Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 465
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 810
Аз започнах да чета Royal dish, там на всички им сипват 'хейт' направо с багера.
Последният тоалет на Меган ми харесва за разлика от онази цветова бомба от последните дни. А и с впитата рокля не й се налага да си размахва палтото в опити да позира с корема.

Тоалетът на Кейт ми харесва, може би, защото се доближава много до моя ежедневен стил.

# 811
Врабчо, моля те не приемай този ми коменат за заяждане, но написах "на който е омръзнало от тези коментари - да не чете". Защо трябва да се правят забележки на потребителите, защото коментирали? Не е ли точно това идеята на темите във форума - да се коментира.
Никого не гоня... Ако една тема не ти е приятна и те натоварва - просто не четеш. Поне аз правя така. Simple Smile

# 812
Тоалетът на Мегън ми хареса, светлите цветове винаги стоят по-елегантно от тъмните, убити нюанси. Тази рокля е сто пъти по-хубава от оная, която се беше впила в нея и и беше смачкала тумбака.
Черният чорапогащник на Кейт не ме смущава ни най-малко. Сигурно защото и аз цяла зима си карам с такъв и с най-различни цветни рокли, поли и палта.

# 813
А защо Съсексовата херцогиня да е по-специална, че и отделна тема за нея?
На когото не му харесва, да не чете.
ПП За тоалета, след малко.

Какво означава, на който не му харесва да не чете? Аз се интересувам от тази тема и идвам да чета, за разнообразие и за почивка. Вместо да се насладя на готини снимки или някое интересно събитие, то минимум 10 страници съм принудена на чета за "ръката на корема“ .  Е, айде стига! Един път така, пет пъти така, омръзна ми да ме занимавате с едно и също. Сменете поне репертоара малко! За мен това е тотално разваляне на хубавите теми на Радика и от информативни се превръщат  в хейтърски, а тези дето не им се четат тези глупости, пък са призовани да напуснат темата и да не четат! Ти да видиш! Satisfied   Продължавам да смятам, че тези с непоносимост към Мегън трябва да си създадат своя тема и там да плюят на воля. Най-малко от уважение към останалите, на които са им интересни други неща.  

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 18:50 от Morning Star ✩

# 814
Morning Star, вече има такава тема, но тя вероятно ще си остане в зародиш, защото просто не е интересно  всички само да си плюят без да има поне лек дразнител. Ще е скучно до смърт.

# 815
  • На топло
Темата е дискусионна, а не информативна - копи/пейст от Интернет.

# 816
+1 всеки може да следи 2-3 инста профили и да си разглежда снимки на воля.

# 817
На който му е УмрръзнАло, ще замоля да ми преско4и постта.  Stop
Статия в express.co за фейк бременност.
https://www.express.co.uk/news/royal/1073075/meghan-markle-fake- … royal-family-news

# 818
Скрит текст:
А защо Съсексовата херцогиня да е по-специална, че и отделна тема за нея?
На когото не му харесва, да не чете.
ПП За тоалета, след малко.

Какво означава, на който не му харесва да не чете? Аз се интересувам от тази тема и идвам да чета, за разнообразие и за почивка. Вместо да се насладя на готини снимки или някое интересно събитие, то минимум 10 страници съм принудена на чета за "ръката на корема“ .  Е, айде стига! Един път така, пет пъти така, умръзна ми да ме занимавате с едно и също. Сменете поне репертоара малко! За мен това е тотално разваляне на хубавите теми на Радика и от информативни се превръщат  в хейтърски, а тези дето не им се четата тези глупости, пък са призовани да напуснат темата и да не четат! Ти да видиш! Satisfied   Продължавам да смятам, че тези с непоносимост към Мегън трябва да си създадат своя тема и там да плюят на воля. Най-малко от уважение към останалите, на които са им интересни други неща.  
Я, стигнах момента да се цитирам сама:

"Все за нещо ще намери
да се начумери:
ту му млякото горещо,
ту пък друго нещо.

И задето Петко в къщи
често тъй се мръщи,
Николинка, Ваньо, Митко
викат му Сърдитко."

Освен това, всеки може да следи официалния инстаграм на кралското семейство:
https://www.instagram.com/theroyalfamily/
Там виждаме това, което искат да ни покажат за себе си. Тук в темата можем да добавим солта и пипера, че иначе стои много блудкаво.

# 819
  • Bristol
В Англия ботуши и сандали се носят целогодишно 😜 Но да не забравяме, че Мегън е американка, но може и в LA така да се ходи. Предполагам тя там е живяла 🤔

Намерих статията за най-работните от фамилията. Не съм запомнила добре цифрите и сега ми направи впечатление, че на някои им броят дните, на други ангажиментите. Но да не изпадам в детайли, все пак това е клюкарско издание. Намерих подобни статистики и в други медии, предполагам, че тази информация официално я пускат, а после журналистите и такива като нас интерпретират 😂
https://www.hellomagazine.com/royalty/2018122465927/most-hardwor … mily-member-2018/

Аз нямам нищо против Мегън, дори ми харесва. И тя и Кейт са ми ок. Наистина някои коментари са супер грозни тук, но ги подминава. Тъпо е да се дели темата.

# 820
  • София
Не ми допада дължината на роклята, не и отива. Ако беше по-дълга щеше да е по-добре.
За мен е грозно да се говори, че бременна жена трябва да се крие. Това е период, в който се отдаваш на природата си, на женствеността...всяка бременна трябва да се чувства, като кралица. Да бъде обгрижена, да роди, както тя иска и заобиколена от най-близките си хора.
Толкова пък сами да се бутаме в ъгъла, после се учудваме, че мъжете го правят. 

Роклята с цветята, която беше със сивото палто, ми е любима и мисля, че освен жълтата и, най-много ми е харесала досега. Харесвам и една зелена на цветя, с която е била.
Напомня ми на regency роклите с ръкавите и деколтето. Тясна и беше, но може да са я купили преди време...или преправяли, тя да се е понадула още.
Според мен и стоеше добре, със сигурност по-добре от тази.
С тези тънки крака, изглежда много странно, като облече толкова къса рокля.

# 821
  • София
+1 всеки може да следи 2-3 инста профили и да си разглежда снимки на воля.
Тоест снимките са излишни?

За първи път да няма нито една забележка към Мегън Simple Smile, и цветово ми харесва, а чантата и обувките отново са страхотни!

# 822
  • На топло
И това което винаги ме кара да се хиля:
"Разваляме хубавата тема НА Радика"
 Темата е на всички.
Мерси разбира се, че Радика я прави.

# 823
  • Bristol
Толкова пък сами да се бутаме в ъгъла, после се учудваме, че мъжете го правят. 

Много точно казано! Сами си подливаме вода ✌️

# 824
Ако има едно нещо, за което завиждам на Мегън, то е за привилегията да се наслади на Cirque Du Soleil от най-доброто място Confounded Joy

Къде на фейсбук страницата ще може да се гледа шоуто?
https://www.facebook.com/CirqueduSoleil/

Общи условия

Активация на акаунт