Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 420
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 945
  • София
Скрит текст:
То си ти личи, че си кралица! Heart
Бих сложила такъв тип https://www.ebay.co.uk/itm/NEW-MANOLO-BLAHNIK-dorsay-BLANCHIDO-9 … rWIOd3epHIiw5smKw
СПАМ:
Скрит текст:
Много обичам обувки, особено тип Маноло, Джими Чу... Разбира се финансово нямам възможност да си позволя марките, така че си карам на имитации. Харесвам супер изчистени рокли с обувка акцент. Ама много "дива" обувка с обикновена черна рокля. Мммм. Ама, ей, на родих и се олелчих. Joy А обувките ми си седят подредени и плачат за излизане. Joy Харесвам 10+ токове и ниска предна част. Не харесвам с дебела платформа и висок ток.
Показаната от теб ми е ниска. Stuck Out Tongue Winking Eye

И за да не е само спам, ето няколко хубави обувки на Кейт:
На първата май има нещо силиконово в обувката, за удобство?
Скрит текст:

Teзи явно са й единствените от типа и само тях си носи на хайлайф събития.

Тези са разкошни:

Не, Кейтито има и други сандалетки, и на повечето glam събития е именно със сандали, дълга рокля и  т.н.
Силикончета са на чорапа, за да не се плъзгат.

Скрит текст:
Моят оптимален ток е 8 см, за да мога и да ходя и танцувам. И с по-височки става, но над 10 ми идва too much Simple Smile...а и вече съм на възраст Joy
Но Джими, Маноло и подобни са ми любими и на мен. Още съжалявам, че не се обзаведох с едни чу-та за сватбата.

# 946
Nature Sparkles Меган за първи път се  появява с официална вечерна рокля
изключвам турнето в Австралия където я представиха на местните величия
с една дълга бяла и после синя рокля или обратното затова очаквах нещо по-така
не тъмно синьо с ламе и отново да се подчертава големия и корем..хубава рокля но не е
подходяща за Меган в момента..а Кейт е много сладка с ръката на корема.

# 947
Магазин за сувенири има и във Версай и във всеки един музей. И приходите отиват директно в хазната.
Нещо не разбрахме май. Съгласна съм за магазини в музеи и други официални места. Но има хиляди магазини, които продават лика на кралските представители. Върху чаши, чинии, възлгавници и т.н. (Конкретно за Англия съм гледала интервюта със собственици на подобни магазини). Най-големия бум е около сватби, раждания и погребения. Дори ти и аз можем да си направим чаши с лика на Даяна, Елизабет, Кейт и т.н. и да ги продаваме, печелейки на гърба на чуждия живот.
(Можем и книга да напишем за враждата между Даяна и Камила и да изкараме чувал с пари. Wink )
Предполагам, че плащат някакъв данък за да ползват лика... Не знам, може би Lana да каже, ако е запозната.
Скрит текст:
В Несебър по едно време гласуваха в хазната да отиват 20ст за всеки сувенир, изобразяващ Несебър. Не знам дали остана това или го премахнаха.

А примера с хотелиера... Ти ще отидеш до разгледаш Уиндзор и Бъкингам, но нали ще трябва да спиш някъде. Я в Хилтън, я при Питър със семейното хотелче.
"РоялЛенд" (думата си е моя измислица) е за да създава легенда и желание да отидеш до там и да изхарчиш някой лев в страната им.

Ето една статия по въпроса: Simple Smile
https://www.investor.bg/zoom/355/a/golemiiat-biznes-s-kralskite-svatbi-261215/

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 17:34 от Ice Queen

# 948
  • София
Предполагам плащат нормалния данък доход. Не знам, но не вярвам да плащат за ползването на лицето на Бети. Може би ако конкретната снимка има авторски права, се плаща на автора. Но на Бети "лично" - едва ли Simple Smile

# 949
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/01/17/482112586106 … 5861061801362.mp4
безопасен линк към видео от началото на гала представлението. Ключов момент 3:02 мин. ставане за поздрав на тълпата и ... Корема е пак на преден план.
3:14 мин - здрав захват на ръцете и сядане. Да кажем, че може да е помощ заради наедрялата фигура. Ма тази фигура как се крепеше на пети-пръсти с една тънка каишка прихванати. Хари е супер притеснен.
3:24 мин - Хари си знае урока, примирен търси и се хваща за ръката. Физиономията му е супер нещастна.
Начина по който го направиха също говори за отработен номер за привличане на вниманието, за съжаление ...
Всяко диво хлапе накрая си намира звероукротителя. Simple Smile

Малко след втората минута, докато е тъмно в залата как без проблем се тръсна на стола, а после и трябва помощ от благоверния. Да внесат Оскара!

# 950
  • от Луната
Сега пък решиха, че Мегито е отдала почит на Даяна с избора си на цветова комбинация за събитието на благотворителната организация и так спечелила Хари Wink http://roninews.bg7.eu/203204/

# 951
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/01/17/482112586106 … 5861061801362.mp4
безопасен линк към видео от началото на гала представлението. Ключов момент 3:02 мин. ставане за поздрав на тълпата и ... Корема е пак на преден план.
3:14 мин - здрав захват на ръцете и сядане. Да кажем, че може да е помощ заради наедрялата фигура. Ма тази фигура как се крепеше на пети-пръсти с една тънка каишка прихванати. Хари е супер притеснен.
3:24 мин - Хари си знае урока, примирен търси и се хваща за ръката. Физиономията му е супер нещастна.
Начина по който го направиха също говори за отработен номер за привличане на вниманието, за съжаление ...
Всяко диво хлапе накрая си намира звероукротителя. Simple Smile

Малко след втората минута, докато е тъмно в залата как без проблем се тръсна на стола, а после и трябва помощ от благоверния. Да внесат Оскара!
Оскар не ами, и отгоре. Малко преди да се тръсне на стола се гласи да сяда и пак подпира Корема, викам си - помага си. Да, ама Не. Пусна го, оправи фустата и си седна съвсем свободно ....
Дано Хари да е грипав просто, а не да е започнало да му писва от фасоните й ...

Виктоалиа, те Даяна я слагат и дигат де когато се сетят. Горката, не й оставиха кокалите да почиват в мир. На всеки неин тоалет може да се намери аналог по цвят, кройка и визия и в днешно време. Кейт, а сега и Мегън присъстват на стотици събития. Естествено ще се появяват и препратки към миналото ...

# 952
  • На топло
Ice Queen
Просто не се съгласих с твърдението, че Кралското семейството си живее живота и въобще, ама въобще не им пука от хорското мнение.
Както и преди съм писала и сигурно се повтарям, в 21 век, трябва по някакъв начин те да са привлекателни за публиката.
Замъци, дворци, исторически места, не само в Англия, са любими туристически дестинации. Вземи Франция като пример и без working royales има тълпи навсякъде. Хората обичат културата, красотата, архитектурата. Аз живея близо до два замъка, а във Версай ходя много често 😊 и постоянно купувам някаква глупост от магазините там.
Без да влизам в дълбоки разсъждения, защото има и политически фактори, които са още по-комплексни....

# 953
  • София
Сигурно им пука, но не точно за това как, дали и защо Мегън си държи корема...ми неин си е, ще си го прави каквото иска. Може пък да и е приятно да си го докосва, може бебето да подритва, може така да се чувства по-сигурна.
Два чорапогащника и тъмен лак няма да бутнат монархията...щом Даяна, Сара, Камила и т.н. не успяха Simple Smile

# 954
  • На топло
Бутането на монархията е много силна дума 😆 Ако Републиканците обещаят ( хипотетично) на британците, да направят Англия Република. И хората гласуват за тях, за да извадят паразитите ( кралското семейство) от замъците 😆.
Те стават музеи собственост на държавата, а тиарите отиват във витрините, там където всички ще ги гледат.
Даяна, Сара, Камила са пешки.
Политиците водят хорото и високообразованите хора.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 18:10 от Hello♥J

# 955
  • София
@Hello❤J, ако не е тайна до кои замъци си близо?

# 956
  • На топло
Vaux-le-Vicomte и Château de Fontainebleau.
 Версай ми е любим, част от парка е безплтен и е супер за разходки през уикенда 😊

# 957
Hello♥J, сега вече ти завидях! Grin

# 958
  • София
Hello♥J, сега вече ти завидях! Grin
И аз 😊
Знаех си! Фонтенбло ми е мечта...не успях да отида преди...ще трябва да ти идвам на гости 😉...да обсъдим Мегън и Кейт

# 959
Здравейте! Скоро не съм писала в темата, но ви чета. Много се радвам, че темата стана месечна. От последните теми много харесвам кралските семейства на Дания и Швеция. Много ме впечатли речта на Мери за рожденния ден на съпруга й. Мери и Кейт са ми любимки. Не ми допада много Максима.. Някой беше писал, че му напомня на Ернестина Шинова, че и на мен така. Grinning

Кейт с костюмчето този път не, само цветът ме грабва. Онзи ден когато беше спортно облечена беше много готина! От последните тоалети на Мегън ми харесва цветната комбинация от оня ден и бежавата рокля, но поотделно и в подходящия размер на роклите. Тъмносинята рокля от снощи главно не ми харесва заради пайетите. И ми изглежда странно с този огромен корем. За клипчето да, забелязва се, че Хари нещо не е на кеф. И аз си мисля, че Мегън прекалява с опитите за внимание. Да, успешни са, но пък в отговор получава не особено положителни реакции.

Общи условия

Активация на акаунт