Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 409
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 930
  • До сърцето...
Азиса има страхотни тиари. Дали има някъде снимки или повече информация за нея? Много интересно изглежда. Благодаря Радика!

Азиса си е аристократка, точно както трябва. Тя е принцеса на Джохор (пак Малайзия).

Тя е добра приятелка с Бенедикте Датска (сестрата на Маргрете II)

също и със принцеса Такамадо (в първият пост я има, представя страната си на международни прояви и по този повод има право да ползва всички тиари)

По принцип не се знае много за живота на жените в мюсюлманските страни, и тук са почти телеграфни сведенията.
Омъжена е по договореност между кралските фамилии. Родила е на мъжа си 5 деца - 3 сина и 2 дъщери.
След това мъжа й си взима още една жена - актрисата Айша Райс (не съм сигурна как точно се произнася), която е с 12 години по-млада от Азиса.  Айша му ражда още 3 дъщери.

# 931
  • София
Мога да се съглася, че сандалите са неудобни и за моя вкус не особено хубави. Такъв модел, според мен става само за фотосесия, статично положение.
Също и че не са за януари месец, но всеки си знае как се чувства. Но че не са подходящи за вечерна рокля или официално събитие (а то не е чак толкова) не мога да се съглася.
Дори Кейт го прави Wink

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 15:26 от Lana

# 932
Уфф, тва с краката беше гадно.

Снимките по-отдалечко, че става страшно и не само с Мегън.

# 933
Мегън има ужасни пръсти на краката, с този дълъг втори пръст явно не и е лесно, чувала съм, че с някои обувки може да бъде много некомфортно, но едни затворени с остър връх може би ще свършат идеална работа и ще стоят много елегантно. Гледам, че си е оперирала едното кокалче, баба ми има такъв проблем и понякога може да е наистина болезнено. Предполагам, че в някакъв момент, след като се роди бебето, ще си оперира и другото.

# 934
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, Радика, интересно ми стана, тази жена май не е попадала в полезрението ни Simple Smile За тиара и забрадка - естествено, че не, просто ми направи впечатление, че тиарата е красива, не забрадката.

# 935
Моделът,който представяше роклята,носеше същите сандали.Меги е копи-пейстнала целия тоалет.Сандалът не е нищо особено,колкото и да струва.
В стила й е да вкарва нещо лятно на официално събитие.Веднъж беше по топ като за плаж.Всички облечени,оръкавени,на наш'то момиче само сламена шапка й липсваше.Този път дошло босо-кога,ако не през януари!
Честно казано,забавна ми е.Но неудобството остава за нея,колкото и да е топло,не е за чехлички.Особено пък нестабилни и високи.
Да,и аз мисля,че дърпа прожектора към себе си.В един момент ще й омръзне,защото това няма да й донесе дивиденти като в Холивуд,даже напротив.

# 936
47 нови мнения... Да предположа ли, че пак сте се карали, заради чуждите проблеми? Joy
Прегледах последната страница. Ръката мен не ме дразни, казвала съм го и преди. Синята рокля с пайети е супер. И аз бих я съчетала само и единствено с отворени обувки тип сандали.
Тези, които Меган е избрала наистина са трудни за носене от повечето жени.
Скрит текст:
Лично аз като бях 55кг носех подобни без проблем. Сега на 65кг ще ми е много трудно. Въобще при мен килограмите се оказват основни при избора на обувки. Иначе (като съм слаба Stuck Out Tongue Winking Eye ) мога да нося и обувка с каишка косъм. Носила съм и отворени обувки през януари в България. От входа до таксито, от таксито в дискотеката (и обратното).

За това казвам "Евала" в случая на Меган, справила се е с ходенето и с атмосферните условия.

п.с. Искам да кажа, че на мен Меган не ми е любимка, наистина! Joy Повече харесвам етърва й.
Просто никой не ме дразни и не бих си късала нервите за хора, които си живеят живота.
Прибират се в хубавите си домове, съпрузите се държат добре с тях, имат прекрасни деца или очакват такива. Обгрижва ги отбор професионалисти. Последното, което ги вълнува е мнението на Пенка от Полски Тръмбеш и Сара от село в западен Уелс. Wink

# 937
  • София

Скрит текст:
Лично аз като бях 55кг носех подобни без проблем. Сега на 65кг ще ми е много трудно. Въобще при мен килограмите се оказват основни при избора на обувки. Иначе (като съм слаба Stuck Out Tongue Winking Eye ) мога да нося и обувка с каишка косъм. Носила съм и отворени обувки през януари в България. От входа до таксито, от таксито в дискотеката (и обратното).

За това казвам "Евала" в случая на Меган, справила се е с ходенето и с атмосферните условия.

Скрит текст:
То си ти личи, че си кралица! Heart
Бих сложила такъв тип https://www.ebay.co.uk/itm/NEW-MANOLO-BLAHNIK-dorsay-BLANCHIDO-9 … rWIOd3epHIiw5smKw

# 938
Много знаете как се държат съпрузите им с тях и въобще как живеят. Не бих била толкова категорична.

# 939
Скрит текст:
То си ти личи, че си кралица! Heart
Бих сложила такъв тип https://www.ebay.co.uk/itm/NEW-MANOLO-BLAHNIK-dorsay-BLANCHIDO-9 … rWIOd3epHIiw5smKw
СПАМ:
Скрит текст:
Много обичам обувки, особено тип Маноло, Джими Чу... Разбира се финансово нямам възможност да си позволя марките, така че си карам на имитации. Харесвам супер изчистени рокли с обувка акцент. Ама много "дива" обувка с обикновена черна рокля. Мммм. Ама, ей, на родих и се олелчих. Joy А обувките ми си седят подредени и плачат за излизане. Joy Харесвам 10+ токове и ниска предна част. Не харесвам с дебела платформа и висок ток.
Показаната от теб ми е ниска. Stuck Out Tongue Winking Eye

И за да не е само спам, ето няколко хубави обувки на Кейт:
На първата май има нещо силиконово в обувката, за удобство?
Скрит текст:

Teзи явно са й единствените от типа и само тях си носи на хайлайф събития.

Тези са разкошни:

Много знаете как се държат съпрузите им с тях и въобще как живеят. Не бих била толкова категорична.
Предполагам. Все пак разводът не е забранен, ако са нещастни. И след развода ще живеят пак в замък и пак в близост до децата си евентуално.

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 17:03 от Ice Queen

# 940
  • На топло
Е как да не ги интересува мнението на Сара от западен Уелс? Нали тя им плаща дрехите, с които ходят по Лондон да галят кучета и дечица.
Все едно световно известен хирург, да даде 10 000 лв за благотворителност и после да каже " ама вие ми дължите 20 000 за дрехи, билети и други разходи"
😁

# 941
Е, ама нали и работят за "РоялЛенд" и чрез живота си докарват приходи в сувенирното магазинче на Сара и в хотела на Питър. Wink

# 942
https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2019/01/17/482112586106 … 5861061801362.mp4
безопасен линк към видео от началото на гала представлението. Ключов момент 3:02 мин. ставане за поздрав на тълпата и ... Корема е пак на преден план.
3:14 мин - здрав захват на ръцете и сядане. Да кажем, че може да е помощ заради наедрялата фигура. Ма тази фигура как се крепеше на пети-пръсти с една тънка каишка прихванати. Хари е супер притеснен.
3:24 мин - Хари си знае урока, примирен търси и се хваща за ръката. Физиономията му е супер нещастна.
Начина по който го направиха също говори за отработен номер за привличане на вниманието, за съжаление ...
Всяко диво хлапе накрая си намира звероукротителя. Simple Smile

Последна редакция: чт, 17 яну 2019, 17:11 от dariVale

# 943
  • На топло
Магазин за сувенири има и във Версай и във всеки един музей. И приходите отиват директно в хазната.
Искам да кажа, че много даже ги интересува общественото мнение, Кралското семейство.

# 944
  • София
Е как да не ги интересува мнението на Сара от западен Уелс? Нали тя им плаща дрехите, с които ходят по Лондон да галят кучета и дечица.
Все едно световно известен хирург, да даде 10 000 лв за благотворителност и после да каже " ама вие ми дължите 20 000 за дрехи, билети и други разходи"
😁

Ми не им ги дава Сара от Западен Уелс, Сара работи в имението Корнуол и получава заплата, имението Корнуол печели в следствие на работата на Сара и останалите. Разходите на Кеймбриджови и Съсексови, свързани с официалните им ангажименти се покриват от имението Корнуол.

Общи условия

Активация на акаунт