Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 400
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 960
  • Bristol
Е как да не ги интересува мнението на Сара от западен Уелс? Нали тя им плаща дрехите, с които ходят по Лондон да галят кучета и дечица.
Все едно световно известен хирург, да даде 10 000 лв за благотворителност и после да каже " ама вие ми дължите 20 000 за дрехи, билети и други разходи"
😁
За издръжката на кралското семейство го коментирахме няколко пъти вече. Доходите са им от Crown Estate, колекция от земи и тяхно имущество, което не знам си кой крал го преотстъпил за стопанисване от независима организация. Доходите от това имущество влизат в държавната хазна и чак след това около 25% от тях се дават на кралицата и тя ги разпределя в семейството. Не ги издържа точно данъкоплатеца. Отделен е въпроса вече през вековете как са се сдобили с тази собственост.

За който го интересува повече информация гугълнете Crown Estate, от където идва този Sovereign Grant, който се изплаща от държавната хазна. При кой крал се сформира, как точно функционира и кой го стопанисва.

# 961
Дядо (97г) е катастрофирал с джипа си днес до имението Sandrighan. Не е ранен и при него е доктор. Бил ударен от друга кола и джипът му се е обърнал. Свидетели са му помогнали да излезе, бил е в шок. Шофирал е сам.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 20:09 от G&B

# 962
Аууч, дано не му повлияе зле на тия години.

# 963
https://www.bbc.co.uk/news/uk-46912691

Дано! Доста ... смело от негова страна да шофира сам. Лично мнение.

# 964
Ужас, дано му няма нищо.

# 965
Много ме впечатли идеята Мегън да си оперира и другото кокалче, след като роди Joy Тъй като едва ли чете тук и не е наясно, че може да го направи, може да и се отправи писмено предложение Mr. Green

# 966
Ужасен ужас. Дано е добре човекът.

Аз съм на мнение, че след определена възраст не бива да се шофира. И реакциите забавени, и зрението не е същото. Еле пък на 97!

# 967
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/01/17/482112586106 … 5861061801362.mp4
безопасен линк към видео от началото на гала представлението. Ключов момент 3:02 мин. ставане за поздрав на тълпата и ... Корема е пак на преден план.
3:14 мин - здрав захват на ръцете и сядане. Да кажем, че може да е помощ заради наедрялата фигура. Ма тази фигура как се крепеше на пети-пръсти с една тънка каишка прихванати. Хари е супер притеснен.
3:24 мин - Хари си знае урока, примирен търси и се хваща за ръката. Физиономията му е супер нещастна.
Начина по който го направиха също говори за отработен номер за привличане на вниманието, за съжаление ...
Всяко диво хлапе накрая си намира звероукротителя. Simple Smile
Понякога си мислех,че преекспонираме Корема,видяхме на няколко снимки да го крепят и оплюхме горката бременна.
Направо сме си били ласкави към нея.
Изгледах видеото,клони към гнусно.Сякаш всеки момент ще й изтекат водите или получи разкритие публично.
Цирк в цирка!

# 968
  • в сърцето на един мъж...
LilaC, изпревари ме, мислех си на цирк, като на цирк Simple Smile

# 969
Е какво очаквате? Всички погледи в тях, прожектор ги осветява...къде да си сложи ръцете?!

# 970
  • На топло
В звездни компромати, мислят, че Мегън трябва да носи тези сандалки по портокол 😅

# 971
  • София
Хари не ми изглежда нещастен, гледа си нормално. Хващат се за ръце, като сядат, защото ги осветяват и всички гледат.
Всеки вижда, каквото му се иска да види.

# 972
Гледам, гледам, нещо различно гледам сигурно и аз. Нито нещастен Хари виждам, нито гнусна Меган, която се подпира нарочно.
Горкият британски данъкоплатец давал по 69 пени годишно за кралицата. Сега ще пусна линк към статията. Ето, и то от сериозен източик, не Elle или Cosmopolitan:
https://www.financialexpress.com/world-news/whopping-amount-this … l-family/1224115/
Иначе Мери чудесно е обяснила всичко за бюджета на Короната. Получават част (15-20 %) от доходите за имотите на Короната, останалото се прибира от държавата. Това е. Има подробни обяснения дори в сайта на баба, даже и годишни отчети кое как е изхарчено. Други пари от бюджета не вземат, имат си собствени приходи.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 22:10 от Анонимен

# 973
Като знам колко милиарда вкарват в икономиката на страната само за това, че ги има, данакоплатецът бълха го ухапала. Нямаше да е интересът такъв, ако имаше само замъци, но не и кралско семейство.

# 974
  • На топло
А къде живеят?
Всички тези дворци, замъци, терени.
Както и да е....имам мнение по този въпрос и никой не може да ми го промени.

Общи условия

Активация на акаунт