Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Безмилостен град - Zalim Istanbul / Актьорите преди и след сериала / Тема 4/

 • 15 495
 • 741
 •   1
Отговори

Анкета

Най-силният момент в сериала според вас?

Опции:

 • Мнения: 3 645Жанр: Драма
Продуцентска компания: Avşar Film
Продуцент: Шюкрю Авшар
Режисьор: Джевдет Мерджан
Сценарист: Сърма ЯнъкФикрет Кушкан - Агях
Мине Тугай - Шениз
Дениз Уур - Сехер
Озан Долунай - Дженк
Симай Барлас - Дамла
Беркер Гювен - Недим
Бахар Шахин- Джерен
Сера Кутлубей - Джемре
Идрис Неби Ташкан - ДживанСюжет
"Жестокият Истанбул" ще представи една борба за оцеляване, простираща се от Антакия до Истанбул. От една страна стои Агях Карачай (Фикрет Кушкан), собственик на логистичен холдинг, който живее заедно със семейството си на брега на Босфора в огромно имение, а от друга - Сехер (Дениз Уур) и нейните близки, които идват от далечна Антакия, борейки се за оцеляването си.
Агях решава да ожени племенника си Недим, който живее при семейството и е в инвалидна количка, за жена от Артвин, от където са неговите корени. В същото време от Америка се завръща синът на Агях - Дженк.

Предишни теми:# 1
 • Мнения: 1 078
Благодаря за темата! Страхотна е.
Ето ги за мен най-силните моменти. Надвишавам броя, сори.Колкото и да са тежки тези два момента, си остават най-силните и емоционални.


# 2
 • Мнения: 3 645
Въпреки,че на финала доста си поплаках за мен най-силните три момента са това+ БОНУС

Очите ми се бяха напълнили на тази сцена

# 3
 • Мнения: 102
Вие сте изброили толкова любими моменти. И аз плаках на финала, плаках и на погребението на бебето, беше ужасяващо. Разговорът между Дженк и Недим в механата, който вчера гледахме е моя фаворит...и мога да напиша най-малко още 10 любими моменти. Но това обичам и да гледам, а и да слушам HeartHeartHeartБлагодаря за темата Heart

# 4
 • Мнения: 974
Записвам се, 🍀
Благодаря за новата тема Simple Smile

# 5
 • Мнения: 12
Момичета, ще помоля някоя от вас, която е гледала сериала до край, да ми каже (може и в скрит текст), каква тайна е носила в себе си Джемре от малка и според нея с това разбирала и Дженк, колко му е било трудно през годините, да носи тайната, че е навредил на братовчед си.

Мойте любими моменти от сериала са в кръчмата и когато Джемре и Дженк бяха в хладилната камера. Щеше ми се да има и някоя любовна сцена, ама няма такива, нито между Джемре  и първият и съпруг (Дженк), нито с вторият и съпруг (Недим).

# 6
 • Мнения: X
Здравейте и от мен! Blush
Благодаря за новата тема, прекрасна е! Heart

Моят любим момент е това.

Момичета, ще помоля някоя от вас, която е гледала сериала до край, да ми каже (може и в скрит текст), каква тайна е носила в себе си Джемре от малка и според нея с това разбирала и Дженк, колко му е било трудно през годините, да носи тайната, че е навредил на братовчед си.

Мойте любими моменти от сериала са в кръчмата и когато Джемре и Дженк бяха в хладилната камера. Щеше ми се да има и някоя любовна сцена, ама няма такива, нито между Джемре  и първият и съпруг (Дженк), нито с вторият и съпруг (Недим).

Sanitop,
Скрит текст:
Това също остана „висящ“ момент, както се случваше често в сериала, поради факта от смяна на сценаристите. Така и не се отбелязаха тези думи на Джемре повече по никакъв начин, но зрители предполагаме, че тайната ѝ е, че е от друг баща.

# 7
 • Мнения: 3 981
Записвам се, благодаря за темата! ❤✌🏻
Аз също мисля като Габи за тайната на Джемре, която е описала в спойлер.

# 8
 • Мнения: 189
Включвам се.
За мен един от най-силните моменти е, когато на улицата Дженк казва на Джемре, че тя е неговият шанс да излезе от тъмнината и да е по-добър човек.
Добавям и сцената в интензивното. И Джемре, и Недим там, като контраст на любов и жестокост.
Подкрепям писалите преди мен за кръчмата, хладилното и психодрамата с опита за самоубийство.
Плаках накрая на посланието на Дженк, но не го харесах.

# 9
 • Мнения: 102
Огромна поддръжка за Ози от много колеги и приятели за новия проект. Веднага са отбелязали и поздрава от Сера HeartСкрит текст:
# 10
 • Мнения: 3 645
Алперен ме изненада приятно
Сера винаги го подкрепя! 👌
Идрис също ме зарадва той е много приятно момче.Ще видя аз кой се е изявил по късно
Йенгето и кардешима са на линия

# 11
 • Мнения: 12
Записвам се, благодаря за темата! ❤✌🏻
Аз също мисля като Габи за тайната на Джемре, която е описала в спойлер.

Тези сценаристи, не гледат ли предишния какво е завещал. Също ми е и много странно, не започват ли снимките при вече готов сценарии, само леко да се побутва тук там?

# 12
 • Мнения: 102
Вчера  отново „ Линията, която ни разделя “взриви  twitter🕊 с обсъждания на първия тийзър за поредицата, подчертавайки имената на актьорите в тенденциите на социалната мрежа .Развихрям се в новата тема ....

Озан в профил HeartHeartHeartдругия профил Yum


А тази Head BandДругата анкета трябва да е любима снимка от сериала. Нека темата се напълни с красиви снимки. Всички актьори в сериала ми харесват освен вечно дъвчещата  баба .

Мимчето да не гледа  Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:
Преди малко от Пелин.


Тъкмо ми липсваше снимка в гръб...

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 15:45 от gabi999

# 13
 • София
 • Мнения: 4 679
Не съм изгледала сериала, така че любимите моменти тепърва ще предстоят за мен, но днес специално се разтърсих в нета за серията с български дублаж на тази сцена. Виждала съм я из разни клипчета, изглеждаше ми много емоционална и исках да чуя какво й казва Недим. Blush
Скрит текст:

# 14
 • Мнения: 547
Ooo моля ви, недейте слагайте снимки с Пелин да си разваляме настроението 😃
Моят любим момент е в хладилното! ❤
Bobby, тази сцена предстои съвсем скоро, след 3-4 серии по btv

Общи условия

Активация на акаунт