Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 494
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 750
  • На топло
Уууу сърбите са чудни.
Представяте ли си този с мустаците мъж на Мегиту?
Првдставям си го в 'Стара Сърбия' (единствената кръчма, в която съм била в Сърбия) да ми сервира паприка у павлаци и плато скара 😂 Ама да са живи и здрави рождениците!
🤔
....
Какво е казала Елфичка?

# 751
  • София
Из Pinterest се намират разни клюкарски снимки. Може и да сте ги виждали де. Но провокират слуховете, че не е бременна.
За мен са глупости.
Скрит текст:

И от серията тъпи
Скрит текст:
Била имала пърхот

Лепнал и се косъм за зъба

# 752
Как тези снимки показват, че не е бременна? Аз нещо не схващам. Има дупе, ръката постоянно е на корема, който вече се обсъди сто пъти. Мислех, че чак близнаци се очакват, пък сега не била бременна.
Не знам дали изглежда така, защото последната снимка е много отблизо, но изпитвам нужда да и прелея ружа, че има черта.

# 753
Показват мек, нагъващ се корем - възглавница. Бременният корем е твърд и не се огъва при натиск с ръка.

# 754
  • На топло
Фокусът с възглавницата от корема, хоп, на дупето е феноменален 😜

# 755
...Какво е казала Елфичка?
Много конспиративно беше, но частта в която приятелката Джесика Мълрони уговаря какво да носи херцогинята ми се струва все по-възможна.
Защо са й иначе поне 5 кафяви чанти? Или дрехи за небременни?

# 756
Показват мек, нагъващ се корем - възглавница. Бременният корем е твърд и не се огъва при натиск с ръка.
Мерси, сега разбрах.

# 757
  • София
Кралицата на цветовете https://www.glamour.com/story/the-surprising-thing-queen-eli
Определно комбинацията на Мегън е по-добра...но явно "несъвместимите" цветови съчетания за присъщи на кралските особи Wink

И снимка без палтото https://pbs.twimg.com/media/Dw4s-lNWkAIIlEC.jpg - с него ми харесва повече

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 23:29 от Lana

# 758
Из Pinterest се намират разни клюкарски снимки. Може и да сте ги виждали де. Но провокират слуховете, че не е бременна.
За мен са глупости.
Скрит текст:

Mr. Green Аз ви казах,4е тази жена не се държи като нормална бременна. не и идва отвътре. Може да изляза права за възглавницата. Може да ползват сурогатна майка, ако не искат 4ернокожи гени. Не вярвам в конспирации, но тук нещо ме гложди. Самото поведение на Мегън, как натъртва  бременнИЯ корем във всеки кадЪР , има нещо гнило. Mr. Green
Ако тези снимки не са колаж, абсолЮтно не е бременна.

# 759
Еми на снимката без палто Мегън изглежда добре. Ама то до тази, която буквално се е разплула на стола, всяка би имала аристократичен вид.

# 760
  • Истински се вижда само със сърцето.
Толкова очеваден Фотошоп Wink изтеглили са ръката и от там и корема и така изглежда все едно потъва в него. На мен лично ми идват в повече такива подигравки с хората, без на значение за кой става въпрос.

Иначе цветовата комбинация е интересна, ма мен ми е приятна, макар, че не нося такива цветове.

# 761
Тази цветова комбинация от червено и розово е много модерна и то от няколко сезона. На мен не ми харесва, но доста се носи.

# 762
  • Countryside
Ауу, да бе възглавница! Във филмите имат доста достоверни кореми, тя е във филмовата индустрия, толкова ли не можа да си вземе един "нормален" бременен корем Joy

# 763
НЕма мангизи за реално фалшив корем. И тя завалийката като Бионсето. 😂

# 764
Снимките не са фотошоп. Реални са, но хората акцентират върху такива неща, за да се коментира повече. Дали ще са негативни или положителни, няма значение.
 Като роклята е тясна нормално да се получи така. Тази с цветята на една от снимките ми изглежда все едно няма бюст. А тази с плажния топ , просто си повдига полата, за да не се спъне по стълбите.
Чудно ми е защо не се коментира как е изритало бебето, нали все гледат корема. Тука има, тука няма. Има хора, които до толкова издребняват, че чак стават смешни. Примери с акценти много, като например висящ конец от рокля, изтъркани подметки , етикет, бельото да се вижда. Тук не говоря само за Мегън или за която и да било кралска особа.
Хората просто обичат да си плюят това е. Не преминават натам , а си изсипват цялата злоба.

В скрит текст добавям снимките
Скрит текст:

Тук Мегън ми харесва. Въпреки гафа с етикета на роклята, който е по вина на стилистите ѝ

Ето нещо любопитно
https://lifestyle.bg/stars/keyt-midaltan-rozhdeniyat-y-den-i-zas … -prisastvaha.html

Онези така чакани снимки от партито на Чарлз май няма да има

Общи условия

Активация на акаунт