Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 486
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 765
  • Down south
Жалко за новата цветна комбинация, с това придържане на корема, цялата картинка остава същата

ПП Добро решение на модераторите да оставят темата по-дълга от 50 страници, така поне няма да се пълнят 10 страници със "записи" и после Радика да се чуди от къде да я започва  Peace

# 766
На Меган всички цветове й отиват,абсолютна сладурана.
Много ми хареса комбинацията червено и лилаво,правят я да изглежда още по-екзотична.
Непрекъснато си придържа корема и вече става банална.Точно като типичен Лъв обича да е в центъра на вниманието и да я забелязват.Предполагам,че и това е причината да фокусира над корема си.

# 767
  • Countryside
А не бе, държи го, за да не падне! Голям майтап с тоя корем Joy
Цветовете сами по себе си са хубави и й отиват, но съчетанието е прекалено ярко и двата цвята са открояващи се, трябваше да заложи на един ярък и един неутрален. Но пък не е чаак толкова зле, на фона на скучното черно и тъмно синьо напоследък. А и още ме втриса като си спомня басмяната й рокля, по-малка с 2 размера Joy

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 07:21 от Сиренце

# 768
Nature Sparkles Започнах да си мисля че Меган не си държи постоянно
корема без причина ..сега като разгледах  и специално публикуваните снимки
може би като кралска особа има залепени пластири или датчици които
постоянно следят данните на бебето.. вариант като лепенките по пръстите на ръцете.Thinking

# 769
Хората просто обичат да си плюят това е. Не преминават натам , а си изсипват цялата злоба.
Не е вярно.
Просто хората са любопитни,особено към живота на различните от тях.Някои биха казали "висшестоящите",но аз никога не употребявам тази дума.Но любопитни сме,да.Затова сме и в тази тема.
Що се отнася до Корема,защо да не ползват сурогатна майка,изцяло друга майка,ако така са преценили.В случая дори не ми е любопитно,защото бременността наистина е в най-личния периметър на двойката и аз уважавам това.
Е,вече ръката я превърна в запазена марка,но айде,малко остана.А и не е престъпление-само срещу добрия вкус.

# 770
Абе бременна е, тия възглавници и подобни как не се изтъркаха. Бременна е точно толкова, колкото е и абсурдна. Не мога да преценя кое ми е по-нелепо, държането на корема или свитата главица, като кокошка...

# 771
  • в сърцето на един мъж...
Ох, като гледам роклята, направо ме заболя от липса на въздух. Толкова е тясна и притисната по нея.

# 772
Бременна си е жената, що за тъпотия. Не че е обидно да се ползва сурогатна майка, но са си нарисували каквото им е кеф. Вижда се, че коремът й е кръгъл и не е огънат. Rolling Eyes

# 773
  • София
Може да изглежда вдлъбнато и от плата на роклята.
Моят корем си беше мек, не знам за вашите 😂 Щом и бебето по някое време го опъваше и ставаше яйцевиден. Ако го натисна се вдлъбваше.
Ако дрехата е много стегната, също би могла да го сплеска.
Както и изпъква ако си ял(как се бях натъпкала с едно свинско със зеле, точно след това ходих на консултация и АГ-то се шокира от размера ми)  или заемеш определена поза.
Аз също не вярвам на тези глупости, от чиста злоба са. Бъка от снимки на Мегън с големи надписи"Не те ли е срам?!" 😂 Много хора твърде насериозно взимат тази двойка и явно се тормозят дълбоко.

# 774
Не знам, но и на мен тази рокля ми бърка в здравето. То модел, то десен. Аз и вкъщи не бих облякла подобно нещо.
Отностно бременността й не мога да кажа нищо. То и кой би могъл освен те самите?

# 775
Да, роклята е нелепо неподходящ размер. Ако беше друга жена, щях да я съжаля, че няма пари за дрехи по време на бременността Simple Smile Wink
Абе има материал с тая Мегън

# 776
Чакайте да се роди и да е с бяла кожа, а не мулатче, например.  Тогава ще започнат спекулациите за инвитро и подбор на ембрионите по гени. А ако са близнаци, съвсем.

# 777
  • София
Чудя се, като роди дали пък няма да продължи да си придържа корема, докато се прибере? Ще е нещо, като послание към всички раждали жени - че няма нищо срамно да са с кореми и да си ги показват Rolling Eyes

# 778
Joy
Нее, няма да има корем 100000%.
Не може Кейт да изглежда като нераждала, а Мегън да остане назад.

# 779

А може пък да е тъмничко детето:-) като на принцеса Анджела от Лихтенщайн..

Общи условия

Активация на акаунт