Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 375
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 125
  • Down south
Добре де, а тази дукеса защо има толкова титли?
Потомствени и придобити след бракове.

Ако не греша, води и класацията в книгата на Гинес, за най-титулована особа.

# 1 126
# 1 127
Nature Sparkles ..какви ли грижи се полагат за величествата че изглеждат така
близо до 100 -те, жизнени и без признаци на старческа деменция която
при повечето  възрастни хора се проявява след 70-те години..

# 1 128
  • Bristol
Аз нещо не мога да го намеря в BBC това 🤔
Първо личния автобиограф на Филип не би споделил такова нещо, защото много бързо ще загуби работата си.
Второ, BBC много внимават какво публикуват за кралското семейство. Те си имат един урок в миналото, когато за кратък период тотално са ги изолирали и никаква информация не са им давали и от тогава хубаво опипват почвата, преди да публикуват нещо. Предполагам, че дори го съгласуват с кралското семейство.
После, писано е за бързо шофиране. Точно последната катастрофа и излизал от частен път, където е бил паркирал. Другата кола е хвърчала най вероятно с 60 мили по път, който отдавна било обсъждано, че е с много завои и трябва скоростта да се намали. Благодарение на инцидента с Филип, най-накрая щели да се вземат реални мерки за намаляване на скоростта.
Нещо не мога да намеря инфо за Джайлс Брандред, може би не борява добре с търсачката, както и за лорд Маунтбатън ми излиза инфо за човек, който отдавна е починал 🤔 Аз ли нещо бъркам или статията е тотално измислена?

# 1 129
Merry, "статията" е от Блиц, както се вижда от името на линка. Не вярвам и на 10% достоверност.
Не вярвам и на снимките, за които се твърди, че са от вчера и баба е шофирала сама и без колан. Както вече писах, едва ли би предприела подобно нещо точно сега, при толкова много репортери наоколо, които предаваха буквално 24/7.

# 1 130
# 1 131
  • Бургас
Кралицата не беше ли единственият човек в кралството, която може да управлява автомобил без свидетелство за управление и без да слага колан? Нещо такова бях чела някъде

# 1 132
Признавам, че я "подцених", както и признавам, че подобни действия ми приличат на ... демонстрация някаква.

# 1 133
  • Истински се вижда само със сърцето.
Nature Sparkles ..какви ли грижи се полагат за величествата че изглеждат така
близо до 100 -те, жизнени и без признаци на старческа деменция която
при повечето  възрастни хора се проявява след 70-те години..

Ева според мен е до човек, баба ми е на 93 много жизнена и без абсолютно никакви признаци на деменция, а бабата на снаха ми стана 100 преди два месеца и също никаква деменция и много жизнена жена.

Но все пак да се върна на шофирането, не смятам че е подходящо за тази възраст.

# 1 134
  • До сърцето...
Да, тя има право да шофира без шофьорска книжка. От времето на войната е останало. Но това с колана е просто привилегия, не повече. Както се вижда, тя умее да уважава чуждото мнение, днес е била с колан  Crazy

За принц Филип по принцип се шушука (в жълтите вестници), че не е добър шофьор, по-скоро не е внимателен (не ме карайте да търся линк Praynig ), но и той като тия дето не могат да пеят....

# 1 135
От това, което съм чела и гледала, имам впечатлението, че принц Филип е бил един разглезен принц и сега продължава да бъде един разглезен дядо. Още като млад е изтъквал, аристократичното си потекло в двореца и винаги е твърдял, че му се полага повече от това да е съпруг на кралицата. Неприятна личност.

# 1 136
Да хванат да спрат с шофирането на тая възраст. 

Последна редакция: сб, 19 яну 2019, 20:51 от ver4eto_sv

# 1 137
  • Истински се вижда само със сърцето.
Два дни след катастрофата Филип пак шофира https://www.bbc.co.uk/news/uk-46933739

# 1 138
Е що па да не..той принц ли е или какво...смее ли някой да му каже нещо. Аман от глезльовци.

# 1 139
Ако това се беше случило във време, в което няма Интернет, щеше да се направи всичко възможно тази катастрофа да се скрие. И колко ли още неща са останали скрити, когато е било възможно.
Принц Филип се държи като доволен от живота си на паразит човек и май винаги към това се е стремял - да си аристократее на свобода, защото прабаба му е кралица Виктория.

Общи условия

Активация на акаунт