Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 501
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 720
  • в сърцето на един мъж...
Абе кой луд изпуска служба в двореца след 17 години току така ако няма сериозна причина?

# 721
Знаците на Баба не са положителни, а по скоро липсват отрицателни. Само че това си има обяснение - баба вече е пътник и имиджа на Фирмата вече не е от такова жизнено значение за нея, Чарлз да му мисли в дългосрочна перспектива. Уйлям и Кейт са точно каквито трябва и имат трима наследници. Така че Мегън я оставят на воля да обира негативния вот. По-добре тя, отколкото престолонаследниците или кръвните роднини /като братовчедките напр./
Защо я взеха - ами тя друга не пожела нейната длъжност. И нови кандидатки явно не е имало на хоризонта, да не забравяме че двамата са се запознали на УГОВОРЕНА среща. Може и да са си мислили, че като актриса ще си изиграе по-добре ролята, сравнена примерно с Шарлийн Монакска. Неспособността и нежеланието й да учи обаче сигурно са се оказали неприятна изненада. Вярвам напълно, че това както и проблемите й с персонала се дължат и на "волфрамовата нишка" в характера. Тя е зодия лъв и е драпала близо 20 г. сама да се държи над водата /да се ожени и използва продуцента е също самостоятелно оцеляване/.
На глезльо като Хари, расъл без майка и зодия Дева такова му трябва - жена с твърд характер, която да го командва. Реално погледнато може и да не му писне във времето напред. Толкова е респектиран от нея /че е твърда, самостоятелна, оцеляваща и че го взе/, че вероятно изобщо не "вижда" гафовете й.

# 722
Новините за масови напускания са толкова истина, колкото и тази, че майка й е била поканена да прекара Коледа с цялото кралско семейство, както и всички дълбоки умозаключения, направени след това.
Няма да навлизам в размишления, но е наивно да се смята, че хора с две десетилетия опит във "Фирмата" ще вземат емоционално решение да зарежат всичко и да напуснат, вместо например, да я поставят на място с елегантна, задкулисна и т.н. игра, каквато англичаните владеят до съвършенство.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 10:43 от G&B

# 723
И аз не вярвам не тази глупости, че Мегън е баба Яга.

# 724
Лично аз мисля, че Меган не желае да се научи. Нарочно държи да е различна, за да я обсъждат постоянно. И не й пука, че повечето коментари са хейт. Въпросът, обаче е колко още ще я търпят да е по вестниците все с лоши коментари.
Всяко чудо за три дни.А и това е невинна работа:станала придатък към корема си,кич като визия(въпрос на вкус).Или пък не се разбрала с персонала,друг ще си назначи или да си шета сама.
Тръгне ли обаче да се мери с майсторките на скандала,Дайана и Фърги,то се знае как ще приключи работата.Двете бяха висш пилотаж,но ги отстраниха.Има и трети вариант-третата снаха Софи,една изцепка и мина в аркива.Няма кой знае какви опции.Скучно ще й бъде.Така обаче беше при баба.
Според мен,негласната кралска двойка вече са Уилям и Кейт.Филип е дал-взел,Камила и Чарлз изглеждат по-стари от майка му .Бъдещето на Меги като дукеса в голяма степен ще зависи от жената на новия крал.

# 725
Софи Рис-Джоунс-Уесекс откога пък е в архива? Участва си жената в най-различни инициативи, просто е на заден план като медиен интерес. Ето я например (предколедно 2018) в патронаж срещу сексуалното насилие, снимана заедно с Анджи:

Ето тук с Еди са на откриване на нов сикхски храм на 6 декември:

Много яка синя рокля, между другото. А и тя е хубава жена.

Цитат от статията: It has been a busy few weeks for the countess who was spotted recently on a visit to Derbyshire in the East Midlands of England. The 53-year-old met with children and staff at Fairfields School in Nothampton to mark its 80th anniversary.
Пише, че е била доста заета ноември-декември с ангажименти.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 12:08 от Анонимен

# 726
Има и трети вариант - третата снаха Софи, една изцепка и мина в архива.

Каква е изцепката на Софи, наистина не съм запозната?

Тук в тази тема май четох, че Софи е любимата снаха на Кралицата и прекарват доста време заедно.

# 727
На Хари целият ли живот ще мине под наслова "отраснал без майка"? Мъж на над 30 години, ще става баща, а още сякаш се гледа като малко момченце, което, понеже е загубило майка си, трябва да се хване за полата на жена си. Даяна страдала заради детските си травми, Хари и той... Да загубиш майка си е трагедия без значение дали си принц или просяк, а той има възможността да си осигури цяла армия от терапевти и психолози, които да му помогнат да я превъзмогне. Един куп сираци я нямат тази възможност, но стават и продължават. Къде ти друга възможност?

# 728
  • Някъде там
Лично аз мисля, че Меган не желае да се научи. Нарочно държи да е различна, за да я обсъждат постоянно. И не й пука, че повечето коментари са хейт. Въпросът, обаче е колко още ще я търпят да е по вестниците все с лоши коментари.
Всяко чудо за три дни.А и това е невинна работа:станала придатък към корема си,кич като визия(въпрос на вкус).Или пък не се разбрала с персонала,друг ще си назначи или да си шета сама.
Тръгне ли обаче да се мери с майсторките на скандала,Дайана и Фърги,то се знае как ще приключи работата.Двете бяха висш пилотаж,но ги отстраниха.Има и трети вариант-третата снаха Софи,една изцепка и мина в аркива.Няма кой знае какви опции.Скучно ще й бъде.Така обаче беше при баба.
Според мен,негласната кралска двойка вече са Уилям и Кейт.Филип е дал-взел,Камила и Чарлз изглеждат по-стари от майка му .Бъдещето на Меги като дукеса в голяма степен ще зависи от жената на новия крал.
Сериозно ли? Ще хване Кейт Хари под ръчичка и ще го заведе при адвокат да се разведе,шушнейки му на ушенце че от нея зависи той да е женен за Меган и тяхното бъдеще.Тя е кралицата и решава какво да правят те двамата и дали Мегито ще е дукеса.Понеже на Кейт не и харесала панделката на рокличката на Шарлот от сватбата на Съсексови,тя решава съдбата на Мегито като развежда Хари.
😁😁😁
Не мисля че някой има право да решава от тук нататък каква ще е Меган освен те двамата.
Да не е непълнолетен Хари или пъкМеган, че някой пък било то бъдещата кралица ще решава дали да е дукеса?

# 729
На Хари целият ли живот ще мине под наслова "отраснал без майка"? Мъж на над 30 години, ще става баща, а още сякаш се гледа като малко момченце, което, понеже е загубило майка си, трябва да се хване за полата на жена си. Даяна страдала заради детските си травми, Хари и той... Да загубиш майка си е трагедия без значение дали си принц или просяк, а той има възможността да си осигури цяла армия от терапевти и психолози, които да му помогнат да я превъзмогне. Един куп сираци я нямат тази възможност, но стават и продължават. Къде ти друга възможност?
Е именно де, сираците стават, защото нямат друг изход. Освен това по мое мнение дори и сираците си остават с психологическата травма и то за цял живот. Просто при различните хора се проявява по различен начин. Уйлям и той е загубил майка си Simple Smile Но той, поне гледно от далеч, има по-умерения характер на баща си. Докато Хари се люшка насам-натам и го влече към приключения и екзотика като майка му.
А за Мегън изобщо какво да кажем - по-добре щеше да е ако беше загубила баща си и още двама, трима близки кръвни роднини Simple Smile
Ей за това Катрин е различна - има силно и цяло семейство зад гърба си.Освен това мисля, че не си е губила времето през осемте години гаджълък с Уилям, а се е подготвяла, подготвяла. Къде съзнателно, къде според обстоятелствата.
Не мисля, че има психолог на света който да те накара да се вземеш в ръце, ако сам не го пожелаеш. Но аз съм привърженик и практикувам технологията на Барон Мюнхаузен - хващам се за косата и се издърпвам сама.

# 730
# 731
Благодаря, The ant is...!

Наистина за първи път чувам за този скандал.

# 732
А, той е като буря в чаша вода, на фона на сътвореното от Диана и Сара. И след него се отказват от бизнес начинанията си и започват работа за короната.

# 733
  • София
Сериозно ли? Ще хване Кейт Хари под ръчичка и ще го заведе при адвокат да се разведе,шушнейки му на ушенце че от нея зависи той да е женен за Меган и тяхното бъдеще.Тя е кралицата и решава какво да правят те двамата и дали Мегито ще е дукеса.Понеже на Кейт не и харесала панделката на рокличката на Шарлот от сватбата на Съсексови,тя решава съдбата на Мегито като развежда Хари.
😁😁😁
Не мисля че някой има право да решава от тук нататък каква ще е Меган освен те двамата.
Да не е непълнолетен Хари или пък
Меган, че някой пък било то бъдещата кралица ще решава дали да е дукеса?

Кейт и Уилям са фини хора. Няма да направят нещата толкова остро и ярко. Все пак са обучавани за бъдещи престолонаследници. Но, ако решат, със сигурност могат да пратят Хари и Мегито /особено Мегито/ в трета глуха, от където да излиза за 1 - 2 мероприятия в годината, колкото да си заслужи издръжката. Не бих ги подценявала.

Относно зодиите - Меган ми е много далеч от зодия лъв. Няма го блясъка ,усета и способността да се приспособява в нова среда - качества присъщи на лъвиците

# 734
  • До сърцето...
Кейт на посещение в King Henry’s Walk Garden, където ще разгледа градинките на доброволците, ще участва в урок по зимно градинарство, ще строи хранилки за птици и ще приготви нещо си (май пица) в пещта, разположена на територията на градината. На снимките няма нищо от това, само тя е.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт