Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 447
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 840
  • Някъде там
Камила днес.
Много готина снимка.Добре изглежда, възстановила се е.

# 841
Мегън и Хари

Рокля - Roland Mouret Resort 19 Sarandon

Гривната е принадлежала на Даяна, също така я е носила на първия ден от тура в Австралия.
Клъч - Givenchy
Обувки - Stuart Weitzman

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 21:35 от ۵ Gray. ۵

# 842
pandora, ти не беше ли модератор едно време?
Бях Blush
Преди... едно седем, осем години...

Хаха, холандците какви са смехурковци. Много са ми позитивни тия хора.

# 843
  • Някъде там
Колко ли хейт ще получи сега Меган?  На мен много ми харесва с дългата блестяща рокля. За първи път я виждам в дълга рокля откакто е дукеса но дано не е и за последен.
Да допълня че почти никъде не държи коремчето.
Май чете темата 😁

# 844
Много хубава Мегън!

# 845
Страхотна е наистина!

# 846
Страхотна е Мегън с дългата рокля.

# 847
Абсолютни идиоти са и двамата с Хари. Пак с ръката на корема, новият Младенец се очаква. От там нататък, нищо не забелязвам. Тази жена не чете ли медии?, Цял свят я майтапи и се възмущава с това държане на корема.

На тел. няма скрит текст.
Пандора, питам, защото ти най-добре ще знаеш, може ли да си плюем по Меган  или друга кралска персона в темата или е противозаконно? SunglassesStuck Out Tongue Winking Eye

# 848
  • Някъде там
Гледам снимките и си мисля че проблема на Меган е че не знае къде да си сложи ръцете а не че толкова иска да си стиска и показва корема с цел демонстрация.На някои от снимките ясно си личи как търси къде да сложи свободната и като няма чанта или за кой да се хване или подпре гърба му 😉 и ги слага на корема защото сега е удобен за ползване 😁.
На последните снимки има чанта,но с другата ръка търси Хари да си сложи ръката на гърба му,или го държи.
На едната снимка Хари не е до нея и тя посяга към корема.
Трябва някой да я научи, че ръцете могат да стоят и в свободно състояние.

# 849
Хах, важното е да не плюем една по друга. Иначе, както беше казано - темата е дискусионна, всичко в рамките на добрия тон си е ОК. Обсъждаме кралски особи, факт, че някои се обсъждат повече. Сега... не винаги с добро, ама т’ва е положението.

# 850
И на мен много ми харесва Меган с тази рокля. Има много хубави ръце..Иначе може да и е комплекс наистина и да не знае как да застане.

# 851
Статия в Dailymail с много снимки от днес и вчера, както и няколко видеа.

Не намирам двамата за идиоти, не ме дразни ръката на корема. Не й е разрешено да работи, няма право да поддържа блога си и т.н. Остава й само да се радва, че е забременяла и е изпълнила това, което се очаква от нея. Или да си е пренаредила приоритетите и да иска дете (на нейната възраст часовника си тиктака).
Не споделям теорията, че щом се е хванала на това хоро, то тя сама си го е търсила. Всички ние без да сме принцеси или херцогини, сме правили различни избори в името на деца и семейство.

# 852
  • Някъде там
Чак пък идиоти...🙄

# 853
G&B, + 1. Точно същото мисля и аз.
Чудесни са Меган и Хари, излъчват щастие и ме зареждат позитивно.
Вечерната рокля не е нищо особено, но на нея си и стои добре. Вчерашният ярък ансамбъл обаче повече ми допада.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 22:31 от Анонимен

# 854
Роклята ми хареса, само на една снимка подпира Корема и тамъъъъъъъъъън да кажа "Бравос момиче, тази вечер си за отличен" и хоп - погледа ми попада на сандалетите ... Simple Smile Като за моя вкус не са за сезона и не подхождат на роклята, дори и на мястото - нищо че е цирк, а не опера. Чудя й се как се държи на тези каишчици. За мен този модел е възможно най-неудобния за носене /нямам предвид ходене/. Ходилото постоянно се плъзга напред, каишката не го задържа, за сметка на това прерязва. Смятам за невъзпитано на затворени обществени места да се показват боси пръсти на краката.
И като цяло ний у наше село като ходим на цирк обуваме галошите, щот на поляната дет гу праят се`й калну. Simple Smile
Мегън докато роди може да я прекръстим на Атлас, онзи дето подпирал Земята, че да не падне.

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 22:28 от dariVale

Общи условия

Активация на акаунт