четох, че Киво го бил взел под крилото си. Дано да е така! By the way и в този каст Киво е като албиносче спрямо другите. Много изпъква европейския му вид. Пу пу машала... Two Hearts

# 573
Eleonora_27  добре дошла в Темата на Киво и Сблъсък! bouquet
радвам се, че харесваш сериала, споделяй каквото те вълнува!
Тук болшинството харесваме Елчин Heart Eyes като игра и персонаж.... Wink но всеки с усещанията и вкуса си..... Peace

Фиф Hug
да, това е новата версия, тия умници от маммата я измислиха Close...аз още си пиша на старата, докато я има Peace
Скрит текст:
Онур и Туба имат 2 момиченца-близначки-на 7 години.
Киво преди няколко години е харесал Алперен като актьор...малко силно да се каже , че го е вземал под крилото си Wink, но Джем Татлъту/брат му/ е мениджър на Алп Peace

Синан, благодаря и за тези преводи, здрав да си bouquet

озет на 7-ма серия
преведох го набързо Blush
Зейнеп е в шок, след като под натиска на Вели взима участие в смъртта на Галип. Кадир се погрижва за Зейнеп. За първи път след фаталния инцидент Кадир, Зейнеп, Джемре и Керем се събират на една маса. Това става за тях първата стъпка към превръщането им в едно семейство.
В същото време Демир ще се присъедини към Вели и Селим. Кадир ще изготви план за спасяването на Айлин и ще проследи местоположението на Вели. Между тях ще има престрелка на ръба на смъртта, но Кадир ще успее да спаси момичето. Освен това той научава от Вели, че майка му е жива. Нещо повече, Вели знае местонахождението на майка му. Кадир е шокиран след всичко, което е научил.
Якуб продължава да изнудва Белма и Демир. Но Белма има съвсем различно предложение за Якуб. Кадир и Керем ще се разплатят с компнаията на Якуп, с юмруци. Конфронтацията между Кадир и Вели е в разгара си, но в нея започват да се споменават и други имена. И Адалъ е наясно, че отсега нататък враговете им ще бъдат още по-безмилостни. Те ще се опитат да отнемат живота им ..

доста добре звучи!!! Wink

якоо Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 15:30 от Airra

# 574
  • София
Не знам дали това ще свърши работа, но който иска да пише в стария вариант на мамата, ето го
http://old.bg-mamma.com/index.php?board=401

Ще издържим до четвъртък с тези пояснения, които имаме вече. Детето е при майка си и засега всичко е наред  Няма да е дълго така, но все пак да си отдъхнем за малко.

# 575
Охххх след 3та серия вече съм тотално пристрастена  ooooh! ooooh! Малко по малко почват да се изясняват връзките между всички.
Сега искате ми кажете, че има епизод веднъж седмично?!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

P.S. Друго си е в старата версия!!!
Тенкюююю  bouquet bouquet bouquet

# 576
Охххх след 3та серия вече съм тотално пристрастена  ooooh! ooooh! Малко по малко почват да се изясняват връзките между всички.
Сега искате ми кажете, че има епизод веднъж седмично?!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

P.S. Друго си е в старата версия!!!
Тенкюююю  bouquet bouquet bouquet

ами както всички сериали, които ги дават в реално време в Турция  Wink
това все пак са 2 часа и кусур Wink

# 577
Добър ден на всички Hug! Благодаря за цялата информация Simple Smile!

Изглежда, че 7-ми епизод ще запази бързото темпо и динамичното развиване на събитията и това е супер - не ми се иска да започнат да протягат действието, както типично се случва, за да запълнят време...

Прекрасни озети, снимки и видеота, благодаря ви, момичета и момчета Wink Flowers Hibiscus

Само два дни още...

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 16:18 от AniMae

# 578
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за споделеното!!!
 Малко разхвърляно ми се вижда,
 та рекох да подредя след "отпуската".
 Айра, Фенче, Синан, благодаря ви
 за преводите и текстовете!!!

Какво ни очаква в
 7-ми епизод на Сблъсък >>>

Ще си отворя един магазин. Там ще си направя мотоциклета,за който си мечтаех и исках.
След това, като спечеля малко пари, ще си наема къща. Ще я обзаведа ...
Вътре ще сложа всичко, каквото обичаш и искаш. Там няма да ти е студено, няма  да си тормозена.
В онази къща лицето ти ще се усмихва, мамо. Вечер ще се прибирам, в джоба си ще имам ключ, но пак ще натисна звънеца, мамо. Преди да отвориш вратата, ти ще попиташ :" Кой е ? "  И аз ще ти кажа: " Мамо, аз дойдох ... Ще кажа : " Синът ти дойде ... " Ти ще ми отвориш вратата, мамо. Обещавам. Обещавам ти, че ще те взема от ръцете на онзи мъж .

Днес тук няма полицай, няма оръжие, няма нищо.
Какво има тук днес ?
Днес тук ... има законите на махалата.
Вече и двамата сме на една страна.Ти и аз, заедно извършихме убийство. Убихме Галип.
Вече не се страхувам от теб. При теб се чувствам в безопасност.
Моля те, спаси ме от тези лъжи!Моля те! Моля те, спаси ме !
Нямам! Нямам нищо, което да ти дам! Разбра ли ? Нямам нищо!
Има! Теб те има.
Вече не си единствено слабостта на Кадир, но и моята!

Първата ни работа е спасението на Айлийн.
 Как ще спасим Айлин? Ние дори не знаем къде е Вели.

Селим Гюр. Той . Той ще ни отведе до Айлин.

Какво правиш тук?
 Нима не ме извика ?
 Не, не съм.

Всичко ще свърши тази нощ.
 Ще свърши. Брат ми каза, че ще свърши. Значи, ще свърши.

Това е капан! Айлин! Айлин, да тръгваме, отиваме си

Предай Aйлин. Тази работа приключи!

Милосърдието ще те погуби. Милосърдието ти ще бъде твоя край, Кадир.
Кадир Адалъ провежда операция срещу моя клиент Вели Джевхер.
От този момент за теб ще бъде много трудно, Адалъ. Много трудно.

Кадир : Договорихме ли се ?
Якуп :Договорихме се.
Кадир : Само, че аз имам едно условие. Хубаво ни набийте. За да забравим всички наши болки. Набийте ни така, че да забравим всички, които ни предадоха. Нека днес забравим. Днес е нашият ден. Направете ни щастливи.
Пребийте ме така, че днес да забравя , че си нямам никого. Това искам. От цялата си душа това искам.Искам да забравя, че си нямам майка. Това искам.
Така ме пребийте, че да положа глава ето тук и да не мога да стана.Така, че отвсякъде да потече. Но, гледайте да не мога да стана на крака. Ако стана, всичко, което виждам ми действа много силно.
Не ми давайте да стана на крака. Не го допускайте. Ако го направите, тогава аз ще ви пребия така, все едно вие сте виновни за всичко, което се случи.
Керем :И аз искам същото. Набий ме така силно Якуп, че да забравя всичко, което ме накара да преживея.
Кадир : Хайде! Е, хайде, де!

Кадир : Зейнеп!
Айлин!
Мамо!
Много се изплаших, мамо.
Не бой се, дъще, аз никога повече няма да те оставя, никой няма да успее да те вземе от мен
Прегърни ме силно, мамо! За нищо на света не ме пускай!
Моята красива дъщеря ...
Ти сдържа думата си Кадир. Върна ми детето. Сега е ред на твоята майка.
Вели знае къде е майка ми. Моята майка е жива, Зейнеп. Жива е. Вели ще ми каже къде е тя. Моята майка е жива. Той ще ми каже къде е тя.

Озет на 7-ма серия

Зейнеп е в шок, след като под натиска на Вели взима участие в смъртта на Галип. Кадир се погрижва за Зейнеп. За първи път след фаталния инцидент Кадир, Зейнеп, Джемре и Керем се събират на една маса. Това става за тях първата стъпка към превръщането им в едно семейство.
В същото време Демир ще се присъедини към Вели и Селим. Кадир ще изготви план за спасяването на Айлин и ще проследи местоположението на Вели. Между тях ще има престрелка на ръба на смъртта, но Кадир ще успее да спаси момичето. Освен това той научава от Вели, че майка му е жива. Нещо повече, Вели знае местонахождението на майка му. Кадир е шокиран след всичко, което е научил.
Якуб продължава да изнудва Белма и Демир. Но Белма има съвсем различно предложение за Якуб. Кадир и Керем ще се разплатят с компнаията на Якуп, с юмруци. Конфронтацията между Кадир и Вели е в разгара си, но в нея започват да се споменават и други имена. И Адалъ е наясно, че отсега нататък враговете им ще бъдат още по-безмилостни. Те ще се опитат да отнемат живота им ..

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 17:11 от * Diva *

# 579
Hug
Айре, какво да кажа за всичко видяно...наистина съм безмълвна.
Много тежка съдба са стоварили сценаристите върху плещите на нашите герои.
Зейнеб натисна спусъка, който уби бащата на детето ѝ. Не пред някой съд или съдник ще отговаря за това, а пред собствената си дъщеря. Не вярвам някога майчината съвест да може да си прости нещо, с което умишлено (или не) майката е навредила на детето си. Просто майчината обич е такава. Толкова е целенасочена към щастието и подсигуряването на безпрепятствено бъдеще за детето, че понякога може да бъде истински жестока към самата жена. Да, собствената ѝ обич може да я разяжда от съжаление, болка и яд. Като някакво себемъчение, което обаче бива приемано доброволно и безропотно като проста жизнена необходимост. Самата Зейнеб няма да иска да си позволи да забрави, няма да иска да забрави, защото е участвала в нещо, което е наранило момиченцето ѝ. Надали Зейнеб някога ще си прости, защото независимо от чувствата ѝ към Галиб, чувствата ѝ към Айлин няма да ѝ го позволят.
Планът на Вели брилянтно изпълни заложените цели да обрече жертвите си на много повече от физическо страдание....

За Кадир - направо не ми се говори. Неговата съдба са я писали по някой учебник за душевни издевателства.
Не стига, че загуби съпругата си и детенцето си, ами и няма семейство, което да го подкрепи и на което да се опре в тежки моменти. Т.е на практика, ако Зейнеб не беше закъсала за помощта му, нямаше да има и на кой да сподели мъката си. (Изобщо изключвам колегите и началника, защото работата дори с всичките ѝ социални функции, си остава едно 8-часово мъчилище за волята, търпението, физическата издръжливост и себеконтрола под влияние на желанието да удариш някой идиот).
Изобщо само такива подобни помисли провокира в мен видяното... за това може би е по-добре да изчакам до четвъртък, преди да продължа с коментарите.....

# 580
Айре, забравила си душко, че обикновено не следя сериалите в реално време. Да не кажа май ми е за сефте, та за това протестирам. Но нямам избор. Имам да изгледам 4,5 и 6 епизод, което си е бая и то тъкмо ще стане четвъртък.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 17:04 от Фифилота_77

# 581
  • Чужбина
Eleonora_27  добре дошла в Темата на Киво и Сблъсък! bouquet
радвам се, че харесваш сериала, споделяй каквото те вълнува!
Тук болшинството харесваме Елчин Heart Eyes като игра и персонаж.... Wink но всеки с усещанията и вкуса си..... Peace

Айра, благодаря ти!

Харесвам я Елчин, но искам още от нея. Имам очаквания и ми се ще да даде газ и да покаже още от себе си. Може го.

Но думи не ми стигат да опиша страхотната игра на останалите. Браво! Много добре се справят турците с драмата. Редовно критикувам играта на актьорите в американските сериали, но за този сериал не мога да си изкривя душата и да кажа нещо негативно.

# 582
  • София
 Аз не искам да драматизирам ситуацията, в която Вели постави Зейнеп, като я принуди да стреля по Галип. Та той си беше за убиване. Не от гледна точка на Вели, защото го измами, а защото така гадно постъпи с детето и съпругата си. Да откраднеш от убийци толкова пари и да оставиш семейството си в ръцете им? Какво е това? Непростимо. Какво може да очаква едно дете от такъв баща? Подкрепа, любов или жертва? Нищо такова. Този Галип изобщо беше такава гнида, добре е, че  Вели й помогна да се отърве от него, макар неговитге подбуди да бяха съвсем други. А и май има достатъчно кофти хора в този сериал, та да се разправяме и с Галип. Неговата роля свърши, Да го забравим.

Ето това не ми стана ясно:  Що за обръщение е това към махленците: Само, че аз имам едно условие. Хубаво ни набийте. За да забравим всички наши болки. Набийте ни така, че да забравим всички, които ни предадоха. Нека днес забравим. Днес е нашият ден. Направете ни щастливи.
Пребийте ме така, че днес да забравя , че си нямам никого. Това искам. От цялата си душа това искам.Искам да забравя, че си нямам майка. Това искам.
Така ме пребийте, че да положа глава ето тук и да не мога да стана.Така, че отвсякъде да потече. Но, гледайте да не мога да стана на крака. Ако стана, всичко, което виждам ми действа много силно.
Не ми давайте да стана на крака. Не го допускайте. Ако го направите, тогава аз ще ви пребия така, все едно вие сте виновни за всичко, което се случи.
Керем :И аз искам същото. Набий ме така силно Якуп, че да забравя всичко, което ме накара да преживея.  Ако е някакъв опит за насъскване - нещо не ми е точно.

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 19:56 от Kethen ?

# 583
Поли Hug, несъмнено това, което си написала е така Peace
ама тя драмата за турско дизи си е задължителна......
Да кажа аз от какво съм доволна Peace
историята с отвлечената Айлин приключи, Кадир изпълни обещанието си, спаси я и я върна на Зейнеб
хареса ми снимката, на която са толкова здраво прегърнати двамата
още- Кадир разбра, че майка му е жива
хареса ми това изречение от озета:
За първи път след фаталния инцидент Кадир, Зейнеп, Джемре и Керем се събират на една маса. Това става за тях първата стъпка към превръщането им в едно семейство.

харесва ми, че м/у Джемре и Керем май се зараждат романтични чувства
ще има нови герои, което е задължително, сериала да остане интересен.

остава и рейтинга да е добър!! Praynig Mr. Green

Ани Hug, така е Simple Smile

Елеонора, ами добри са, много!!! Peace

Кети...и аз така мисля Peace
и аз тия думи на Кадир не ги разбрах много.....

Дива, мерси bouquet

докато го няма Улуч, по сериала ни ще работят 2-ма режисьори- Ahmet Katıksız i Ufuk Hakan Eren

Последна редакция: вт, 22 яну 2019, 20:15 от Airra

# 584
Привет, дружки!  Hug
Благодаря на всички за споделеното, много хубави коментари!  bouquet Щастлива съм, че на всички ни се харесва сериала ни  newsm10 newsm53
Елеонора  welcome добре дошла при нас!  bouquet Каста ни е страхотен, сериала е завладяващ, какво да искаме повече  Peace
Фифке , радвам се, че те хвана и теб Сблъсък! Ти не гледа ли онлайн с нас Кузей Гюней  newsm78 Забравила съм, бяхме толкова много ...
Синанчик  Hug благодаря и за тези преводи!  bouquet
Айре  Heart Eyes супер снимки и озет  bouquet Тези са страхотни!  Heart Eyes

Знаех си, че Кадир ще я събере след ужаса, който преживя Зейно ... Надявам се заедно да преодолеят всичко Peace Главното е, че са съхранили любовта си през всички тези години  Heart Eyes

Терзи  Hug Поли  Hug Кети  Hug bouquet
Дива  Hug благодаря за подредбата! Страхотна серия очаквам в четвъртък  Praynig

Много ми е мъчно за Кадир ... неговото дете никой никога няма да му върне  Cry

А тези четиримата явно вече ще са си все заедно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт