Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 506
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 735

Каква е изцепката на Софи, наистина не съм запозната?

Тук в тази тема май четох, че Софи е любимата снаха на Кралицата и прекарват доста време заедно.
Доколкото помня,а то не е много по случая,Софи настояваше да продължи да работи след сватбата.
След което се беше разприказвала пред някакъв журналист за личния живот на мъжовата си рода.
И много бързо откри,че всъщност не й се работи толкова.

# 736
Случайно попаднах на тази страница от ИНГ
/https://www.instagram.com/explore/locations/238902165/birkenhead-united-kingdom/?hl=ru/
в която с много снимки е отразено посещението на Хари и Меган в Биркенхед. И на всичките се откроява типичното придържане на Корема Simple Smile
Тази снимка е направо покъртително показателна:

От целия снимков материал ми хрумна едно нещо. Може би Мегън държи корема не за да го подчертава, а защото не знае какво да го прави. Предвид на това, че през целия си живот е била слаба сега за много кратко - няма и два месеца се "обзаведе" с това огромно чудо и шока й  чисто физически сигурно е невероятен. Първо - тежи, второ - не си виждаш краката когато ходиш, трето - доста от телесните нужди се обслужват по съвсем различен начин. Аз съм един от най-върлите привърженици на теорията, че тя позира с бременността. Но като я гледам как с всички сили и въпреки заетите ръце пък търси начин да го подпира започвам да се замислям че може и да не съм съвсем права.
Просто не е свикнала тялото й да бъде такова.

# 737
Не се е събудила един ден с +Х килограма и огромен корем. Затова природата е измислила да бременеем 9 месеца и постепенно да свикваме с промените. Гледах клип във ФБ за посещението, ръката си е нон стоп там, не е амо за снимките. Нейна си работа, ама омръзва вече. Не е единствената бременна на света.

# 738
  • София
Леле, Кейт колко е слаба. Иначе много ми харесва.

# 739
Доколкото помня,а то не е много по случая,Софи настояваше да продължи да работи след сватбата.
След което се беше разприказвала пред някакъв журналист за личния живот на мъжовата си рода.
И много бързо откри,че всъщност не й се работи толкова.

Да, отдавна е бил скандалът със Софи, през 2001 год ако правилно разбрах. И както отбеляза The ant is... - на фона на постоянните изцепки на Фърги и Даяна, вече никой не си спомня и коментира изцепката на Софи.

# 740
Предстоящи събитие на Мегън:
16 януари  /сутринта/ - Благотворителна организация за защита на животните
16 януари / вечерта/ - Херцогът и Херцогинята ще посетят шоуто на цирк дю Солей в Албърт Хол

Относно червеното палто, тя е носила много преди да се омъжи. Притежава го в тъмно маслено зелено, както и в черен цвят.
Първата снимка е от 2016 декември. Втората - 2017 март

Яке - Dubarry
Обувки - Mozart ,  See by Chloé
Пуловер - J Crew
Обеци - Kiki McDonough
Дънки - Zara

Виктория

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 17:01 от ۵ Gray. ۵

# 741
  • До сърцето...
Близнаците с кралска кръв, Филип и Александър Сръбски, днес навършват 37 години.
(имат по-голям брат - Петър)

# 742
  • На топло
Сръбските принцове приличат на любители на кебабчета и бира 😂😂

# 743
  • Бургас
Сръбските близнаци са като две капки вода Simple Smile
Нищо, де ! Да са живи и здрави

# 744
Уууу сърбите са чудни.
Представяте ли си този с мустаците мъж на Мегиту?

# 745
  • На топло

Харесва ми Кейт от днес, облякла се е много подходящо за сезона и мероприятието. Имам същите боти 😁, но друга марка (бюджетна).
Скрит текст:
Вярно, Мегън и сърбина са хубава двойка😍, само дето няма нищо в банковата му сметка, не става.

# 746
  • До сърцето...
Уууу сърбите са чудни.

Баш той не е женен, можем да ги сватосаме  Mr. Green

# 747
Кейт не ми харесва с това палте и набръчкано панталонче.

# 748
...Вярно, Мегън и сърбина са хубава двойка😍, само дето няма нищо в банковата му сметка, не става.
Ам, тя нали е с Хари само и единствено по лИбоФ. Нищо общо с банкови сметки. И освен това, с нейната успешна телевизионна кариера, ще може да си позволи да издържа един принц.
Само не разбирам тази болезнена привързаност към това палто - вече знаем за поне четири броя.
Ще излезе права Елфичка за дрехите, а аз не повярвах в началото.

# 749
Уууу сърбите са чудни.
Првдставям си го в 'Стара Сърбия' (единствената кръчма, в която съм била в Сърбия) да ми сервира паприка у павлаци и плато скара 😂 Ама да са живи и здрави рождениците!

Общи условия

Активация на акаунт