Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 409
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 020
Ауу, чак расизъм! На Кейт и Уили не са дъвкани децата, защото е ясно че ще са си англичанчета, докато при Мегън и Хари има по-голям микс от гени и е по-интересно какво ще е детето. Хайде няма нужда да търсим под вола теле.
Е, детето на Хари и Мегън също ще е англичанче.

# 1 021
Никак не ми се спори, защото все някой скача и деликатничко ме съветва да не се обаждам. Да съм си спестила мнението. А защо пък вие не се чудете и маете наум какъв ще е цветът на едно неродено дете, защото най-малкото е неетично това ровене под полите на хората. Нито една сериозна UK медия не се занимава с подобни прогнози, сигурно има причина и сигурно по-добре знаят от вас какво е етично и какво клони към "расистки интерес".  Интересно било какво ще детето.  Веднага ти казвам - дете ще е и ще е англичанче също.

# 1 022
  • Countryside
Исках да се изкажа за външния вид, ако не се разбира, да уточня. Не мисля, че е расизъм да се коментира цвета на кожата, в нормален разговор, когато нито сме ги обиждали, нито сме се изкавали подигравателно. Цвета на кожата е като цвета на очите или косата. Просто си клюкарим.
Не коментират англичаните, защото са научени, че е дискриминация, но със сигурност имат какво да кажат по темата.

# 1 023
  • Down south
Това тук не е медия, а дискусионен форум. В случая, дискутираме! И спазваме добър тон.

# 1 024
Ами ние не сме сериозна UK медия и си прогнозираме в Клюкарника.
Интересно от кога "расизъм" е да предположиш цвят на кожата на бебче....

# 1 025
Questar, изпуснала си много по-растистки изказвания от това. Това е нищо. Но съвсем наскоро една потребителка каза, че “слугинажа“ на Мегън бил в гените. Т.е. тя си има слугинското в нея по произход, само защото е черна. А прадедите й са брали памук в плантацийте на белите. Не се учудвай, тук расизма процъфтява.

Автор EvaKrusteva  “.. да не споменавам че Меган си го носи слугинското и в гените..сега ясна ли съм.“ от 11 януари постингът.

Последна редакция: пт, 18 яну 2019, 15:09 от Morning Star ✩

# 1 026
  • На топло
А къде живеят?
Всички тези дворци, замъци, терени.
Както и да е....имам мнение по този въпрос и никой не може да ми го промени.
Това са си техни имоти...... Като всяко богато семейство, предполагам не всичките пари са били честно придобити преди столетия, но сега имат явно достатъчно, за да могат да си позволят да плащат 75% такса върху дохода от Crown Estate 😜
Не казвам, че имотите са мои😆
Не се съмнявам за цифрите и фактите, само изказвам лично мнение.
Когато крал Джоржд е купил Бъкингам, законите са служили единствено на богатите, можел е да си купи цял Лондон, ако поиска. Бедните са се раждали и са умирали още по-бедни.
Днес за щастие Англия не е абсолютна монархия 😊 Народът има право на мнение и даже ако реши да стане по-богат от кралските особи.

Дрехите и прическите са по-интетесни, знам. Става още по-интересно когато някой се държи като муха в супата 😂

Няма да се включвам в обичайната "дъвка" относно расизма....🙄

# 1 027

Може и да не е шоколадово, ето как изглежда детето на Борис Бекер и Анджела Ермакова.

Виждала съм няколко комбинации чернокож-бял рижав,и не ми допадат.
Също и чернокож-жълтокожа.Получава се микс,който не мога да определя,но не ми изпъква красотата на всяка раса поотделно.
В случая детето на Бекер е пораснало доста интересно,цветовете от бащата,косите и чертите от майката.Модел е.Смесването,е,и името на баща му,разбира се,работят в нейна полза.

# 1 028
  • Down south
И тук (САЩ) в медиите се обсъжда как би изглеждало бебето и го намирам за нормално, имайки предвид конкретната ситуация.

# 1 029
... Имаше и друг пост как оповестяването на бебето щяло да е по-късно, защото първо кралицата трябвало да види цвета на бебето. Пълен абсурд...
Не ми се търси конкретния пост, но съм абсолютно сигурна, че беше шеговит. Но вие очевидно нямате никакво чувство за хумор, след като смятате, че херцогинята на Съсекс носи сандалки с висок ток, задължена от протокола...

# 1 030
А косата и очите като обсъждаме - пак ли е расизъм?

# 1 031
  • На топло
DariVale
Става въпрос за съседната тема, Звездни компромати.
Коментират си хората, плюят си на воля....
Само тук за всяка дума трябва да се обясняваме🙄

# 1 032
Мдааа, трябва да се чете с разбиране.
Едно е: "Дано не е тъмно като баба си Доротея"
Друго е: "Сигурно ще е шоколадово бонбонче"
Wink

# 1 033
  • Бургас
Летисия
Скрит текст:

една стара снимка Летисия

# 1 034