Дяволското гърло - нов сериал по Нова ТВ

• 68 050
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Героинята на Теодора ще е като тези от Престъпни намерения - профайлър
https://nova.bg/accents/view/2019/01/11/237185/%D1%82%D0%B5%D0%B … 0%BB%D1%8A%D1%80/

# 166
Тук може да си мрънкаме кога ще го пуснат най-сетне Animal Smiley Cat

Два месеца го снимали-две години монтаж.Щом отсега му правят реклама, без да споменават,че ще е сериал ,значи към 8 март ще го пуснат.Като се сетя на Полицаите от края на града ,колко месеца му правиха реклама....

# 167
Охх, да тия Полицаи ми бяха толкова глупави, а наистина само от хладилника като отворех не се показваха, голяма реклам беше, голямо натрапване..

# 168
Владо ни дразни 😀 да казват вече кога почва!

# 169
Има напредък 🥳 скоро по Нова

кат кажат скоро,разбирай  след 2-3 месеца Simple Smile

# 170
И снимки от Теодора:

# 171
Тази роля й отива повече. Хич не трябваше да се бутат с Карамазов в Откраднат живот.

# 172
Тук ще съм много критична към сценаристите, това е моят любим жанр и се надявам много да са внимавали как са правили профайлъра Grinning

# 173
  • София
Тази роля й отива повече. Хич не трябваше да се бутат с Карамазов в Откраднат живот.

Аз за Карамазов не възразявам изобщо. Вярно, че му беше доста скучен образът, но много го харесвам като актьор и се надявам сега в 7ми сезон да се развива повече. Духовникова също много я харесвам като актриса, интересна и е ролята в ОЖ, но като половинка на Банков- абсурд! Изобщо не ме кефят двамата, от толкова лигавене започва да ми се повдига Grinning За ДГ умирам вече - жанрът ми е любим, актьорите също, за Родопите няма нужда да коментирам Heart  Надявам се да останем очаровани от този проект и наистина вече да започва! Simple Smile

# 174
Ето го и 3-тото промо със снайперистите за тези които на са го видяли още: https://www.youtube.com/watch?v=SOWBj_0gtWc

# 175
  • София
Двамата са много хубава екранна двойка

# 176
В сайта на Nova е излязла програмата за рекламодателите за февруари. Отново няма нищо за Дяволското гърло. Очаквах да го излъчат преди новия сезон на Откраднат живот (който също няма да започне следващия месец).

# 177
Еееее, защо така?!? 😒

# 178
Йеессс, не са тъпи. Май само аз се радвам от този факт, де Grinning

# 179
Сигурно ще го пуснат пролетния сезон, както се очакваше! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт