Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 453
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 825
Lana, имах предвид, че темата не би трябвало да е само или основно снимки и избягване на коментари, за да не се засегне някой по-краен потребител. Да си разглеждаме снимки само можем и сами, общуването във форум е "друга бира". Не съм фен на хейта и грозните коментари, чета ги по диагонал. Позволявам си такива в Компроматите и то рядко.

# 826
И това което винаги ме кара да се хиля:
"Разваляме хубавата тема НА Радика"
 Темата е на всички.
Мерси разбира се, че Радика я прави.

Разбира се, че темата е на всички, но поне нека вземем пример от Радика. Постингите ѝ са брилянтни, наслада за окото!  И никога не съм я видяла да бълва хейт, страница, след страница.
Но почвам да разбирам, че май някои хора просто имат нужда на правят това, иначе живота не им е интересен. Ще се радвам да го правят в другата тема обаче!  Честна дума, нямам  никаква нужда да чета по 20 страници за “ръката на корема“. И не, не смятам аз да напускам темата. Считам, че хейтърките трябва поне малко да се контролират, защото не е нужно всички да им слушаме "радиото“, ден след ден, тема след тема. Проявете поне малко уважение към другите, а не ги призовавайте да се отписват от темата.

# 827
Аз следя само тази тема, изобщо не ходя да търся снимки и статии и ми е много интересна и приятна
Постингите на възмутените не са нещо различно от останалите, всъщност даже са спам. Като искате информация и интелигентни постове, бъдете и вие самите пример.

# 828

Разбира се, че темата е на всички, но поне нека вземем пример от Радика. Постингите ѝ са брилянтни, наслада за окото!  И никога не съм я видяла да бълва хейт, страница, след страница.
Но почвам да разбирам, че май някои хора просто имат нужда на правят това, иначе живота не им е интересен. Ще се радвам да го правят в другата тема обаче!  Честна дума, нямам  никаква нужда да чета по 20 страници за “ръката на корема“. И не, не смятам аз да напускам темата. Считам, че хейтърките трябва поне малко да се контролират, защото не е нужно всички да им слушаме "радиото“, ден след ден, тема след тема. Проявете поне малко уважение към другите, а не ги призовавайте да се отписват от темата.

Прояви и ти уважение към чуждото мнение, щом искаш някой да уважава твоето. Да, има по-груби коментари, има такива хора, които се изказват по-крайно, ако те смущават техните изявления, просто ги пропускай. Аз също понякога пропускам.
Не знам какво очакваш от тази тема, но това, което търсиш, няма да го намериш тук. Ако искаш наслада за окото, Инстаграм е пълен с подобни снимки, да им се наслаждаваш, без да четеш коментарите. Тук сме се събрали в Клюкарника, да ги обсъждаме и клюкарим. Всеки е добре дошъл смятам, докато не напада другите потребители.

# 829
Изобщо нямам намерение да пиша в другата тема. Тя и не вярвам да я пребъде, защото модовете ще я затрият.  От къде на къде 2 потребителки ще ,,гонят 20 от тема в обществен форум. щом КАТО не се нарушават правилата на форума.
Айде, слезте на земята малко.
На мен пък другите кралски фамилии, освен Английската, грам не са ми интересни. Първият пост винаги го преска4ам, както и постове свързани с тях..Ценя си ве4е хардиска и не го пълня с излишна информация. Но не омаловажавам труда на автора, все пак има си хора,които им е интересно.

# 830
# 831
  • София
На мен лично не ми пречи всеки да си обсъжда това, което го интересува, вълнува или дразни. Това, което ми е интересно го чета, това което не ми е интересно го подминавам. Никой не ме е подразнил с нищо в тази тема Simple Smile

Относно последния тоалет на Меган - ами много, много ми харесва. Роклята си личи, че е евтинка, но пък е хубава. Палтото и обувките са трепач. Малко са ми летни обущетата, но пък са много хубави. А и гледам е пуснала косата - така определено е много по-приятна за гледане. Този път браво от мен Simple Smile

# 832
Горкият Уилям остана без коса, Хари и той е тръгнал по същия път. Дано поне Джордж и Луи не са наследили гена.

# 833
  • София
Горкият Уилям остана без коса, Хари и той е тръгнал по същия път. Дано поне Джордж и Луи не са наследили гена.

Ами от дядо им Филип са така всичките. Не съм си поставил за задача да забележа братята на Чарлз дали са без коса.

# 834
Четох някъде, че генът за плешивостта се предавал по майчина линия . Ако е вярно, мъжете в рода на Кейт не са плешиви, така че децата на Уилям са късметлии.  

# 835
За плешивостта трябва да се гледа вуйчото - ако той е плешив, вероятно и племенника ще е. По мои наблюдения е вярно.

Значи.... който има проблем какво се пише в темата е свободен да не чете. Явно не е наясно що е то публичен форум.

Мегън си заслужава глупостите за фалшивата бременност, как пък не го пусна тоя корем. Как да спре човек да го обсъжда това подпиране, то просто не можеш да повярваш, че ПАК и е там ръката! Rolling Eyes Добре, разбрахме, всички знаят, сигурна съм, че и извънземните вече знаят, че е бременна, не може ли да спре да ни го навира тоя корем? Аз имам две деца, познавам толкова жени били или бременни в момента, е такова чудо не съм виждала.

Все по Мегън се плюело - ми, като видиш снимките на другите, държат се нормално, обличат се нормално какво има толкова да им обсъждаш? Тя така се напъва да е в ролята на херцогиня, че направо се е .... кхъм,....пренапънала, так да се каже. Ми малко по-нормално, стига свива тая глава между раменете, пусни го тоя корем...
Може аз да не ги разбирам кралските мурафети, ама и по-добре.

# 836
Ми чакала е, ама си е заслужавало. Да си бъдещата кралица на кралството си заслужава и да почакаш и да се поунизиш.
Ама тва за децата - на Уилям и Кейт им личи, че се обичат и работят заедно за да са достойни крал и кралица, просто имат обща цел и са един екип.
Хари е влюбен до уши, ама Меги не знам...
Кейт е посъстарена, като всички англичанки, ама грозна не е, все пак не сме кьорави. И Мегън не е грозна, е, може би малко пищялките, ама е нелепа. Нормална жена отиващ към 40-те. Поразгледайте и снимки от близо. Бая бръчки и провисване има и тя.

И да не забравяме - може да имаш орда бавачки, ама три деца, дето сам си си ги раждал, имат цена.

Сега, като се замисля... нехаресващите Мегън наблягат на това, че не е на място и се държи неадекватно, а негаресващите Кейт, че е сбръчкана. Хубаво, ама едното си е природа - всички ще се сбабичосаме, дай Боже, ама все си мисля, че да се държиш и обличаш подобаващо е нещо, което можеш да научиш.Thinking

# 837
pandora, ти не беше ли модератор едно време?

# 838
  • Някъде там
Страхотна Меган днес.
И цветовете и всичко много ми хареса.
Кейт вчера я харесах много повече от днес.Еженевното облекло при нея винаги я прави по млада и по-готина.
Днес цвета и роклята са хубави но този черен чорапогащник е като на лелка..не ми харесва с него.

# 839
  • До сърцето...
Много вятър и в Нидерландия, но това не пречи на Максима да е слънчева Grinning

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт