Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 479
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 780
Лично аз не съм фен на Мегън- прекалено се вживява като херцогиня. На за съжаление няма желание да се научи, може би защото още не е разбрала, че това не е Холивуд. Но палтото, роклята, чантата като цветове и модели са фантастични и и стоят прекрасно. Има само един проблем - комбинацията- меко казано ужаст!
Относно бремеността- бременна е (според мен). Има жени които надават много, с огромни кореми, други - не. Това е последното което ще погледна - колко е голям корема. Но поддържането на корема непрекъснато дразни и смятам че това е една от причините за  негативните коментари. За мен не е толкова важно какво ще е детето- рижо, мургаво, със сини или кафяви очи - важно е да е здраво и да има любовта на родителите си и семейството,

# 781
Харесвам Мегън в ярки цветове.
Кейт е прекрасна всякак, но синьото е нейния цвят!

# 782
  • София
Значи днес била премиертата на Цирка, а Мегън ще бъде и на друг ангажимент през деня, свързан с животните.

Докато я чакаме Grinning, Рания от вчера https://www.instagram.com/p/BssRh7jhAfT/?utm_source=ig_web_copy_link, направо е неузнаваема.

И Максима от днес https://0.t.cdn.belga.be/belgaimage:144128575:1800x650:w?v=5beec … 2b&m=jijkhenl, необичайно тъмна и безцветна!

И Кейт, пак от днес в Кралската опера https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/01/NINTCHDBPICT … 2168604.jpg?w=960
Костюмът (Оскар де ла Рента) ми харесва, особено полата (сигурно защото си търся рокля с подобна пола Joy), свеж цвят.
Предполагам че  и обувките ми харесват.
https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2019/01/NINTCHDBPICT … rip=all&w=960

# 783
  • Бургас
Брей, тази принцеса Анджела от Лихтенщайн, колко се е изменила? На сватбата си беше симпатяга

# 784
  • София
Много ми харесва тоалета на Кейт, този цвят ми е любим.

# 785
Много ми харесва тоалета на Кейт, този цвят ми е любим.
Обичам да гледам тоя цвят,на циклама ми прилича на монитора.Много добре й стои и цвета,и модела.
Ама не мога да се отпусна в него.Критикувам Мегън,ама и аз не излизам от нюд,черно и тъмносиньо.А,и сиво.

# 786
  • Бургас
Кейт с този плътен чорапогащник не ми хареса!

# 787
Единствено цветът ми харесва този път при Кейт. Роклите/полите с пеплум са много ретро, а и не съм виждала тяло, на което да стоят добре. Черният плътен чорапогащник също не е подходящ, меко казано. Освен на черна рокля, на нищо друго не бих го сложила аз.
Като цяло стилът и става все по-консервативен с годините, все по-бабешки. Залага на вталени палта- шинел, буфан ръкави, пеплуми, онези странните диадемо-шапки.
И от вчера зеленото ансамбълче не ми допадна, скука. Дори баба Бети се облича по-игриво от нея.

# 788
Баба Бет е уникална.

Залагам, че Меги ще роди шоколадово детенце Sunglasses .

# 789
С този пост ще ми излиза темата докато не мине 50 стр, ама карай.Хубаво започна , Радика браво, хронология и история на  японското кралско семейство, снимки, вметки, и толкова.Тук там някоя потребителка , вметва нещо интересно иииии......, започват Мегън, корема, палтото, лилаво цикламено, бе как не ви омръзна.И шоколадовото детенце кърти, санта семплисита.

# 790
С този пост ще ми излиза темата докато не мине 50 стр, ама карай.Хубаво започна , Радика браво, хронология и история на  японското кралско семейство, снимки, вметки, и толкова.Тук там някоя потребителка , вметва нещо интересно иииии......, започват Мегън, корема, палтото, лилаво цикламено, бе как не ви омръзна.И шоколадовото детенце кърти, санта семплисита.
Темата е месечна и ще ти излиза до 28.01. Are you ready  Wink

# 791
  • Бургас
Тя може да се отпише от темата

# 792
Темата ще излиза до 28 януари,
O, sancta simplicitas.

# 793
Тя може да се отпише от темата
Може, ама постът й не дава индикации да иска.
"ИскАх да гласувам, ама нЕмАх желание."

# 794
  • На топло
Дайте да обсъдим бабешката антерия на Кейт от днес и бръчките по фейса.

Спокойствие 😆
Скрит текст:
Спомних си за онази потребителка, която ни наричаше психично болни и после пак се върна с някакви фермани, ама беше сменила тона и стратегията.
Само дето много бързо я замитат.

Общи условия

Активация на акаунт