Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 405
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 035
Аууу Летисия как е могла да се барне с ботуши, а зад нея са по къс ръкав, къде й е протокола - когато е топло да не носи ботуш 😂

# 1 036
  • Bristol
От европейците най-богат излиза, че е Prince Hans-Adam II от Лихтенщайн. А най-богатият в света е тайландският King Maha Vajiralongkorn.

# 1 037
Кейт обаче 100% се боцка с нещо според мен. Не може на някои снимки да е със супер свежа кожа, а на други да е като 40+ годишна жена.
Не я харесвам аз Кейт. Все ми една такава безлична - ни лук яла, ни лук мирисала. И с този цикламен ансамбъл е многооо ретро, да не казвам друго, че да не я обиждам. Едно бомбе й липсва само 😜😅

# 1 038
  • Варна
Мисля, че детето ще е шоколадовко и много сладко. Heart Eyes

Може и да не е шоколадово, ето как изглежда детето на Борис Бекер и Анджела Ермакова.

Скрит текст:

Прилича на Пипи дългото чорапче.

# 1 039
  • До сърцето...

От европейците най-богат излиза, че е Prince Hans-Adam II от Лихтенщайн.

Той мнооого отдавна държи първенството, принц  Ханс-Адам II фон унд цу Лихтенщайн.  
Но всъщност най-богатият аристократ с кралска кръв е Хю Гросвенър, херцогът на Уестминстър, със състояние от 12 милиарда долара (поне според пресата, защото аз не съм финансов спец)

# 1 040
В Телеграф пише, че няколко часа след катастрофата, в Сандрингам докарали нов Range Rover Freelander. Много притеснително бих казала след такава безотговорна постъпка. Да шофираш на сто години си е безотговорност, от където и да го погледнеш. Смятам, че е редно да има някакво възрастово ограничение. Фледам баща ми, почти на 70 - винаги е бил много добър шофьор, ама много. Но вече реакциите му са други, просто човек физически става негоден, даже да прецениш ситуацията, реакциите ти са други.

# 1 041
То и младите правят катастрофи, даже стотици пъти по-често. Има си и статистика такава. Дай само от 25 до 55 да имаш право да караш, че преди това си завеян или с по-голяма вероятност пиян/надрусан, пък после - дърт.
А по темата - Много красиво лице има Мегън и хубаво се усмихва в операта. Коремчето го държи нарочно според мен - има да обира внимание покрай брекзита.

# 1 042
На 100 години си дърт да шофираш, без значение дали си принц Филип или Фильо от с.Тополовица.
Това няма нищо общо с 20 годишните наркомани Джеймс и Иван.

Точка! Запетая и повече няма да спамя! Обещавам! Grin

# 1 043
  • Истински се вижда само със сърцето.
Определено на тази възраст е по-добре да ползва шофьор поне извън именията им.
Кейт не ми харесва с цикламени я тоалет, сякаш този чорапогащник разваля цялата визия поне за мен, обаче пък много я харесвам с тоалета от предния ден, може би защото е стил който харесвам Simple Smile

Меган ми харесва и с двата последни тоалета.

# 1 044
  • София
Борис Бекер е грозноват, но щерката е с интересни черти. Гледам, че има снимки от модния подиум, та се възползва от това как изглежда. Готина е, има хубави устни.

# 1 045
  • София
Добре, че в катастрофата няма силно пострадали. Но наистина се шокирах, че шофира сам на тази възраст.
Изобщо не ми е минавало през ума, че може да е фейк бременност при Мегън, но в този свят вече всичко се случва. Само че това постоянно хващане за корема ми е противно, а и защо в такива тесни рокли все се носи?!?!? Също за 6 месец коремът ми се струва огромен, без никаква промяна на лице, ръце, крака.

# 1 046
Дъщеричката на Борис Бекер е цялата на него. Доста грозновато детенце, с големи, несъразмерни за лицето черти. За щастие вероятно ще ги израсте и има шанс като поотрасне да се разхубави.

Допълвам: Наистина е израснала красавица

# 1 047
Наскоро я гледах по немската телевизия. Беше дошла с майка си в Германия. На снимки бива, но на живо не ми хареса.
Ето я
www.instagram.com/annaermakova1/

# 1 048
На 100 години си дърт да шофираш, без значение дали си принц Филип или Фильо от с.Тополовица.
Това няма нищо общо с 20 годишните наркомани Джеймс и Иван.

Точка! Запетая и повече няма да спамя! Обещавам! Grin
Абсолютно!

# 1 049
  • Bristol
2016 година, принц Филип шофира любимия си Рейндж Ровър, а пътниците са му президентът Обама, първата дама Мишел и Кралицата 😁 Много традиционно мъжете седят отпред, а жените на задната седалка 😂
https://www.bbc.co.uk/news/av/uk-46913832/prince-philip-driving- … he-obamas-in-2016

Общи условия

Активация на акаунт