Кралски работи и клюки - януари 2019

• 112 389
  • 1 354
  •   1
Отговори
# 1 065
Откъде пък се пръкна тази новина, че новият прес-секретар ще работи и за двете семейства? Те са на абсолютно различен етап в живота и кариерата....
Хората продължават да гледат на Уилям и Хари като на двете дечица на Даяна, като две половини от едно цяло. От тук тръгва и това, че едва ли не всичко им е общо.
А всъщност това са отделни личност, възрастни мъже, наближаващи 40г, със собствени семейства и отговорности.
Нито е нужно да делят персонала, нито е нужно да си гостуват всяка вечер с баница и ракия.

# 1 066
Дайте линк към новината и снимките за новия секретар.
Аз на тези снимки Мегън не я разпознавам. Или е много стара снимка или е фейк новина

# 1 067
# 1 068
  • София
Не се бях усещала досега, че носи екстеншъни. Косата и е късичка.
Щерката Бекер му е копие, само устата е взела от майка си, но и Бекер си е дзурлев 😂
Красавица не е, но е интересна. Странно изглежда, защото очакваме с тези черти да е тъмна. И сякаш се е избелила, гримирала.

# 1 069
  • София
...а Хари и Мегън ще изпадат все по-надолу в реда за унаследяване....

В близките 20-на години, докато не се роди детето на принц Джордж, няма къде да падат по-надолу.

# 1 070
И сякаш се е избелила, гримирала.
И на мен ми се струва,че се е избелвала.Бегло си спомням,момиченцето беше доста мургава,типично за дете с такава майка.И сега изведнъж я показват като копие на бащата с рижите му цветове,сякаш нарочно това са търсили и са го постигнали.
А Ноа ако вземе да се обръсне,може и да се види нещо от него.Показват го малко като хипар,вижте,ако искате,Елия,той е по-лъскав,изфинен,нали е модел.
Друго подобно семейство е на Хайди Клум,децата й от Сийл по-точно.

# 1 071
  • София

В близките 20-на години, докато не се роди детето на принц Джордж, няма къде да падат по-надолу.
Даже в един определен момент ще се изкачат.

# 1 072
Скрит текст:

Даже в един определен момент ще се изкачат.

В смисъл?
Чарлз - Уили - Джордж - Шарлот - Луи - Хари - детето на Хари

Ако Кейт роди още някое дете в следващите години, Хари и семейство ще паднат още надолу.

Ох! Май разбрах какво имаш предвид. Joy След смъртта на Елизабет, Хари ще се изкачи от 6то на 5то място при сегашното положение.

# 1 073
Може и да не е шоколадово, ето как изглежда детето на Борис Бекер и Анджела Ермакова.
Скрит текст:

Не ми изглежда на избелена Бекеровата щерка. PURE пусна нейна снимка като малка, все така белее.

# 1 074
  • На топло
Никой не знае как ще се подредят гените.
При Яник Ноа,  дъщеря му е копие на майка си😍. Синът му е взел и от баща си ( пак бяла майка).

Скрит текст:

# 1 075
  • София
Добре, че е копие на майка си Grinning
Нямам предвид, че Бекерова се е избелила наистина, а че мозъкът ни трудно го възприема и ни изглежда странна, че нещо не и е наред.

# 1 076
Все по-интересно ми е как ще изглежда бъдещото бебе. Макар че в началото няма да си личи много. Може да се роди по-беличко и в последствие да потъмнее, имало е и такива случаи. Чудя се най-вече дали ще е рижо като баща си?

# 1 077
# 1 078
  • Истински се вижда само със сърцето.
Темата е кралски работи клюки, откога Бекерови са с такова потекло  Laughing

Айде да не спамим повече темата с тях, макар че признавам, беше интересно да ги видя.

# 1 079

Туй сгъване с голям корем, сигурно благодарение на йогата го е усвоила.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт