Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"-Шоу тв /&"Искрите на отмъщението"/- тема 79

• 56 095
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Вели имаше майка и баща, по-малък брат и сестра, които мафията изби.  Няма  как да е брат на Кадир. 

# 706
Не разбрах началника само временно ли взе значката и оръжието на Кадир?

# 707
Вели имаше майка и баща, по-малък брат и сестра, които мафията изби.  Няма  как да е брат на Кадир. 

Това, че имаше майка и баща, не означава нищо, може да е осиновен  Laughing В този сериал нищо не се знае. Тази, която дойде при него на края, предполагам, че е майката на Кадир  newsm78 Ще видим утре с превода какво ще разберем  Peace
Лекинка, дружки!  Hug

# 708
# 709
  • София
След този трейлър става ясно , че Вели е оживял. Започва да крои планове с Демир. Но как онези, които имат да вземат 10 000  евро  от него ще го оставят?  Нали заради тях започна цялата работа? Аз мисля, че мина срока, в който трябваше да ги предаде. Не вярвам да са ги опростили.
 Освен това предполагам, че началника ще върне значката на Кадир след тази патаклама в болницата. Всъщност онези избиха няколко полицаи, между които и двама от групата на Кадир. И нещо ми се стори, че вече започнаха да проучват кой може да е къртицата.

# 710

Това, че имаше майка и баща, не означава нищо, може да е осиновен  Laughing В този сериал нищо не се знае. Тази, която дойде при него на края, предполагам, че е майката на Кадир  newsm78 Ще видим утре с превода какво ще разберем  Peace
Лекинка, дружки!  Hug
и аз така си мисля че Вели и Кадир  са братя

# 711
Благодаря на всички за компанията, свежите коментари (Айре, Фенче, Кате, Хелън, Фифилота, Поли, Синан, Диве, Себи, Кети, Али, Сами Simple Smile и превода (Айре Heart Eyes Фенче Heart Eyes).

Последното изречение на Вели беше: "Взеха майка ми, но съдбата ми даде друга майка". Така че не ми изглежда да са родни братя... По-заплетена и неочаквана ще е връзката... !

Лека!

# 712
Добро утро!  Hug Hug Hug

Синан  Hug благодаря!  bouquet
Ани  Heart Eyes е, за това казах, ще видим след превода  Wink Щом така е казал, явно не са братя  Laughing Ама и по-добре, не искам този болен мозък да е рода на Кадир  Mr. Green
Сега Демир ме притеснява мен, този май е по-ненормален и от Вели  ooooh! Ама как пък се намират такива един друг   Close
Обаче става все по-интересно и заплетено  smile3508

Хубав ден!  Hug

# 713
Добро утро душки!  Hug Hug
Меткам кафенце за събуждане

Този Демир ще създава доста проблеми ми се струва...  smile3506
От зор да е  на високо в обществото е готов на всичко  #2gunfire

Хайде приятен да ви е деня!

# 714

Здравейте, милички мои!

Току що ви изчетох и много ме заинтригувахте с коментарите си по тази серия. Ще изгледам при първи удобен случай. Което ще е в неделя сутринта. Защото като я почна не искам нищо и никой да ме прекъсне. Гледах сериала до 3-та серия включително, но съм в час от  прочетеното от вас. Ще прескоча направо на последната- 7-ма. 

Много се радвам на всички нововключили се момичета. И на завърналите се.

Хубав петък и уикенд.

# 715

Здравейте, милички мои!

Току що ви изчетох и много ме заинтригувахте с коментарите си по тази серия. Ще изгледам при първи удобен случай. Което ще е в неделя сутринта. Защото като я почна не искам нищо и никой да ме прекъсне. Гледах сериала до 3-та серия включително, но съм в час от  прочетеното от вас. Ще прескоча направо на последната- 7-ма. 

Много се радвам на всички нововключили се момичета. И на завърналите се.

Хубав петък и уикенд.

Орси  Hug Hug Hug

Радвам се, че пак ще си общуваме  Heart Eyes Как си мило?

# 716

Фифинка, добре, благодаря! Чета и се смея на глас на твоите свежи коментари! И се радвам, че се появи отново.

# 717
  • София
   Здравей, Орси,
Изгуби се ти, забрави ни. Как така ще пропуснеш три епизода?
Това за първи път го виждам.
Ние не можем да спим от нетърпение за следващия, а ти пропускаш три.
Я се стегни и наваксвай бързо....

# 718
Привет Hug
Синан bouquet
Ани Hug, Фенче Heart Eyes, Фиф Hug/кафето ти се не види Wink/
Орсии Hug, радвам се да те видя !!
но както каза Кети Hug, не можеш да пропуснеш цели 3 серии!! Wink Naughty

любимата думичка в петък сутрин-рейтинг Close
от който зависи, колко ще си гледаме сериала Whistling
та нещата хич не са добре........
всички сериали в четвъртъка са паднали
включително и нашия....и сме на критично положение
https://www.medyaradar.com/reyting-sonuclari/24-ocak-2019
Тотал- 13/ 3,83
АБ-6/ 4,29    
АБС-5/4,64

имало е и мачoве

в сайта на Шоу тв-има публикация Peace
https://www.showtv.com.tr/dizi/haber/2302150-carpisma-nin-7-bolumu-yayinlandi
малко превод от рускините
Цитат
От #ShowTV💥
Не падают духом, вполне довольны😊😉

«Столкновение», чья история с каждой неделей становится все более популярной, также долгое время обсуждается в социальных сетях и находится на вершине этой недели. В сериале было 42 тысячи твитов. «Столкновение» с #benimaile тегом Twitter в Турции 15 часов и 5 минут, 3 часа и 55 минут в мире; Тег #столкновение 8 часов и 40 минут в Турции, 2 часов 50 минут в мире. «Столкновение» часть 7; Рейтинг 4,64 процента в ABC1 и доля 9,82 процента в ЕС составили 4,29 процента в ЕС и 10,02 процента, а также 3,83 процента в общем объеме и 8,23 процента.

Последна редакция: пт, 25 яну 2019, 11:20 от Airra

# 719
Айре  Hug
Не те обичам като пишеш такива неща  smile3516

Общи условия

Активация на акаунт